Detail uživatele diskuzního fóra - Fanoušek1905

Datum prvního příspěvku
05.09.2015
Celkový počet příspěvků
321
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 314
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
H1qmzrsw 76
fT6McCNG 60
juhfgdl+ 27
p6hf1s9S 22
GqxlzOQ4 20
pJfr+fXU 14
eSuL2All 11
GZ/V/43c 10
CYcy3wnW 10
bUIdSubT 7
dIk05j6g 6
F/b+25TV 5
mlLOvoCi 5
Me7Msgb4 4
hWhZgmO+ 4
KvTN0GRa 4
NKjQIqKj 4
VHjxbbks 3
Jnly1jIk 3
+7nQjpNW 3
wW5rMqxP 2
qA6b5Qsc 2
Moo/U7Bz 2
kusPvPiE 1
CmDogu9g 1
EQcDpQjC 1
ZotQURco 1
bmyoDG7n 1
0gr9Ieic 1
i+tA7ewT 1
gr7mvm65 1
cEX65sbg 1
096Nfr9A 1
3xGN9B9/ 1
f0hkJUoT 1
cOAGJK9Q 1

zeppelin napsal:

Bob.in a Ludva...nazory prevelice spravny,ohanet se predpisama a smernicema a kdo vi cim jeste, je takovy ,jako kdyz si zalobnicek jde mame stezovat,ze na nej nekdo byl zly.PROC onen chlapec hned vbehl do sestnactky,PROC hned ...

Tak tak, to je ten správný názor.

Reichl byl podle mě dobrý a vychytal i pár tutovek, tak doufám, že s případným příchodem Jedličky nebude odsunut na druhou kolej.

kolina napsal:

No, na té mokré trávě jsem to spíš v ten okamžik viděl na "jesle" brankáři... BOHEMKA DO TOHO!!!

No, když už byl k brankáři tak blízko tak to jo, ale já myslel, aby ho zkusil přehodit z větší vzdálenosti od brankáře.

Vinohradian napsal:

Mně chybělo velmi. A chyběli mi mladí resp. jejich podpora. Jsou sice radikální, ale pro Bohemku by dejchali. Potřebujeme je a nové fanoušky a zahraničí a expaty a nebýt skanzenem... a taky novej stadion! Budíček! ...

Ale za ty prachy(pokuty) to nestojí ! ! !

Dneska bylo nejdůležitější, že všichni chtěli a dali tomu 100%. Příště můžeme vyzdvihnout zase někoho jiného, když tomu zase všichni dají 100%. BOHEMKA DO TOHO!!!

vapno80 napsal:

A teď z jiného soudku, už jsme podepsali nějaké nové posily? :-)

Doufám, že ty posily přivítáme jako fanoušci Málagy na Sport.cz

Už jsem to sem jednou psal, každý jenom lehce nadprůměrný cizinec vč.černocha už je podchycen a pro Bohemku drahý a těch průměrných je v Evropě už také dost a nemají žádný důvod přestoupit do Bohemky a Bohemka, aspoň doufám, nemá žádný důvod tyto hráče lanařit, aby zabírali místo našim stejně průměrným hráčům.