Vstupenky na derby se Spartou od pondělí

Začíná předprodej na poslední zápas roku, zajistěte si vstupenky včas.

Strahovskou zkušenost jako hostující tým už máme v této sezoně za sebou, a to hned dvakrát. Poslední zápas podzimu se odehraje znovu na Strahově, tentokrát však budeme v roli domácího celku. V sobotu 28. 11. nastoupíme od 18.15 proti Spartě. Během celého týdne vás budeme informovat o organizačních opatřeních, které se tohoto zápasu týkají. Nyní vám přinášíme základní informace k prodeji vstupenek a organizaci diváků na stadionu.

V pondělí v 11 hodin začíná předprodej na utkání se Spartou. Předprodej bude probíhat jen ve fanshopu v Ďolíčku. Denně je otevřeno od 11 do 17, ve čtvrtek od 12 do 19 hodin. V prodeji jsou vstupenky na hlavní tribunu za 200 Kč a vstupenky do sektoru za branku, kde budou fanoušci Bohemians 1905 za 150 Kč. Vstupenky do sektoru fanoušků Sparty stojí 150 Kč a budou prodávány až přímo na stadionu v den utkání, protože Sparta si je nechce prodávat ve vlastním předprodeji.

Fanouškům Bohemians 1905 bude patřit tribuna JIH za brankou. Je to tribuna napravo od hlavní tribuny, nachází se na opačné straně, než tribuna, na které byli fanoušci Bohemky při utkáních se Střížkovem a Kladnem. Vstupenky se budou prodávat na pokladnách i v předprodeji ve fanshopu na Bohemce. Do tohoto sektoru je také vstup na všechny permanentky, které platí v Ďolíčku. To znamená, že na tribunu za brankou můžete jít na permanentku, kterou máte v Ďolíčku na hlavní nebo protilehlou tribunu nebo do kotle. Vstupenky nebudou prodávány na místo. Se vstupenkou nebo permanentkou můžete obsadit kterékoliv místo na této tribuně.

Na hlavní tribuně budou otevřeny všechny tři vchody. Ulice, která sousedí s hlavní tribunou, bude uzavřena a určena pro V.I.P. parking, fanoušci mohou parkovat na parkovišti přímo pod strahovským stadionem nebo v jeho okolí. Vchod A1 je uprostřed a je určen jako VIP vstup. Vchod A3 (bližší k sektoru fanoušků Bohemky) bude určen jen pro permanentkáře. Celá pravá strana hlavní tribuny bude určena permanentkářům, kteří mají v Ďolíčku permanentku na hlavní tribunu A nebo na protilehlou tribunu C. Permanentku si vezměte s sebou, bude vám kontrolována tak jako v Ďolíčku. Vchod A2 na druhém konci hlavní tribuny bude určen k prodeji vstupenek. Tímto vchodem půjdou všichni fanoušci, kteří si zakoupí na hlavní vstupenku v předprodeji. Pokud nějaké vstupenky zbudou, budou v pokladnách u tohoto vchodu.

Protilehlá tribuna je kvůli stavebním úpravám souvisejícími s prosincovým motokrosem na Strahově uzavřena.
Na Strahově budou v prodeji suvenýry Bohemians, magazín Klokan a klub se bude snažit fanouškům pobyt „v azylu“ alespoň částečně zpříjemnit, přesto nelze očekávat, že vše bude jako v Ďolíčku. Předem děkujeme, že fanoušci omluví případné chyby, věříme, že jich bude minimum a zásadně neovlivní zážitek z návštěvy pražského derby. Přijďte se podívat na poslední podzimní zápas Bohemky, zajistěte si vstupenky včas ve fanshopu v Ďolíčku.