Detail uživatele diskuzního fóra - Miklik
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1159 |
Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
v1BAhz/C | 1037 | |
2nBhCUWh | 14 | |
CNtAGkWD | 9 | |
YzT13bVD | 9 | |
IfuDXJ0u | 7 | |
XyRSANZ8 | 7 | |
XPfqwIK6 | 7 | |
OeDiQjUx | 7 | |
aWdgGeTe | 6 | |
wmS0EXWe | 6 | |
feWSISfv | 5 | |
oL4RS20E | 5 | |
+JtIE9Td | 4 | |
MfU1lKkX | 3 | |
qcBgEKW5 | 3 | |
F/cL+HN/ | 3 | |
bbJx3B9x | 3 | |
1z6poq0e | 3 | sikiho_grupa |
C1ixfY7p | 3 | xtreme |
ykNOMtlf | 2 | |
iNwrnWVk | 2 | |
Bq8AL3to | 2 | |
2P1q3XDD | 2 | |
EvB+7Vcd | 2 | |
YA0aF6hZ | 2 | |
ZOvb59/s | 1 | |
UcOELtEg | 1 | |
IlhnEp9D | 1 | |
6e10j8Y+ | 1 | |
l0HfKqJg | 1 | |
whPWAv6S | 1 | |
jAUw7Z25 | 1 | |
VmfKlo67 | 1 | |
YqsT1hys | 1 | |
q9EsCmVn | 1 | |
rd9K5cZI | 1 | |
0tErlCPC | 1 | |
IJlcr8Nb | 1 | |
sXrQy+uC | 1 | |
EeIQpjXe | 1 | |
gX+v/Fkx | 1 | |
kFkuq623 | 1 | |
97i77GxD | 1 |
tesla88 napsal:
Je to přesně tak. Loni nás nechal Zlín u nich vyhrát ve skupině o záchranu, tak se to teď vracelo. Bylo to hodně vidět na hřišti. Všichni hráli na půl plynu, vůbec se neobsazovali hráči ... soupeře v našem vápně atd. atd. Přeci si nikdo nemyslí, že s tak slaboučkým soupeřem bychom prohráli, kdybychom nechtěli prohrát. Teď jsem zvědav na zápas s Jabloncem, který potřebuje bod, aby se udržel v prostřední skupině. Že by tutovka si vsadit na plichtu?
já to vidim taky tak,prostě jsme jim to nechali...."výkon" tomu opovídal...je mi z toho od včíra smutno...a když se teď podivam na sestřih tak i k blití...
xtreme napsal:
Zase neblázněte....sice se říká, že fotbal nemá logiku, ale tady ten sled událostí do sebe zapadá jako puzzle. Je třeba si nejdřív uvědomit, jakému týmu fandíme. Žádný válec. Ne náhodou jsme venku byli úspěšní - ... tým nemusí tvořit.... K tomu připočtěme fakt, že úkol se šestkou splněn, včera Slovácko prohrálo atd. atd...Navíc, euforie po 4-0 s Bolkou, kdo byl ví, že to takový válec nebyl, a možná i pocit uspokojení, následuje Slávie, kdy dostaneme na prdel, a druhý poločas se jen dohrává, a teď máte jet přes celou republiku, v roli jasného favorita (dle nezaujatých fanoušků), a Hála nedá první gól...šťastný odraz, gól na 1-0 a už se vezeme, protože dobývat nám moc nejde, což se potvrdilo po celý zápas. Jen nechápu , proč to vše tahal Beran, který je šikovný, ale že by to byl špílmachr, to zatím není. Ostatně pokud si pamatuju, tak druhý gól začal u něj.....to, že se pak hraje na 3 útočníky, z nichž 2 jsou jasný brejkový typy, prostě není zárukou, že to tam dokopeme, když soupeř brání v 10.... AKORÁT MI ROZUM NEBERE, PROČ ZA DVA ZÁPASY NEVYSTŘELÍME Z DÁLKY??? TO SI NIKDO NEPAMATUJE NA ZÁPAS S BOLKOU???? VŽDYŤ DNES BYL JEDINÝM STŘELCEM, ZE ZOUFALSTVÍ PEPA A BYLO TO O PÁR DECIMETRŮ....nechce se mi opravdu věřit, že by to bylo z důvodu, jak tady mnozí uvádí, "aby to tam náhodou nepadlo"....tomu nevěřím.... A teď k vážnějším věcem. Ona účast v pohárech je krásná věc, ale máme na to finance? Už teď musí Darek asi hodně šahat do kapsy pro prémie. Poháry jsou krásná věc, ale i Jablonec to těžko rozdýchával zároveň s ligou, o Slovácku se ani bavit nemusíme....Navíc,jestli Malina je v průseru....stadion nevyhovující (nebo by se hrálo recipročně v Pardubicích?:-):) )
na tom sice něco je,jenže já kámo ten výkon dneska viděl na vlastní voči a je mi z toho prostě k blití...takže tyhle kecy vokolo...
rio napo napsal:
Sám bych to tady za normálních okolností nenapsal, ale protože to tady už zaznělo, přiznám se, že mě během zápasu napadlo, jestli si nevsadili. Nebo tak něco podobnýho.
my potřebujem body,vy máte žízeň...asi tak...Tohle nebyla Bohemka co chce do poháru !!...a co chce něco po Magistrátu...co na to teď na magistrátu kwa chudák Koukal ???
twl todle je hnus...tohle je jako Bohemka..?????
to řekněte rovnou před tym ,že jim to necháme...
tak kucíííí gól už....