Detail uživatele diskuzního fóra - albertusman

Datum prvního příspěvku
10.04.2007
Celkový počet příspěvků
758
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 627
Ptejte se vedení Bohemky 52
Online chat s vedením 1
Družstvo fanoušků Bohemians 21
Tlachy a kecy 9
Jiná komunita 5
Bug Reporting 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
hEyQepN1 82
BJ01WKin 6 hrdin, ludvavestec
9pSBwR4O 6
ANV1gawJ 5
YUc4EJ7W 4
CrExl0/e 4
qE1U3/zL 4
Gb/iRWim 4
ol7Rz66V 4
rKJEXX0t 4
G2SsgYyb 4 Pardik
jIrqRdO/ 3 hrdin, SOZE
aFSUu08W 3
aUOaCsKS 3
lK4tWb6E 3
ylPepkUN 3
NWVzlQlj 3
tuBeeQOJ 3
WBNUtWdc 2
DcRZeT9B 2
JmqFsHzb 2
vMyQ62qG 2
wuQiIliW 2
hvwbAb/D 1 dykovka, hrdin
j18apN18 1
ESMMziAy 1 DFB představenstvo
g8ruqBd3 1
vSKNiUMc 1
i7820L4c 1
9KUQmKEj 1
MD8BD5oO 1
dJA+RTQS 1 berjir
94/EXOK7 1 ludvavestec, Sejejs
8vVFQOaB 1

Hrubajz napsal:

Nedá se nic dělat,musíme věřit,že se to otočí a nějaké body někde vydolujeme. O to víc jsem rád za minulou sezónu. Že jsem si užil alespoň to jedno pohárové kolo. Nikdo neví, jestli se zase ...

K tomu mě napadá akorát legendární Poulerova hláška, že do Evropy přes Poštu (Teď teda přes benzínku). Musíme si přiznat, že ten čtvrtej flek z loňska není nějakej kontinuální vzestup klubu, ale shoda příznivejch ad hoc faktorů, který tohle umístění i tak vygenerovaly o chlup. Reálně jsme furt mužstvo, co je za střed tabulky na konci ligy rádo a do Evropy se pravděpodobnějc podívá z poháru jako před pár lety Zlín, než z ligy.

berjir napsal:

Vy jste dobry, s tim trenerem. Tady se kazdej krizuje, kdyz nekdo napise kritickej komentar, ze si to hraci prectou a moc jim to nepomuze. A trener ma rict do medii, ze to bylo na ...

To je na druhom stranu dobrej point.

Beny1111 napsal:

Ne asi, asi viděl jinej zápas. Odevzdané to bylo úplně a nebezpečné situace z naší strany jsem tedy neviděl.

Mě tohle vyjádření taky mírně řečeno zarazilo. Asi by si záznam toho zápasu měl pouštět ještě měsíc po úterních a středečních večerech místo LM, když tam viděl tolik kvality a potenciálu. Ne, nebudu dál sarkastickej - tohle nebylo fér srovnání - ale upřímně, když odmyslím fanouškovskou zainteresovanost, o dost víc jsem se bavil sledováním leckterýho herně vyrovnanýho zápasu FNL než tímhle. Změna přístupu hráčů přinejmenším oproti tomuto zápasu, pokud nechám stranou sestavu, rozestavění a taktiku, mi přijde jako očividná nutnost. Ale kdo jsem já, abych mentorovat odborníky. Jen se mi na to jako obyčejnýmu fandovi Bohemky už ani nechce koukat, jestli je tohle důvod obhajovat přístup hráčů.

Jako fanoušek Bohemky je někdy přehnaně kritickej tvor, ale...

Nejhorší je, že ten vzorec naší hry, kterej vyplodil charakter tohodle zápasu, viděl i úplej laik na všech zápasech týhle sezóny. To nebyl "nepovedenej zápas". Byl to bohužel standard a člověk na to už kouká jen s nadějí, že pomůže náhoda a mizernej výkon soupeře.

kacrrr napsal:

Cesta vzhůru může byt úspěšná pouze po kritice do vlastních řad. Bodo si z Bohemkou vytrelo zadek. Prohra 3:0 u nich a prohra 2:4 doma ukazuje obrovsky rozdíl mezi oběma kluby. Fanatické placání po zádech ...

Realista vychází z reality. Ty vycházíš z absolutního fugází. I prohra se dá pochválit a fakta v realitě existujou vždycky v nějakym kontextu.

rio napo napsal:

Tak přátelé prosím o chladné hlavy. Uklidníme se, dáme panáka a ...  Pokud budeme hrát takhle v lize, nemám o nás strach. Jak to dostat hráčům do hlavy, že takhle se musí hrát prostě proti každému? ...

Přesně to jsem teď chtěl napsat. Plzeň možná ani nepostoupí s kosovským týmem, oproti kterýmu je Bodo high class fotbal, ale my si tady budem pěstovat sebemrskačství [facepalm].

Pro mě to bylo dneska až na ten závěr nedáš-dostaneš to, co současná Bohemka může na této úrovní předvést. Kdyby první zápas nenesl punc nováčkovské daně, tak se dneska mohlo rozhodovat klidně v prodloužení nebo penclích, protože jsme na první dva obdržený góly zareagovali výborně, a kdyby nebyl tlak přidat ještě víc, mohlo se to v tom duchu i dohrát. Prohráli jsme to v prvním zápase a dnešek mě nijak nezklamal, naopak.

Hůlka (nejen skrz útočnou aktivitu, až na ten zbytečný faul před závarem Pardubic) a Reichl perfektní, ostatní šeď až podprůměr. Druhý poločas snad podrží víc míč vepředu.

MarekC20 napsal:

Vsak uz tam na jare hostoval, pokracoval ve vykonech jako u nas - bidicka. Bud nevidim nejaky dobre skryty potencial, nebo ma proste dobreho agenta

Tak potenciál je asi v tom, že je mladej. Marnej není a s dobrým tréninkem a zázemím může vyzrát. Dělá spíš dost nesmyslnejch chyb, než že by na ligu výkonnostně neměl.