Detail uživatele diskuzního fóra - Tatkam

Datum prvního příspěvku
01.08.2008
Celkový počet příspěvků
335
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 328
Ptejte se vedení Bohemky 7
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
2s7HIxMs 44
qHbp9Qcp 26
CfrJNiDe 25
tOGm2tsM 21
6dE7ZMc5 15
UWHlr+tb 12
elsGYY2+ 11
g+0tg/b9 5
zAvO4IoB 5
Ii4Gfiff 3
EcISMt3a 3
4qbyt0gO 2
ReIFortG 2
m/VxUCqZ 2
Un4hu4Dq 2
AIGubZ/S 2
+Mnl7MWK 2 hrdin
oAO42qC5 1
feSw+gk/ 1
iNl/Qi49 1
VIp7SviP 1
QwHN0QOG 1
+vnHT1HO 1
nTm/B7EK 1
sx2YPwLG 1
oa6wDlOr 1
TIZaisk7 1
8ATkkr8t 1
rrmFdwQ9 1
ie+PjdBC 1
i48rfTgi 1
I4oZhEmw 1
hfahzfnh 1

Adámková je (!) a opět a opakovaně to dokázala. Naprosto ovlivnila zápas, hlavní Pechanec nic nepískal, nebylo totiž co pískat. Tato kravka by už měla jít do důchodu, pískat zápasy jí nedovolej, protože umí H..... Nevím, kdo ji tam drží. Ať se nesere do sportu pro chlapy, opakovaně a vytrvale nás poškozuje. Je mi jedno, jak jsme měli nebo neměli hrát a kdo jaký podal výkon, tato blbka mně votrávila celý zápas.

To je ale náhoda. Tak v sobotu nás zařízne Berka, rozhodči, kterej dle statistik nejčastěji píská spartu. Tak hoši z toaletný si to pojistili. Po oznamení rozhodčiho klesl vyrazně kurz na spartu. To je hnus. A pristí sezónu,  kdy bude přímý postup do LM, to budou mit rozhodčí přijmy, to bude zase divadlo.

Tak tam bylo víc podivuhodných momentů, jak pan rozhodčí Rouček nastavil metr zde a u nás s plzní. Vražení do hráče bez míče se dnes pískalo, u nás likvidace Matouška faul nebyl.  Nebo celkové posuzování hraní loktem. Dnes faul loktem slávisty na černýho sparťana faul nebyl, stejný faul v ostravě červená pro našeho hráče.

Pardik napsal:

Dobry den,bude prosim zitra stream?

Ha, Ha.... 1 : 0 pro tebe, byl jsi rychlejší...

Tak Pardubice nám názorně ukazují, jak si poradit s úžasným libercem. Takhle se hraje o body. Bačkovský nic nechytil, stačilo jen vystřelit nebo zakončit.  Ještě že bude přestávka. Dneska to bude o prvním golu.

a je to vůbec dobrý nápad (pokud jsme mohli ovlivnit) nacpat si odložený zápas mezi slovácko a budějice a ještě ve všední den ? Některé zápasy odložili na neurčito - na jaře může být síla mužstev rozdílná...

je to pořád stejný. Buď nás tito soupeři porazí kvalitou a když jim to nejde a je naděje, že něco uhrajem, tak se do toho vloží rozhodčí. Viz dnešní zápas. Kuchta žlutá a nebyla. Ten černý plejer Ola..., co se vestředu na poháru jen válel, dnes po minutě faul loktem do obličeje Křapky, jasná červená. Debil Kuchta vychýlen z osy, ovšem ve vápně, se drží za držku. Předtím dva vymyšlené fauly před šestnáctkou, dva darované přímáky. Pokrok je v tom, že před pár lety nás řezali hrubším způsobem. Nic se v podstatě nezměnilo. Musíme si uhrát body se " Zlíny" a na takové zápasy jako dnes se jen zúčastnit. Byl jsem opravdu mile překvapen, jak dobře jsme dnes hráli. Sparťanští frustráti si nepřihráli a koncem poločasu mezi sebou ostře diskutovali. Ovšem silnější pes mrdá. To je ta naše sranda liga. Sledoval jsem dnes v hospodě 50/50 fans sparta / bohemka a do 69 min měli celkem nahnáno. Porazit Karvinou. BOFOR.

Jasně, hráli jsme blbě. Ale ono se v podstatě nehrálo. Zlín zdržoval od začátku, pořád tam někdo ležel a simuloval. Hazení autů od zlína to byla parodie, neustále měnili hráče, míče a pan rozhodčí černý se otočil zády, aby jako nic neviděl. Když jsme se mohli dostat do tlaku, tak si tam nějaký kopáč od zlína lehnul a zase se nehrálo. Faul na matouška od tý černý huby byl na hraně s červenou - ve srovnání, za co dostal červenou na slovácku mareček z teplic. Rozhodčí, kterej excelentně pískal derby pražských s najenou neviděl nic, to zdržování bylo nechutný, horší zápas jsem dlouho neviděl. Hráč zlína si opravuje botu ve hrišti, rozhodčí ho vykazuje za lajnu a on ho máv pí.., ani se nehne a rozodčí neřeší. Vrchol všeho, když zlín hází aut pod tribunou u kotle, a vysřídají se 3!!!!! hráčí, 2x vymění balon, furt se nehraje a kokot černý na to čumí, otočí se zády a jemu to jedno. Hnus. Zápas baník - pardubice, to byl fočus, od brány k bráně, všichni jezdili a taky proto, že rozhodčí petřík byl přesný, vše pískal, proti domácím foukl pentli a domácímu trenérovi hapalovi dal žlutou za keci. ano, mohli jsme hrát líp, ale ten dnešní rozhdčí byl divnej, spíš koupenej.