Vánoce s Klokanem - oslavy a pohled do historie

V neděli oslavíme významná jubilea a poznáme další členy Společenství legend.

Vánoce s Klokanem - oslavy a pohled do historie

Nedělní Vánoce s Klokanem, to nebudou jen hry a nakupování, ale také zajímavé dění na pódiu. Zatímco zábavné odpoledne začne již v půl druhé, dění na pódiu začne v 16.00 hodin a potrvá přes hodinu. Fanoušci již týden hlasují o nejlepšího hráče, čelo je hodně vyrovnané, takže stále můžete hlasovat. Uzávěrka hlasů je v sobotu v 19.05. V neděli pak pohár převezme nejlepší hráč Bohemky za rok 2009 a také střelec nejkrásnějšího gólu v uplynulém kalendářním roce. Také toho můžete volit na tomto webu.

Všichni fanoušci budou moci poblahopřát Daliboru Slezákovi, který už v lednu oslaví kulaté čtyřicáté narozeniny. První oslava ho čeká právě v neděli. K této příležitosti bude vydána i zlatá sběratelská kartička v limitované edici. Zlatá karta oslaví i dalšího jubilanta Milana Čermáka, který slaví šedesáté narozeniny. Takže nezapomeňte, dvě zlaté karty z limitované edice budou v prodeji v neděli v Ďolíčku. Předchozí vydání zlatých karet byla ihned vyprodána.

Fanoušci si budou moci připomenout i další legendy vršovického klubu. Do společenství legend Bohemians v neděli vstoupí Vladimír Kos, jediný Klokan, který má medaili z mistrovství světa. Získal stříbrnou v Chile. Dále mezi legendy vstoupí Jaroslav Marčík a brankář Zdeněk Hruška, mistři republiky z roku 1983. Také tři sběratelské kartičky k uvedení těchto hráčů do Společenství legend můžete zakoupit v neděli v Ďolíčku.

Ostatně sběratelé i další fanoušci budou mít určitě radost z několika jedinečných sběratelských alb. Všech 43 legend pohromadě v jednom albu s logem Bohemky. To si můžete koupit za 900 korun. Album obsahuje tradiční karty legend, od každého jednu.

Neděle v Ďolíčku bude tedy opravdu bohatá. Přijďte se pokochat, tentokrát ne fotbalem, ale vánoční atmosférou. Kromě hráčů současnosti, uvidíte i slavné hráče minulosti. Pohled do historie vám zpestří ještě stolní retro kalendář Bohemky za 90 korun, který vám během celého roku bude připomínat slavné okamžiky zeleno-bílé historie. V neděli od půl druhé v Ďolíčku, Vánoce s Klokanem. Těšíme se na vás.