Fanshop otevírá znovu ve čtvrtek

Suvenýry Bohemky bude možné koupit i v neděli v O2 Areně.

Fanshop na stadionu Bohemians 1905 otvírá poprvé v novém roce znovu ve čtvrtek 7. 1. Tento den zároveň Bohemka sehraje první utkání v novém roce. V rámci Tipsport ligy odehrají zápas s Duklou od 16.30 v Edenu. Fanshop bude mít stejnou otevírací dobu jako v minulém roce, to znamená každý pracovní den od 11 do 17, ve čtvrtek od 12 do 19. Tento čtvrtek tak můžete koupit suvenýry jak před zápasem, tak i po utkání s Duklou Praha. Fanshop zároveň přechází na nový skladový systém, který umožní lepší kontrolu zásob a lepší komunikaci s fanoušky prostřednictvím e-shopu.

Suvenýry Bohemky si budete moci koupit i v sobotu V O2 Areně při Fortuna Víkendu šampiónů. Bohemka bude mít v aréně dva stánky se suvenýry a k dispozici budou nejžádanější suvenýry. Během jednodenního turnaje se budete moci potkat i s vybranými hráči Bohemky, kteří budou mít v útrobách haly autogramiádu. O jejím místě a čase bude informovat moderátor v hale.

Fanshop Bohemians zaznamenal během roku díky fanouškům opět nárůst prodeje. Zatímco v roce 2008 činil obrat fanshopu 7 078 362 Kč, v uplynulém roce rostl prodej především prostřednictvím e-shopu. Celkem fanoušci během roku 2009 utratili za suvenýry Bohemky 8 643 095 Kč, z toho prodej e-shopu činil 1 935 615 Kč, což je více než dvojnásobný nárůst prodeje e-shopu oproti roku 2008. Bohemka děkuje všem fanouškům za každou utracenou korunu ve fanshopu. Děkujeme, že kupujete origininální suvenýry Bohemians 1905.