Rozporuplné pocity Klokanů v reprezentačních dresech

Cseh byl u prohry Slovenska, Ibragimov v Malajsii vyhrál

Rozporuplné pocity Klokanů v reprezentačních dresech

S odlišnými náladami se budou vracet do tréninkového procesu v klubu Bohemians 1905 dva reprezentanti ze současného kádru Pavla Hoftycha.

Uzbecký reprezentant Aziz Ibragimov byl i u druhé výhry svého celku v základní sestavě. Uzbekistán i podruhé porazil Malajsii, tentokrát na její půdě v Kuala Lumpur a i tentokrát výsledkem 3:1. Aziz k úspěšnému vykročení do kvalifikačních bojů přispěl svým výkonem a v 55. minutě byl střídán.
Neúspěšný start si za slovenskou jedenadvacítku připsal Martin Cseh. Nejenže jeho tým prohrál v kvalifikační bitvě s mladými Chorvaty 1:2, ale vršovický stoper nepodal moc dobrý výkon. Trenér Slovenska staví Cseha nezvykle na levý kraj obrany a to Martinovi zřejmě nesedí. Když se k tomu ještě připočte nedobré bránění spoluhráče Stocha, který před Csehem nastoupil na levé záloze, tak "Maťo" na rychlé Chorvaty nestačil. Ve 27. minutě po jeho netaktickém faulu v pokutovém území zahrávali hráči s šachovnicí na dresu pokutový kop, ale Rakitičovu střelu kryl brankář Dúbravka. O dvě minuty později však již hráči z balkánského poloostrova skórovali. Druhý poločas již Cseh sledoval pouze z lavičky, na hřiště za něj putoval Mak. V druhém dějství padlo po jedné brance na každé straně, a tak Slováci poprvé v kvalifikaci o juniorský šampionát padli.