Detail uživatele diskuzního fóra - kníže

Datum prvního příspěvku
12.11.2002
Celkový počet příspěvků
1927
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1805
Ptejte se vedení Bohemky 93
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Fotbal - ČR a zahraničí 1
Tlachy a kecy 13
Jiná komunita 1
Bug Reporting 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
4Gay9C6x 293
6zAVbplO 93
7hNj4MkK 24
kjS0vLb3 13
RmmJmBvU 4
p0elL/ZO 3
uxPCicMk 3
h0gvLDdv 2
RvIa/+Eh 2
eTLu2xDL 1
5XnSJqIj 1
UqNgyQs/ 1
k6Gw8ZZ5 1
mJ4NgpCU 1

Pardik napsal:

 Co je s Reichlem??

Na tiskovce řečeno, že byl nějak zraněný už v týdnu a přesto nastoupil (chtěl). Do poločasu se mu zranění zhoršilo. Dle toho jak vypadal, bych to tipoval na svalové zranění stehna nebo třísla....

Tak co ten Puškáč? Odletěl nebo neodletěl do Turecka? A co Chramosta? Nemělo být před odletem vše vyřešeno? A co další případné posily, alespoň na zkoušku? Já vím mnoho otázek, ale kdo se neptá ten se nic nedozví. 

Barrymore napsal:

1:5 Dnes aktivní Beran našel volného útočníka Bohemians zhruba na penaltě, Ladislav MUŽÍK si míč zpracoval a trefil se přesně k tyči.   

opět Mužík

Tak vedem 2:1, dvakrát Kozák, Kolín snižoval v 39 min. po rohu. 

dolíček napsal:

Hulka nedokaze kontrolovat svuj pohyb, natoz balon...

Už jsem si myslel, že stejnou myšlenku budu mít i já. Jeho několik kiksů, jen se štěstím nebylo potrestáno. Nejvíc mne nadzvedl, když se objevil pod hlavní tribunou až skoro v rohu (čili vlevo vepředu, když hraje vpravo vzadu), kde to stejně podělal a pak se vrací na své místo na přesně opačném konci hřiště...... Příště nechat Vondru a Křapku a Hůlka ať si na chvíli sedne, třeba mu to prospěje. 

v článku, pro ty co čtou jen nadpis : ....Kouč Bohemians také prozradil, že dohoda klubů nevylučuje v budoucnu ani přestup Martina Jedličky do Bohemians. V současné chvíli se ovšem formálně jedná o roční hostování. Jedlička v této sezoně již nastoupil do soutěžního utkání v dresu Plzně. Pokud si soutěžní start připíše i u Klokanů, další případná změna klubu v této sezoně pro něj již nebude možná....