Detail uživatele diskuzního fóra - sandy.kelt
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1592 |
Ptejte se vedení Bohemky | 76 |
Online chat s vedením | 2 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 2 |
Tlachy a kecy | 26 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
9e2P3mrk | 499 | |
TnOVytuk | 290 | |
smqqpkNr | 239 | |
h5dvQ6D8 | 76 | |
LUXCCoPj | 38 | |
+verCkit | 13 | |
zZYwGf42 | 4 | |
//BghRe6 | 3 | |
9JSulsut | 2 | |
SXQgSjpr | 2 | |
N56p5/3a | 1 | |
qdOWXv5V | 1 | |
Y3YCc7BE | 1 |
Aspoň plichta. Nerozumím Hybšovi...
Mám dotaz.
Proběhly už dva domácí ligové zápasy a jeden pohárový. Sice ne v Ďolíčku, ale přesto "doma." Je možné, že jsem se přehlédl, ale nikde nevidím počty kelímků, vhozených do Bednyho beden. To už se nepočítají?
rocknroll napsal:
Jeste se vratim k tomu tvemu: "Se rozhlédni po Evropě... :) Jsme první liga. Táborsko nebo Varnsdorf to umí a pro nás to je nemožný?" Takze my si mame vzit vzor z Evropy? Jsem rad, ... ze jsme si neklekali a ze jsme nenosili duhove pasky, abychom byli jako ti "vyspeli" Evropani. Abychom timhle sledovanim trendu nedopadli jako cesky (ceskoslovensky) hokej. Jeden cas jsme meli svuj styl, svoji skolu. Pak zacla vyhravat Kanada, tak jsem zacli napodobovat kanadsky styl. Pak vyhrali Svedove a preorientovali jsme se na svedskou skolu. Pak na finskou. Ted se asi ohlizime po tatarske a furt to k nicemu nevede. A Taborsko a Varnsdorf jako priklady pro nas? Poucit se clovek muze i od mensich a slabsich klubu, ale skoncili jsme 4. v prvni lize. A tyhle dva kluby zrovna zadnou diru do sveta neudelaly. To, ze si nekdo udela z klubu prutokovy ohrivac neznamena, ze to musime udelat i my. Osobne jsem rad za to, kterym smerem se momentalne Bohemka ubira a ze to vede k slusnym vysledkum.
Díky rocknrolle. Absolutní souhlas.
dolíček napsal:
Dobrej tejden. Trenere diky ze jste nas nakonec vzal:-)
Nevzal. Rád u nás zůstal...A za to je mu potřeba děkovat...
Robert napsal:
Prosím nemá někdo adresu na stream zápasu v Budějovicích?
Solidně vedený a zkušeně pohlídaný zápas. Prosím o udělení řádné dovolené panu Kovaříkovi. Prospěje to jemu i nám všem. Děkuji.
boticak napsal:
Zdravím, jsem dneska hodně daleko - 9200 km, dá se někde na odkazu koukat? Díky
MarekC20 napsal:
nevim, za me lepsi nez jet treba do Liberce, Hradce nebo na Spartu.
Nechme Bohemku přijet za Valachama:-)
Valašské Klokany los rozhodně neurazil:-)
Avatov napsal:
"Peníze jsou až na prvnim místě .." DFB tak, jako už v minulosti musi zatroubit a vyzvat fanoušky k motivační akci. Dokázali jsme to již několikrát.... Ale je třeba říci ze bohužel mnozí z členů ... DFB nezaplatili ani ten základní příspěvek... Naopak diky všem co nesou hlavni břímě příspěvků jsme akční...
Dej jim čas. Ne každý je schopný ( či ochotný) reagovat hned. Ale pevně věřím, že nezůstaneme osamělí. díky a opatruj se. Sandy