Pozvánka na víkend Bohemky

Rezerva se v sobotu loučí s fotbalovým podzimem.

Pozvánka na víkend Bohemky

Reprezentační přestávka umožní nadechnout se fotbalistům a fanouškům před podzimním finišem. Náš A-tým čekají ještě dva zápasy na Strahově, příští sobotu s Kladnem (13:30) a za čtrnáct dní v sobotu se Spartou (18:15). Tento víkend mají ale hráči áčka volno.

Fanoušci se mohou přijít rozloučit s juniorkou, která hraje svůj poslední podzimní zápas. Utkání se odehraje v sobotu dopoledne od 10:15 na umělé trávě v Praze-Šeberově. „Chceme se dobře rozloučit s podzimem a potvrdit poslední výsledky. Nebudeme mít příliš hráčů z A-týmu, chceme ještě prověřit mladíky, abychom je viděli v posledním testu před zimou, kdy budou další změny v kádru juniorky,“ řekl trenér B-týmu Václav Hradecký. Bohemka se díky poslední výhře posunula už na 3. příčku v divizi A. Soupeřem Klokanů bude osmý Tachov. Budete-li na Šeberov cestovat MHD, nejlepší spojení je autobusy 165, 327 a 385 ze stanice metra C Opatov do zastávky Pod Vsí. Mapku s umístěním areálu naleznete ZDE.

Dorostenci Bohemians mají o tomto víkendu volno, protože náš tým postihla chřipková epidemie. Svěřence trenéra Trpišovského tak čekají ještě dvě dohrávky. Utkání 15. kola v Příbrami odehrají ve čtvrtek 19. listopadu od 13:00 a derby se Spartou v rámci 14. kola je přeloženo na další čtvrtek, 26. listopadu. Zápas se uskuteční na Šeberově od 11:00. Mladší dorostenci, kteří absolvují stejnou soutěž, budou hrát vždy po nich. Dorosty v České lize svá utkání hrají v Mostě proti místní rezervě v neděli dopoledne.

Pokud budete chtít jít na fotbal ve Vršovicích, dočkáte se v neděli, kdy na hřišti mládeže na Lokomotivě hrají starší a mladší žáci. V neděli od 10:15 hostí naši žáci Plzeň. Mladí Klokani jsou na 11. místě, Plzeň jen o dvě příčky výše, takže se v posledním podzimním kole čeká zajímavý zápas. Hned po starších žácích nastoupí ke svému utkání i mladší. Tento zápas začíná ve 12:00. Hřiště LOKO Vrošovice se nachází nedaleko Ďolíčku, níže naleznete situační mapku.

Futsalisté Bohemky se snaží o své první vítězství v nejvyšší soutěži. Již tuto sobotu pokračuje 1. liga svým 10. kolem a Klokani jedou do Pardubic. Celek Torfu Pardubice je na předposledním místě tabulky o jediný bod před Bohemkou. Futsalisté pořádají pro fanoušky autobusový zájezd do Pardubic - odjezd je určen na sobotu 14. 11. v  16:45 od vršovického Ďolíčku, samozřejmě místenka i 10stupňové "občerstvení" je hrazeno pořadatelem zájezdu. Výkop utkání je v Pardubicích v 19:30.