D-dorost úspěšný v hale

Ročník 1994 má za sebou druhé úspěšné vystoupení ve futsalové lize.

D-dorost úspěšný v hale

Dle nařízení svazu musí mít každé prvoligové futsalové mužstvo dva mládežnické týmy. Bohemka tento problém vyřešila výpomocí z mládeže Bohemians 1905, a tak můžeme v juniorské futsalové lize vídat tým U-16, který reprezentují hráči ročníku 1994. O uplynulém víkendu čekala svěřence Michala Vychodila již druhá akce. Na té první se zeleno-bílým vedlo nad očekávání dobře, a tak jsme byli natěšeni na jejich konfrontaci s futsalovými týmy Slavie Praha, Balticory Teplice a Olympiku Mělník.


SK Slavia Praha - Bohemians 1905 1:2

Branky Bohemians: 31. Slavík, 32. Havel
Sestava Bohemians: Nerad- Hubínek, Žaloudek, Havel, Hejno, Kanzelsberger, Slavík
Hodnocení trenéra: S domácím týmem jsme v prvním poločase tahali za kratší konec. Projevily se nejen problémy organizačního charakteru, kdy jsme se museli obejít kvůli zapomenutí občanského průkazu bez brankáře Starczewského a Matějky, ale především hlavně naše nekoncentrovanost a rozjívenost v přístupu k utkání. Po přestávce jsme se vytrvale zvýšenou snahou dostávali více a více do tlaku a zápas výsledkově otočili.


Bohemians 1905 - Balticora Teplice 3:0

Branky Bohemians: 22. Slavík, 23. Dufek, 39. Nerad
Sestava Bohemians: Starczewski- Dufek, Richtrmoc, Rothe, Kejval, Nerad, Hejno, Kanzelsberger, Slavík
Hodnocení trenéra: V zápase bez výrazného tempa jsme vytrvale dobývali zakopaného soupeře před vlastní brankou. Bez nápadu a ochoty hrát jeden přes jednoho bylo k vidění velmi nudné utkání.


Bohemians 1905 - Olympik Mělník 5:3

Branky Bohemians: 3., 18., 23. Kejval, 35. Hubínek, 38. Havel
Sestava Bohemians: Starczewski- Dufek, Richtrmoc, Rothe, Kejval, Matějka, Nerad, Hubínek, Žaloudek, Havel
Hodnocení trenéra: Tak tohle mělo grády a nasazení. Obě mužstva chtěla hrát, nebála se útočit a hrálo se nahoru-dolů. Jako poněkolikáté jsme zvládli otočit nepříznivý vývoj a za zmínku stojí hattrick Kejvala, který ke všemu vyfasoval i kapitánskou pásku, takže už se v kabině těšíme na dortíky…