Pozvánka na víkend

A-tým hraje opět doma, rezerva jede na jih Čech, žáci zajíždějí do Mostu. <br /> <strong>Aktualizace 5. 11. 17:10,</strong> extraligoví dorostenci mají zápas se Spartou odložen.

Pozvánka na víkend

Česká republika očekává o víkendu příznivé počasí, jehož bude možné využít k návštěvě některého z fotbalových utkání týmů Bohemians 1905. Nabídka je opět bohatá, fotbalová Praha si užije své...

Aktualizováno 5.11. 17:10. Z důvodu chřipkové epidemie je zápas dorostenců se Spartou odložen na 26. listopadu.

Souboje žákovské nejvyšší soutěže s Baníkem Most si asi nenechají ujít jen opravdoví nadšenci. Mladší i starší žáci totiž nastoupí ke svým zápasům na půdě soupeře. Utkání se hrají taktéž v sobotu od 10:15 respektive od 12 hodin.

V nedělním dopoledni se můžete na večerní vyvrcholení navnadit v Třeboni, kam zajíždí náš B-tým. Utkání začíná v 10:30.

K nejdůležitějšímu utkání víkendu se schyluje ve vršovickém Ďolíčku, kde se Hoftychovi svěřenci poperou o ligové body s celkem Příbrami. Očekává se velký boj, a vy u toho musíte být!
Utkání 14. kola české nejvyšší soutěže začíná v neděli 8. listopadu od 17:00.
Brány stadionu se otevírají již o dvě hodiny předtím. Můžete si tak vychutnat předzápasovou atmosféru, zajít do klubového muzea, potěšit se nějakým dárkem z fanshopu, případně si pochutnat na nějaké dobrotě ze stánků nejen na náměstíčku.
Samotné utkání bude rozhodovat, jako hlavní sudí Radek Kocián, na čarách mu budou asistovat pánové Kordula a Pospíšil.

Audiopozvánka na nedělní utkání s Příbramí od Petra Jandy je zde a od dalšího fanouška Bohemky, Oriona zde