Ročník 1994 kraluje futsalovým palubovkám

Naši dorostenci mohou pomýšlet na semifinále juniorské ligy. Před odvetami mají náskok sedm bodů na nepostupové místo.

Ročník 1994 kraluje futsalovým palubovkám

Dle nařízení svazu musí mít každé prvoligové futsalové mužstvo dva mládežnické týmy. Bohemka tento problém vyřešila výpomocí z mládeže Bohemians 1905, a tak můžeme v juniorské futsalové lize vídat tým U-16, který reprezentují hráči ročníku 1994. O uplynulém víkendu sehráli svěřenci Michala Vychodila již třetí ze série miniturnají. V úvodních dvou kláním byli hráčo Bohemians mimořádně úspěšní, a tak jsme všichni byli zvědaví, jak se jim povede na potřetí.


Benago Zruč - Bohemians 1905 2:8

Branky Bohemians: 1., 34. Rothe, 7., 24. Matějka, 10.,14. Nerad, 21. Barták, 39. Havel
Sestava Bohemians: Starczewski- Nerad, Barták, Bulíček, Slánský, Pospíšil, Matějka, Řezníček, Havel, Rothe
Hodnocení trenéra: Zápas proběhl plně v naší režii a z role vládce nad jeho průběhem, jsme vypadli jen ke konci poločasu, kdy jsme hloupě nasbírali pět faulů a Benago ze dvou penalt korigovalo stav. Dva rychlé zásahy v nástupu do druhé části vrátily klid na naše ,,futsalky“ a utkání poklidně plynulo ke konci.


Bohemians 1905 - TORF Parudbice 3:1


Branky Bohemians: 11., 19. Barták, 34. Havel
Sestava Bohemians: Starczewski- Nerad, Barták, Bulíček, Slánský, Pospíšil, Matějka, Řezníček, Havel, Rothe
Hodnocení trenéra: Domácí nás zatlačili v úvodním střídání do hluboké defenzivy a jen výborné zákroky Starczewského nás uchránily od pohromy. Postupem času začínalo být živo i na druhé straně a dvě pohotové zakončení Bartáka nám zajistili dvoubrankový náskok. Po změně stran však Torf využil naší pasivity a kromě snížení si vytvořil i další příležitosti, ale brankář Starczewski byl opravdovou oporou. I my jsme však přispívali svou troškou do mlýna a tak se hrálo svižné utkání, které definitivně rozhodla Havlova branka po individuální akci.