Ročník 1994 reprezentuje na futsale

Futsalová Bohemka má výpomoc z mládeže.

Ročník 1994 reprezentuje na futsale

Dle nařízení svazu musí mít každé prvoligové futsalové mužstvo dva mládežnické týmy. Bohemka tento problém vyřešila výpomocí z mládeže Bohemians 1905, a tak můžeme v juniorské futsalové lize vídat tým U-16, který reprezentují hráči ročníku 1994. Hned na první akci, kterou Klokani absolvovali v plzeňské hale, se svěřencům Michala Vychodila dařilo, když porazili tým SK Slaný 8:2 a s týmem Indoss Plzeň remizovali 5:5.


Bohemians 1905 - SK Slaný 8:2 (6:0)


Branky Bohemians: 3x Havel, 2x Hejno, 2x Žaloudek, Slavík
Sestava Bohemians: Starczewski- Hubínek, Žaloudek, Havel, Slánský, Řezníček, Hejno, Kanzelsberger, Slavík, Pospíšil.
Hodnocení trenéra: Nečekaně jednoznačné vítězství v našem premiérovém futsalovém vystoupení. Po exhibičním prvním poločase jsme po přestávce již nebyli tak hladoví po dalších brankách a často jsme vymýšleli ptákoviny na úkor účelné koncovky.



Bohemians 1905 - Indoss Plzeň 5:5 (4:1)


Branky Bohemians: 2x Slánský, Pospíšil, Havel, Hubínek
Sestava Bohemians: Starczewski- Hubínek, Žaloudek, Havel, Slánský, Řezníček, Hejno, Kanzelsberger, Slavík, Pospíšil.
Hodnocení trenéra: V úvodních 10 minutách je živo hlavně před brankářem Starczewskim, který je v neustálé permanenci a především díky jeho zákrokům inkasujeme naštěstí jen jednou. Nás nakopla vyrovnávací šťastná branka Pospíšila a do konce poločasu jsme zápas ovládli. Když v polovině druhé části zvýšil Slánský již na 5:1, zdálo se, že budeme naplno bodovat i v tomto utkání. Dvě slepené branky domácích však rozmetaly naši herní pohodu na cucky. Hráči Plzně praktikovali futsalovou variantu hry bez brankáře (s čímž jsme neměli žádnou zkušenost), zmáčkli nás a v hektickém závěru se jim podařilo vydolovat alespoň bod. Zlobit se můžeme hlavně na sebe, protože jsme mohli několikrát zápas rozhodnout šestým úspěchem…