Klokani se o víkendu představí dvakrát v Edenu

V sobotu a v neděli se rozhodne o dalším osudu Bohemky v Tipsort zimní lize.

Klokani se o víkendu představí dvakrát v Edenu

Po porážce 0:1 s Duklou čeká svěřence Pavla Hoftycha o nadcházejícím víkendu nelehký úkol. Pokud chtějí vršovičtí pomýšlet na postup do vyřazovací fáze, tak musí nejprve v sobotu přehrát druholigový Žižkov a v neděli pak zdolat jednoho z lídrů Gambrinus ligy FK Baumit Jablonec.
Zeleno-bílí se víkendového programu zúčastní prakticky ihned po příjezdu z kondičního soustředění, které v tomto týdnu absolvují v jabloneckých Břízkách. Do zápasů tedy půjdou z plného tréninku. Na hřiště se v průběhu týdenního soustředění dostanou prvoligoví fotbalisté jen dvakrát: "Původně jsme plánovali návštěvu hřiště třikrát, ale nakonec půjdeme jen ve středu a v pátek odpoledne," hlásil Pavel Hoftych.

Jak si hráči Bohemians 1905 povedou ve víkendových soubojích se můžete přesvědčit na vlastní oči. V sobotu hrajeme v Edenu od 11:00 s týmem FK Viktoria Žižkov, v neděli se pak střetneme s FK Baumit Jablonec na témže místě i ve stejný čas. Je velká pravděpodobnost, že se na hřišti dočkáme noviců ve vršovických službách, ať již půjde o z juniorky přeřazené Ježdíka s Kavkou nebo o mladého Slováka Rastislava Vdovjaka.