Bohemka poprvé po poločase vedla

Dosud nepoznaný pocit vedení po úvodním dějství zažili fotbalisté Bohemians v utkání s Příbramí

Bohemka poprvé po poločase vedla

Již téměř jednu polovinu soutěže, lépe řečeno čtrnáct ligových kol, mají Klokani za sebou, a přesto se pro ně objeví téměř v každém kole nějaké novum. V utkání s Příbramí se svěřenci Pavla Hoftycha dostali vůbec poprvé do vedení již v prvním poločase a skóre udrželi nejen do jeho konce, ale i do konce celého utkání.

Když v 32. minutě Jiří Kaufman vyhnal z rohu Krbečkovy branky všechny pavouky, tak poslal zaplněný Ďolíček do velké euforie. Tím ale také exhradecký středopolař změnil historii tohoto ročníku, alespoň co se týmu Bohemians týká. Ještě nikdy se Klokani nedostali v prvním poločase do vedení, a tím pádem ani nikdy po úvodním dějství nevedli..
V dosavadním průběhu soutěže se při utkáních Bohemky hned devětkrát objevil výsledek 0:0 (Brno, Sparta, Boleslav, Budějovice, Teplice, Slavia, Střížkov, Slovácko, Liberec) po odehrání prvního poločasu. V Olomouci se vyskytl remízový výsledek 1:1, dvakrát jsme doma trpěli nejtěsnějším rozdílem 0:1 a na ostravských Bazalech jsme po špatné půli prohrávali  0:2.

Nyní změnil koloběh dějin ranou z přímého kopu Kaufman a vrátil do kabiny vítěznou náladu.