Detail uživatele diskuzního fóra - pišta
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 2181 |
Ptejte se vedení Bohemky | 78 |
Tlachy a kecy | 26 |
Jiná komunita | 12 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
b3fx64mE | 241 | |
iXnqjCIt | 161 | |
5s3IL6ID | 61 | |
llV5t1iy | 52 | |
jDILmdht | 48 | |
biuB3Zhm | 47 | |
8FlPuNMP | 43 | |
Bz2ho0Ox | 40 | |
gQrLyB8j | 27 | |
mc0TZb5X | 22 | |
XIZ4mJGS | 19 | |
t8oIsb8M | 14 | |
RnN2mKDs | 9 | |
vtleplQy | 7 | |
JY0HbtI2 | 5 | |
w5bm3xBh | 4 | |
/HHfQHfN | 2 |
Kamil napsal:
Měl jsem to stejné, čekal jsem , že naše góly nebudou uznány, zejména když kostlík se rozhlížel, zda není v ofsajdu :-)) ...a ono nic, rozhodčí jim odpustil pár karet, nastavil dost, nicméně jsem čekal, ... že se něco stane a naštěstí, překvapivě, nic ....
tak samozřejmě Koestl v ofsajdu byl...ale prostě mu nahrál hráč Plzně.-)
rio napo napsal:
Ahoj všichni, trochu jsem si pohrál s tím co nás čeká. Máme na 7. HK náskok 7 bodů a následující programy obou mančaftů jsou takové: My ... HK Doma Venku Doma Venku Slovácko Teplice Olomouc Brno Ml. Boleslav ČB Slavia Pardubice Zlín Liberec Jablonec Slavia Tak co myslíte, ...... Já věřím.
sice se v tom vůbec nevyznám..ale taky věřím..navíc máme lepší vzájemný zápasy....teda netuším, co vůbec rozhoduje.-)
ale jak už někdo psal.....vyhrát 3 zápasy a mělo by to stačit....(možností je víc..doma Slovácko, Boleslav a Jablonec...venku Zlín...)
tak výhra v Plzni po dlouhých 27letech....naposledy v roce 1996...
agentj23 napsal:
No super výsledek. Jen by mě zajímal poměr faulů, zdálo se mi, že Viktoriáni to brousili fest. Přitom světe div se, červená u nás, i když si to rozhodčí snadno obhájí, Kadlec byl poslední. Mj. ... dobrý zápis do statistik, gól a vyloučení, pánové, kdo z nás to má? A žlutá pro Hůlku mi přišla přísná, spíš bych řekl, že jak je tak slušnej, že se vyhýbal tomu, aby soupeře skopnul a vrazil do něj vrchem těla. Ovšem vše je nic proti třem bodům z Plzně! Díky všem!
dle livesportu fauly 11:12
Kelik napsal:
Nějaký koment k té žluté Prekopovi? To už se nesmí oslavit gól? Kdo chce koukat na fotbal bez možnosti projevit emoce....nová doba je prostě divná....
taky jsem moc nepochopil....dres tuším nesundal....nějak jsem v radosti nesledoval.-) takže příště bez Jedličky, Čermáka, Prekopa.....
Klokan z Černošic napsal:
Ahoj kamarádi, dneska lepší, než v ČB, překvapivě nemám na koho nadávat, jen asi lehce na trenéra, zase se mi zdá, že střídá pozdě a když, tak vytáhne eso s č. 12. Ale po pravdě, nevšiml ... jsem si, že by se č. 10 dotklo míče; a taková očekávání tady byla, jeho rozhovory plné optimismu, třeba to ještě přijde. Kdo podle mne vynikal, tak asi nikdo :-((. Kadlec je naděje, je rychlý, ale pozičně jej ten mrňavý afroafričan (ještě před několika lety bych napsal černoch :-)) docela školil, pro Kostla mám slabost a ta jeho hlavička mohla být gól, nebýt jejich skvělého brankáře. Co je deprimující je jejich vyrovnání, za celou dobu , co se hrnuli na bránu se nenašel nikdo, kdo by za cenu žluté karty hru přerušil. Trestuhodné.
přesně tak...jejich gol nechápu....:-(