D-dorost se i přes první prohru probojoval do čela juniorské futsalové ligy

Dvě vítězství a jedna porážka, to je víkendová bilance svěřenců Michala Vychodila.

Bohemians 1905 - SK Slaný 37:0

Branky: Kejval 7x, Slavík 6x, Havel 6x, Dufek 4x, Bulíček 3x, Rothe 3x, Žaloudek 2x, Richtrmoc 2x, Starczewski 2x, Matějka, Hejno
Sestava: Starczewski- Matějka, Richtrmoc, Dufek, Hejno, Kejval, Bulíček, Žaloudek, Havel, Slavík, Rothe.

Hodnocení trenéra: Není mě známo, z jakých důvodů přijel soupeř s tímto torzem, ale takto to byl pro všechny ztrátový čas a zbytečné vyhození peněz za pronájem haly.



Bohemians 1905 - Indoss Plzeň 5:2

Branky Bohemians: 2x Slavík, Hejno, Nerad, Barták
Sestava: Starczewski- Nerad, Barták, Bulíček, Slánský, Hejno, Kanzelsberger, Žaloudek, Havel, Slavík

Hodnocení trenéra: Utkání o vedení v soutěži se rozhodlo až v závěrečné pětiminutovce. Klíčovou se ukázala branka Hejna po spolupráci s Bartákem na 3:2, protože pak jsme do vytažené obrany hostů ještě dokázali dvakrát udeřit. Do 35. minuty bylo utkání otevřené a zejména po vyrovnání na 2:2 a při situaci s fauly na naší straně, to nebylo ideální. Celkově si ale myslím, že se na kvalitě utkání podepsala vánoční přestávka, protože úroveň obou týmu vidím výš , než předvedly.



Bohemians 1905 - SK Slavia Praha 4:5

Branky Bohemians: Matějka, Kanzelsberger, Nerad, Barták.
Sestava: Starczewski- Nerad, Barták, Matějka, Slánský, Richtrmoc, Kanzelsberger, Rothe, Kejval, Dufek.

Hodnocení trenéra: Naší první porážku v soutěži lze označit jako zaslouženou. Hlavně v prvním poločase byl soupeř lepším týmem, vytvářel si spousty brejkových přečíslení a vedení o dvě branky bylo vůči nám velmi milosrdné. Po přestávce jsme přebrali iniciativu a utkání zdramatizovali především díky čtyřce, ve které hrála prim aktivní dvojice Nerad-Barták. Během jedné minuty jsme sice dokázali srovnat dvoubrankové manko, ale vzápětí slávisté vstřelili vítěznou branku z rohu. Pro mě je velkým zklamáním nevýrazná hra druhé čtyřky, která působila při konfrontaci se soupeřem velmi bezradně.