Vánoce s Klokanem znovu pro děti

Vršovický dloubák pod dohledem Tondy Panenky, stolní fotbálek s hráči A-týmu.

Vánoce s Klokanem budou znovu výrazně zaměřené na děti, proto přijďte do Ďolíčku s celou rodinou. Vy osobně i vaše děti si mohou zasoutěžit přímo s hráči, možností bude opravdu spousty. Brány stadionu se otvírají již v půl druhé, krátce poté se rozeběhnou všechny soutěže.

Pro nejmenší budou otevřeny znovu dvě místnosti. Jedna v press centru pod hlavní tribunou, kde bude herna pro děti, skluzavka, stavebnice a další zábava pro vaše ratolesti. Místnost je vytápěna a děti tak budou v teple a pod dohledem animátorek. Druhá místnost bude otevřena na ochozu hlavní tribuny, tam bude výtvarná dílna, kde bude kladen důraz na tématiku Bohemky. Pro vaše děti budou k dispozici znovu asistentky, které vaše děti pohlídají a zároveň zabaví. Děti si domů zároveň mohou odnést své vlastní výtvory a díla.

Program pro děti a dospělé bude připraven i v dalších částech stadionu a bude opravdu atraktivní. Pod hlavní tribunou, kde je při běžných zápasech prostor pro VIP a kde se loni uskutečnila autogramiáda, bude tentokrát herna pro stolní fotbal. Několik stolů se stolním fotbálkem bude určeno pro fanoušky, kteří budou hrát společně s fotbalisty Bohemky. Každý si může přijít zahrát a vybrat si svého spoluhráče z kádru A-týmu. Zároveň se vám při těchto soutěžích hráči rádi podepíší na připravené kartičky.

Další atrakce budou k vidění i k vyzkoušení přímo na ochozu hlavní tribuny. Je libo vršovický dloubák pod dohledem Antonína Panenky? Není problém, při Vánocích s Klokanem si můžete prožít i tento netradiční zážitek. Kdy jindy vám autor nejslavnějšího kopu historie může poradit jak na to? Své umění můžete potom porovnat i při střelbě na terč nebo při „nožičkách“.

Všechny tyto atrakce i další zajímavosti budou v Ďolíčku na programu od 14.00 do 16.00. Během dvou hodin v Ďolíčku prožijete mnoho zajímavého, navíc samozřejmě můžete navštívit fanshop a stánky s občerstvením. Od čtvrté hodiny již začne program na pódiu. O programu se více dozvíte v průběhu tohoto týdne.

Program Vánoc s Klokanem
13.30 zahájení akce
13.30 – 17.30 prohlídka muzea, občerstvení, fanshop
13.30 – 16.00 na pódiu DJ, vstupy moderátora
14.00 – 15.45 Fotbalová škola v Ďolíčku
16.00 vyhlášení Legend
16.15 Dalibor Slezák slaví narozeniny
16.30 pozvání hráčů na pódium
16.40 vyhlášení hráče roku a gólu roku
17.00 koledy, na pódiu DJ
17.30 ukončení akce

Partnerem dětského programu jsou společnosti CCL - Conference Czechoslovakia Ltd. spol. s.r.o.  a Vieni s.r.o.