Detail uživatele diskuzního fóra - Vinohradian

Datum prvního příspěvku
07.12.2015
Celkový počet příspěvků
70
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 48
Ptejte se vedení Bohemky 20
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
F+PQ9p8D 8
zS9BhVWK 4
fNUFNry5 4
/ERACAEw 4
pYKP5JOK 4 kovalam
XZrSf1pM 3 ziimakk
yHvcoTCK 3
2GuBRf8L 3
Tusg8Fmn 2
xPDEjonp 2
66CBeThp 2
Yh18ZGQK 2
l7ZLxfUW 2
8bFG3LOe 2
Rqui/7ZG 2
qc7l0zvB 2
sTKC4W4M 2
tnlkUqZ2 1 klokan13
w9MTcxJP 1 supermozek21, tomša
WUxyOwHg 1
Qf4rDgRp 1
GMehr6F5 1
DYesoxSG 1 pete
SdfnDo7y 1
ekhKOHWE 1
QdUoVj7V 1
RU4MAqJJ 1
iR+2tbMa 1
ejddO6L5 1
fUird15S 1
gRUnE/Eq 1
6lswxCuf 1
9LzyDTh3 1
pH9HgmiX 1
2kk63rPP 1
Cy/0saKS 1

Fan1905 napsal:

V Bodo obě tribuny fandili bez chemie, byl nádherný dlouhý průvod se zpěvy a chorály  a byl to zážitek. 

V Bodo bylo před zápasem na stadionu nějvětší pyro, jaký jsem kdy viděl. Organizované a placené klubem. 

MarekC20 napsal:

Asi jsem taky uz starej, pyro mi nechybelo ani trochu. 

Mně chybělo velmi. A chyběli mi mladí resp. jejich podpora. Jsou sice radikální, ale pro Bohemku by dejchali. Potřebujeme je a nové fanoušky a zahraničí a expaty a nebýt skanzenem... a taky novej stadion! Budíček! Diskuse o tom, jak to dělat, aby se nikdo nepopálil ano, ale absolutní zákaz je prostě blbost. "Konzervativní" klokani, promiňte. 

Kozi, obrovská gratulace! Je vidět, jak moc chce, jen tak dál, lépe si říct o základ nešlo. Kvalitní balon od Tondy Křapky.

Michal Reichl - záchrana. 

Díky všem fanouškům, co tam dojeli. 

Archer napsal:

Ahoj, my přiletíme v 15hodin a razíme rovnou do pivovárku. 12 klokánků od 17hodin, kdyby se chtěl ještě někdo přidat.

Ok. Tak my se přidáme. Budeme tři v Bodo už od úterý večer. 

Hamil napsal:

Tak jsem dnes, vlastně včera, byl přítomen jedné události, která mne velmi, ale velmi zaskočila. A světe div se, nebyl to výsledek na hřišti. Bylo to něco, s čím jsem se v Dolíčku ještě nesetkal ...

U incidentu jsem byl. Ten "hrdina" jehož fotku mám (černej kulich BHS, oháněl se tím, že je fotoreportér kotle), měl nejdřív slovní rozepři s cca o 20-30 let starším fanouškem na schodišti mezi A4 a A3, aby se pak s několika kamarády v kuklách(!) vrátil a napadl ho na hlavní tribuně opakovně pěstma do hlavy, až mu tekhla krev a musel se jít nechat ošetřit. Pořadatel v oranžové vestě přihlížel.

Ten člověk je lidskej odpad a neuvěřitelnej srab, kterej by do konce života měl mít na Bohemku zakázanej vstup. Doufám, že vedení i sám kotel si tohle dořeší...