Bez Cseha a Janka, ale s Hartigem a Róthem

Trenéři řeší před nedělním zápasem vynucené změny v sestavě.

Bez Cseha a Janka, ale s Hartigem a Róthem

Tak do třetice to snad vyjde, přejí si hráči i fanoušci Bohemky. S Libercem se Klokani potkávají v krátké době potřetí. Jedna prohra a jedna remíza – to jsou dva výsledky z předchozích zápasů. Teď přichází na řadu ligový duel, který spolu naposledy oba kluby sehrály před dvěma lety na podzim 2007 v Ďolíčku. Jednalo se o předehrávané jarní kolo a Bohemians doma vyhráli 1:0, když famózní výkon předvedl brankář Radek Sňozík, který vychytal spoustu šancí Severočechů a ve Sportu poté dostal známku 10 označující mimořádný výkon.

Důležitý zápas v boji o ligový klid se hraje v neděli od 17 hodin. Ďolíček otevře své brány již v 15 hodin. Trenéři tentokrát určitě nemohou počítat s dvojicí Slováků. Ivan Janek má čtyři žluté karty, Martin Cseh má automaticky stop na jeden zápas po pohárovém vyloučení v Liberci. „Zdravotní problémy má ještě Ibragimov, uvidíme, zda se dá dohromady,“ dodává k absencím trenér Pavel Hoftych. Do sestavy by se už měl vrátit Ferenc Róth a Lukáš Hartig. „Oba už nastoupili v poháru a naplno trénují,“ dodává trenér v rozhovoru pro Bohemka TV.

Bohemku dělí od Liberce čtyři příčky a tři body. V případě výhry se mohou Klokani na svého soupeře dotáhnout. „Je to důležitý zápas. Doma se musíme už fanouškům odměnit za jejich povzbuzování. Maximální nasazení a odhodlání musí být samozřejmostí, jen tak nám lidé zatleskají a my vybojujeme body pro Bohemku,“ říká Hoftych.