Detail uživatele diskuzního fóra - Vinohradian

Datum prvního příspěvku
07.12.2015
Celkový počet příspěvků
76
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 52
Ptejte se vedení Bohemky 20
Družstvo fanoušků Bohemians 3
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
F+PQ9p8D 8
zS9BhVWK 4
fNUFNry5 4
/ERACAEw 4
pYKP5JOK 4 kovalam
fttflMRv 4
XZrSf1pM 3 ziimakk
yHvcoTCK 3
2GuBRf8L 3
Tusg8Fmn 2
xPDEjonp 2
66CBeThp 2
Yh18ZGQK 2
l7ZLxfUW 2
8bFG3LOe 2
Rqui/7ZG 2
qc7l0zvB 2
sTKC4W4M 2
MPosw9uQ 2
tnlkUqZ2 1 klokan13
w9MTcxJP 1 supermozek21, tomša
WUxyOwHg 1
Qf4rDgRp 1
GMehr6F5 1
DYesoxSG 1 pete
SdfnDo7y 1
ekhKOHWE 1
QdUoVj7V 1
RU4MAqJJ 1
iR+2tbMa 1
ejddO6L5 1
fUird15S 1
gRUnE/Eq 1
6lswxCuf 1
9LzyDTh3 1
pH9HgmiX 1
2kk63rPP 1
Cy/0saKS 1

Archer napsal:

Pane bože, když dá Magistrát Hlavního města Prahy 1,2 miliardy na pavilon pro lední medvědy, tak má stoprocentně v pokladně i 1,2 miliardy na stadion pro klokany, PROSTĚ TAM JSOU!!! Jen si o ně musíme ...

Naprostý souhlas. Jeden z mála kompetentních komentářů ke stadionu. Je to stejná metoda jako odkup stadionu do vlastnictví města tzn. tlak na politiky zdola. Podpis: Jan Pech, člen kontrolní komise DFB. :-) 

Koukám, že dobrý skutek je zas po "zásluze potrestán". Nejlepší je nedělat nic a pak na fórum psát, co je všechno špatně. 

"...že práce svojí kvalitou neodpovídají ani podprůměrně vykonané práci a jsou neodborně provedené" 

Můžeš být prosím konkrétní:

Co přesně jsi na místě zjistil, že z hlediska stavebně-tehcnického kvalitativně neodpovídá? 

Které práce jsou neodborně provedené, v čem spočívá neodbornost jejich provedení a jak měly být podle tebe provedené jinak?  

kolina napsal:

Tak dík, jsi ochoten pro mě na schůzi udělat "úvod do problematiky"  ovšem než to raděj vycházejme z faktů, takže  přínosnější od tebe bude odpověď na fakta: Kolik desítek roků se hovoří o záměru rekonstrukce Dolíčku? Kolik se ...

Opakuji: Jakákoliv změna UP (včetně opravdu té tak komplikované, ekologicky neobhajitelné a idiotské jako je napřímení přírodního toku) je administrativně neschůdná. 

Nikdo nikdy na žádném jednání nezmínil nic jiného než opravu a rekonstrukci Ďolíčku pro UEFA 4. Žádné Hostivaře atd. nikdy nebyly a nebudou téma.

Nešiř dezinformace.  

kolina napsal:

No, on by nebyl ani problém v rámci rekultivace v oblasti Dolíčku napřímit i tok Botiče a místo současné střechy na hlavní tribuně vybudovat VIPky a lože a střechu až nad to...  On by nebyl ani ...

Já doufám, že to tu zas tolik lidí nečte, ale pan Kolina dlouhodobě vykazuje symptom tzv. Dunning- Krugerova efektu psaním velkého množství pomatených informací v tom duchu, že jsou to zřejmá fakta. Např. napřímení toku Botiče je věc změny územního plánu(!) a v tom případě by se nového Ďolíčku opravdu dožili nejdříve naši pravnuci.

Vyzývám tě, zkus se v tom nějak začít už orientovat, drž se ověřených faktů a přestaň neustále šířit hoaxy. Pokud budeš večer na schůzi družstva, jsem ochoten ti nějaký úvod do problematiky udělat sám, protože tvá grafomanie tady na foru je opravdu spíše kontraproduktivní.

A ještě poznámka na závěr: Blouznění o výstavbě úplně nového stadionu (v ceně násobků rekonstrukce "původního") ve chvíli, kdy má město problém realizovat klíčové infrastrukturní stavby, na kterých je dlouhodobá celopolitická shoda, je opravdu úplně mimo realitu.   

kolina napsal:

Promiň, ale asi ti uniklo, že žádná soutěž nebude, to je už docela stará informace... Ano, město se musí  o svůj majetek starat jako řádný hospodář, takže Dolíček jakž takž udržují ve svém chátrání, ono totiž ...

Nikdo jiný než fanoušci tlačit nebude a nemůže. Pokud se ta rekonstrukce prosadí tak jen zezdola aktivitou fanoušků.

Bez soutěže se neposuneš dál, říkejme tomu soutěžní dialog, nebo nějak jinak to je jedno, ale je to nutná podmínka k tomu začít rozpočtovat projektovou dokumentaci, která nezbytně nutně vyjde právě z výsledku architektonické soutěže.

Údržba havarijního stavu kdy se hraje liga na 5 různých vyjímek rozhodně není řádné hospodaření. 

 

venca_65 napsal:

Pokud si dobře pamatuji, tak nám pan primátor před radnicí říkal, že po půl roce uvidíme.. Mělo by se mu to připomenout, ale pokud nás tam půjde pět a půl asi se nám vysmějou.

Tohle je opravdu JEDINÁ možnost jak čehokoliv ohledně rekonstrukce docílit. Svoboda nám chtěl jen zavřít hubu, je nutné se ho neustále znova a znova ptát, kdy už město vyhlásí soutěž a začne se stavět. Peníze mají a je to jejich majetek, musí se o něj řádně starat.  

Fan1905 napsal:

V Bodo obě tribuny fandili bez chemie, byl nádherný dlouhý průvod se zpěvy a chorály  a byl to zážitek. 

V Bodo bylo před zápasem na stadionu nějvětší pyro, jaký jsem kdy viděl. Organizované a placené klubem. 

MarekC20 napsal:

Asi jsem taky uz starej, pyro mi nechybelo ani trochu. 

Mně chybělo velmi. A chyběli mi mladí resp. jejich podpora. Jsou sice radikální, ale pro Bohemku by dejchali. Potřebujeme je a nové fanoušky a zahraničí a expaty a nebýt skanzenem... a taky novej stadion! Budíček! Diskuse o tom, jak to dělat, aby se nikdo nepopálil ano, ale absolutní zákaz je prostě blbost. "Konzervativní" klokani, promiňte. 

Kozi, obrovská gratulace! Je vidět, jak moc chce, jen tak dál, lépe si říct o základ nešlo. Kvalitní balon od Tondy Křapky.

Michal Reichl - záchrana. 

Díky všem fanouškům, co tam dojeli. 

Archer napsal:

Ahoj, my přiletíme v 15hodin a razíme rovnou do pivovárku. 12 klokánků od 17hodin, kdyby se chtěl ještě někdo přidat.

Ok. Tak my se přidáme. Budeme tři v Bodo už od úterý večer.