Detail uživatele diskuzního fóra - Archer

Datum prvního příspěvku
29.05.2007
Celkový počet příspěvků
90
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 50
Ptejte se vedení Bohemky 5
Družstvo fanoušků Bohemians 12
Tlachy a kecy 1
Jiná komunita 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
tRpJ9SmE 12
B99eV4fZ 8
jL3vtW1O 1

ludvavestec napsal:

Fanšop je téma, které mě trápí už několik let. Například nejraději mám čepici, která je povedeného tvaru  a vzhledu (jako ošoupaná s prošívaným logem), pěkné zelené barvy ještě s logem 1905. Koupil jsem si jich ...

Ahoj Ludvo, kde jsi vzal dupačky a bodíčka ??? Mě se teď během tří měsíců narodili dvě vnoučátka, vzal jsem šest tisíc do fanšopu, a se čtyřma jsem odešel domů.

Martak napsal:

Jede někdo na ty fjordy Saltenfjorden a Skjerstadfjorden s CZECH SPORT TRAVEL?

Ahoj, jedem, Kangaroo team o sedmi kusech.

PATŘÍME NA 5. MÍSTO historické a tudíž i současné tabulky.

1.           AC Sparta Praha

2.           SK Slavia Praha

3.           FC Baník Ostrava           

4.           FC Viktoria Plzeň           

5.           Bohemians Praha 1905

https://www.csfotbal.cz/prvni-liga/kluby/tabulka?ord=&by=&od=1&do=98&dv=0

fanoušci, DFB, vedení, majitel, prezident, ředitel, předseda, ekonom, účetní, akcionáři, sponzoři, partneři, trenéři, asistenti, hráči, manažeři, agenti, skauti, maséři, trávníkáři, stánkaři, údržbáři, elektrikáři, správce i uklízečky

Všichni by měli mít tento cíl, jako absolutní samozřejmost a v každém momentu při práci pro Bohemku, si ho připomenout. Pak nebude problém, přesvědčit magistrát k rekonstrukci stadionu.

Vinohradian napsal:

Ok. Tak my se přidáme. Budeme tři v Bodo už od úterý večer. 

Úžasný, skvělý, dorazte! Jestli chcete rezervačku předem, tak písněte na frantisektuma71@gmail.com Už se do Bodø těším, jak malé dítě.

sikiho_grupa napsal:

Pokud bydlíte v hotelu Comfort tak je pivovar 750m od hotelu.. :-))

Ahoj, my přiletíme v 15hodin a razíme rovnou do pivovárku. 12 klokánků od 17hodin, kdyby se chtěl ještě někdo přidat.

Bodø - PIVOVAR

26. července, ve středu, v 17. hodin, exkurze pivovaru.

https://mapy.cz/zakladni?q=Bod%C3%B8&source=osm&id=129584505&ds=2&x=14.3902045&y=67.2797078&z=14