Pozvánka na víkend

Doma hraje rezerva, ligoví žáci i A - tým Bohemky

Pozvánka na víkend

Fanoušci Bohemky mají před sebou opět bohatý víkend. Má být konečně slunečný, i když bude nutné se pořádně obléci.

Zeleno-bílý program odstartuje již v sobotu dopoledne rezerva Bohemky. Od 10:15 na hřišti LOKO Vršovice na mládeži vyběhnou naši mladíci k zápasu 13. kola divize A proti Hořovicku, které je na 12. místě tři body za Bohemkou. Svěřenci trenéra Hradeckého dvakrát v řadě neprohráli, drží se ve středu tabulky a chtějí i proti dalšímu soupeři ukázat zlepšenou formu. Přijďte se podívat na fotbal, pochutnat si na tradičně dobrém občerstvení. Permanentkáři mají vstup zdarma, ostatní zaplatí za vstupenku 30 korun. Hřiště LOKO Vršovice naleznete nedaleko Ďolíčku, viz mapka níže.

V podobném čase, také v sobotu dopoledne, ale od 11 hodin hraje starší dorost Bohemky v Mostě. Mladí Klokani jsou na posledním místě extraligové tabulky a musí bodovat, aby do konce podzimu nasbírali ještě nějaké kladné body. Hned po starších dorostech se v Mostě představí i mladší dorost, od 13:15.

Také neděli můžete strávit ve Vršovicích. Od 10:15 se na hřišti LOKO Vršovice představí starší žáci proti Pardubicím. V loňské sezoně patřili mladí Klokani k nejlepším v celé republice, letos jsou zatím na 10. místě. Hned po nich, od 12:00, hrají na stejném hřišti i mladší žáci.

V neděli v podvečer pak přijde vrchol víkendu pro všechny fanoušky Bohemky. Klokani nastoupí v Ďolíčku proti Liberci. 13. kolo Gambrinus ligy začíná na stadionu Bohemians v 17 hodin, brány stadionu se otevřou již v 15 hodin. Můžete se těšit na tradiční pochutiny, otevřené muzeum, magazín,  zápas přípravek o přestávce a další zajímavosti.