Sleva pro členy DFB na nákup knih

Nakladatelství Slovart nabízí členům Družstva fanoušků Bohemians 20% slevu.

Společně s nakladatelstvím Slovart jsme připravili slevovou akci pro členy Družstva fanoušků Bohemians a rozšířili nabídku výhod členů DFB. Jistě nejen v předvánočním čase přivítají fanoušci Bohemky 20% slevu na nákup knih v českém jazyce.

Nakladatelství Slovart, které působí na českém knižním trhu již od roku 1994, patří mezi přední vydavatele nádherných obrazových publikací a encyklopedií v naší zemi. Hlavním zaměřením Slovartu jsou kvalitní knihy o umění – malířství, architektura, design, fotografie, teorie umění. Vedle toho Slovart vydává populárně naučné knihy pro děti a mládež, hobby literaturu nebo kuchařky. Vlajkovou lodí nakladatelství je Guinnessova kniha světových rekordů, kterou vydává v České republice exkluzivně pouze Slovart. Čtenář má u všech z řádově tisíců vydaných knih naprostou jistotu, že s logem Slovartu dostává na stůl knihy po všech hodnotitelných stránkách ve špičkové kvalitě.

Slevu lze uplatnit při nákupu v sídle společnosti nebo při nákupu prostřednictvím e-shopu, který naleznete na adrese http://www.slovart.cz. Sleva se vztahuje na knihy v českém jazyce. Při osobním nákupu uplatníte slevu předložením členského průkazu. Chcete-li si nakoupit v e-shopu, realizujte objednávku na jméno uvedené v členské databázi a do poznámky k objednávce připište text "Sleva 20% DFB" a uveďte vaše členské číslo.