Kaufman má stop na dva zápasy, Hartig na čtyři

Bohemians 1905 dostali pokutu 10 tisíc Kč za internetové stránky.

Kaufman má stop na dva zápasy, Hartig na čtyři

Jiří Kaufman byl za své vyloučení ze zápasu s Příbramí potrestán zákazem startu ve dvou soutěžních utkáních a na podzim se tak již v dresu prvoligové Bohemky neobjeví.

"Kaufman dostal nejnižší možný trest, takže jsme částečně spokojeni," uvedl ředitel klubu Lukáš Přibyl.
Komise přihlédla k tomu, že Kaufman nebyl ještě trestán a přijala argumentaci Bohemians 1905 a samotného hráče, že nešlo o úmyslný faul s cílem zranit soupeře.

Lukáš Hartig podle rozhodnutí Disciplinární komise nesmí nastoupit ve čtyřech soutěžních zápasech, protože jeho faul byl pro soupeře více nebezpečný než ten Kaufmanův.

Dále Disciplinární komise rozhodovala o podnětu Jindřicha Rajchla, místopředsedy ČMFS. Ten se na Disciplinární komisi obrátil s podnětem, že Bohemians 1905 na svých oficiálních internetových stránkách uvádějí jméno jednoho z klubů Střížkov a ne FK Bohemians Praha. Disciplinární komise rozhodla, že Bohemians 1905 musí zaplatit pokutu 10 tisíc Kč, protože v oficálním rozpise soutěží je uveden oficiální název klubu a tak ho musí uvádět i všechny kluby na svých oficiálních internetových stránkách. Bohemians 1905 Disciplinární komisi představili nové oficiální internetové stránky na adrese www.b1905.cz (dosud byla v oficiálním rozpise soutěží uváděna stránka www.bohemians1905.cz). Družstvo fanoušků Bohemians dále provozuje tyto fanouškovské internetové stránky, které vám přinášejí pravidelné informace ze zákulisí a zajímavosti pro fanoušky.