Detail uživatele diskuzního fóra - Vinohradian
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 48 |
Ptejte se vedení Bohemky | 20 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
F+PQ9p8D | 8 | |
zS9BhVWK | 4 | |
fNUFNry5 | 4 | |
/ERACAEw | 4 | |
pYKP5JOK | 4 | kovalam |
XZrSf1pM | 3 | ziimakk |
yHvcoTCK | 3 | |
2GuBRf8L | 3 | |
Tusg8Fmn | 2 | |
xPDEjonp | 2 | |
66CBeThp | 2 | |
Yh18ZGQK | 2 | |
l7ZLxfUW | 2 | |
8bFG3LOe | 2 | |
Rqui/7ZG | 2 | |
qc7l0zvB | 2 | |
sTKC4W4M | 2 | |
tnlkUqZ2 | 1 | klokan13 |
w9MTcxJP | 1 | supermozek21, tomša |
WUxyOwHg | 1 | |
Qf4rDgRp | 1 | |
GMehr6F5 | 1 | |
DYesoxSG | 1 | pete |
SdfnDo7y | 1 | |
ekhKOHWE | 1 | |
QdUoVj7V | 1 | |
RU4MAqJJ | 1 | |
iR+2tbMa | 1 | |
ejddO6L5 | 1 | |
fUird15S | 1 | |
gRUnE/Eq | 1 | |
6lswxCuf | 1 | |
9LzyDTh3 | 1 | |
pH9HgmiX | 1 | |
2kk63rPP | 1 | |
Cy/0saKS | 1 |
Fan1905 napsal:
V Bodo obě tribuny fandili bez chemie, byl nádherný dlouhý průvod se zpěvy a chorály a byl to zážitek.
V Bodo bylo před zápasem na stadionu nějvětší pyro, jaký jsem kdy viděl. Organizované a placené klubem.
MarekC20 napsal:
Asi jsem taky uz starej, pyro mi nechybelo ani trochu.
Mně chybělo velmi. A chyběli mi mladí resp. jejich podpora. Jsou sice radikální, ale pro Bohemku by dejchali. Potřebujeme je a nové fanoušky a zahraničí a expaty a nebýt skanzenem... a taky novej stadion! Budíček! Diskuse o tom, jak to dělat, aby se nikdo nepopálil ano, ale absolutní zákaz je prostě blbost. "Konzervativní" klokani, promiňte.
Kozi, obrovská gratulace! Je vidět, jak moc chce, jen tak dál, lépe si říct o základ nešlo. Kvalitní balon od Tondy Křapky.
Michal Reichl - záchrana.
Díky všem fanouškům, co tam dojeli.
Archer napsal:
Ahoj, my přiletíme v 15hodin a razíme rovnou do pivovárku. 12 klokánků od 17hodin, kdyby se chtěl ještě někdo přidat.
Ok. Tak my se přidáme. Budeme tři v Bodo už od úterý večer.
Hamil napsal:
Tak jsem dnes, vlastně včera, byl přítomen jedné události, která mne velmi, ale velmi zaskočila. A světe div se, nebyl to výsledek na hřišti. Bylo to něco, s čím jsem se v Dolíčku ještě nesetkal ... a chtěl bych věřit, že již nesetkám. Neskutečné, jak se také k sobě navzájem mohou chovat příznivci Klokanů. Vždy jsem si myslel, že Klokani jsou jedna rodina a že i spory, které mohou vzniknout, se řeší nebo dají řešit trochu snadněji. Dnes už o tom začínám pochybovat. V průběhu utkání se na hlavní tribuně nad lavičkou soupeře, asi u desáté řady, najednou objevila asi čtveřice mladíků v černých bundách a s kuklami na hlavě a jeden z nich pěstí napadl diváka středního věku sedícího na sedačce u uličky a způsobil mu zranění v obličeji. Muž krvácel tak, že musel vyhledat zdravotní pomoc. Když se muž vrátil tak uvedl, že se jednalo též o příznivce Bohemky. Důvodem prý byl slovní konflikt, pramenící z toho, že mladík fotografoval kotel či hřiště a přitom zacláněl ve výhledu uvedenému muži. Ať už byla slovní výměna jakákoliv, nikoho to neopravňuje někoho fyzicky napadnout. Po činu všichni rychle zmizeli. A pořadatelská služba, ač byla na incident upozorněna... Opravdu máme mezi sebou takové lidi? To mne pýchou nenaplňuje...
U incidentu jsem byl. Ten "hrdina" jehož fotku mám (černej kulich BHS, oháněl se tím, že je fotoreportér kotle), měl nejdřív slovní rozepři s cca o 20-30 let starším fanouškem na schodišti mezi A4 a A3, aby se pak s několika kamarády v kuklách(!) vrátil a napadl ho na hlavní tribuně opakovně pěstma do hlavy, až mu tekhla krev a musel se jít nechat ošetřit. Pořadatel v oranžové vestě přihlížel.
Ten člověk je lidskej odpad a neuvěřitelnej srab, kterej by do konce života měl mít na Bohemku zakázanej vstup. Doufám, že vedení i sám kotel si tohle dořeší...