Fanshop přichystal vánoční novinky

Fanshop bude mít otevřeno každý den až do Vánoc, objednávejte i přes e-shop.

Fanshop přichystal vánoční novinky

Vánoce jsou opět za dveřmi a s tím se stupňuje i zájem o suvenýry Bohemky. Tomu již tradičně odpovídá i nabídka ve fanshopu a e-shopu, žádný český klub nenabízí více položek. Zájmu fanoušků se přizpůsobuje i otevírací doba. Od pondělí 14. prosince bude otevřeno až do Vánoc denně, navíc s rozšířenou otevírací dobou, v sobotu i neděli. E-shop je otevřen nepřetržitě, pokud chcete objednat dárek pod stromeček, měli byste to stihnout do neděle 20. prosince.

„Stejně jako loni chceme vyjít fanouškům vstříc, aby měli možnost pod stromeček pořídit co nejvíce suvenýrů. I pro klub je to zajímavé, protože jde o nezanedbatelný zdroj příjmů,“ říká Jakub Havrda, manažer fanshopu Bohemians, který se stará i o e-shop. „Když si fanoušci objednají zboží do 20. prosince, garantujeme, že ho dostanou do Štědrého dne. Zboží lze objednat samozřejmě i po té, ale pak už nemůžeme slíbit, že dárky stihnou dorazit včas. Jinak e-shop poběží přes celé Vánoce a závěr roku,“ dodává Jakub Havrda.

Otevírací doba se od pondělí 14. prosince ustálí na jednotném prodlouženém čase – od 12 do 19 hodin. V sobotu a zlatou neděli pak bude otevřeno od 9 do 12 hodin. Poslední prodejní den fanshopu v tomto kalendářním roce bude 23. prosince (tradičních 11.00 - 17.00 hodin). Fanshop bude mít po té zavřeno od Štědrého dne až do 7. ledna, od tohoto data budou probíhat případné výměny zboží apod., také se budete moci vybavit na Fortuna víkend šampionů.

OTEVÍRACÍ DOBA: pondělí 14. 12. - 22.12.  12.00 – 19.00 (sobota a neděle: 9 – 12) a 23. 12. 11.00 - 17.00
E-SHOP: http://fanshop.bohemians1905.cz

Kromě rozšířené otevírací doby fanoušky láká i rozšířená nabídka - oproti loňsku je znovu bohatší. Nejenže si na stadionu můžete koupit vánoční stromek, ve fanshopu rovnou dokoupíte i nové vánoční ozdoby, vykrajovátko ve tvaru klokana, balicí papír s logy Bohemians, je v prodeji rozšířená kolekce Bushman, nové ponožky a další libůstky. Některé z nich právě od nejbližší neděle. Pokud si nebudete vědět rady, jaký dárek koupit, můžete nově zakoupit dárkový poukaz na nákup ve fanshopu, v hodnotě 500 a 1 000 Kč. Stojí za to přijít do Ďolíčku a pořídit něco pod stromeček. Přispějete na klub a uděláte radost sobě nebo svým blízkým.

VYBRANÉ NOVINKY PRO AKCI VÁNOCE S KLOKANEM  A NÁSLEDUJÍCÍ DNY
• Kalendáře 2010 – nástěnné a stolní
• Sekt Bohemians
• Prskavky
• Perníčky zeleno-bílé
• Svícny se svíčkou
• Ozdoby dřevěné