Na Strahově bez pěti hráčů základní sestavy

Určitě budou chybět Jindřišek, Rychlík, Štohanzl, Hartig, Kaufman.

Na Strahově bez pěti hráčů základní sestavy

Blíží se důležitý zápas s Kladnem a na hráče Bohemky se lepí pořádná smůla. V posledním utkání s Příbramí předvedl karetní mariáš sudí Kocián, když rozdal dvě červené a šest žlutých pro hráče v zeleno-bílém. Přestože byl rozhodčí za svůj nepřesný výkon potrestán stopkou na pět zápasů, milost to hráčům nevrátí. Celkem čtyři hráči budou proti Kladnu chybět kvůli karetnímu trestu – první zápasy za červenou si odstojí záložník Kaufman a útočník Hartig. Čtvrtou žlutou dostali v minulém utkání obránce Rychlík a záložník Štohanzl. To jsou celkem čtyři hráči základní sestavy, se kterými trenéři pro utkání s Kladnem nemohou počítat.

Ale to není jediná potíž, která se lepí na paty zeleno-bílým. Ke karetnímu trestu  Štohanzl „vyfasoval“ ještě pásový opar, se kterým leží doma a doufá, že bude k dispozici alespoň na utkání se Spartou. Útočník Škoda má zase vážnější problémy se zraněním na noze a již deset dní netrénoval. „Doufám, že se do soboty na hřiště dostanu, abych mohl nastoupit,“ věří Milan Škoda. A aby toho nebylo málo, na středečním tréninku se vážně zranil Josef Jindřišek, který si nešťastně poranil ruku, ihned podstoupil operaci ve Vinohradské nemocnici a má nařízený měsíční klid. Tento týden ještě stráví v nemocnici. „Jedna smůla za druhou, nejsou to žádné natažené svaly nebo jiná fotbalová zranění, ale vždycky nás něco překvapilo. Ale pořád je nás dost, abychom sestavili kvalitní jedenáctku. Jsme jeden tým, celý kádr je tu od toho , aby bojoval za Bohemku a všichni ukázali, že na ligu mají,“ říká trenér Pavel Hoftych, který už se svými kolegy vymýšlí, jak v sobotu poskládá sestavu. „Zdravotní problémy se zády má navíc Pavel Lukáš, to je hodně nevyzpytatelné, ale snad ho dáme dohromady,“ doufá kouč.

Všechny karetní a zdravotní absence ještě doplňují dvě reprezentační. „Aziz Ibragimov a Martin Cseh se k nám připojí až den před zápasem, protože se vrátí z reprezentačního srazu. Uvidíme, v jakém stavu přijedou,“ dodává trenér a věří, že další zdravotní lapálie už jeho tým nepotkají. I přes všechny problémy chce Bohemka proti Kladnu uspět. „Není čas na výmluvy, výsledek se bude počítat stejně, jako kdybychom šli v kompletním složení,“ říká Pavel Hoftych. Fanoušci tak budou v sobotu dvojnásob potřeba, aby podpořili tým, který bude hrát v hodně netradičním složení, ale o to více se bude muset rvát o vítězství.

Určitě bude chybět pět hráčů základní sestavy, nad dalšími třemi visí otazník. V sobotu ve 13:30 bude rozluštěna tajenka, kdo je nahradí a o dvě hodiny později už budeme vědět, jak Bohemka ve společném boji o body uspěla.