Detail uživatele diskuzního fóra - pišta

Datum prvního příspěvku
02.02.2007
Celkový počet příspěvků
2428
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 2293
Ptejte se vedení Bohemky 78
Tlachy a kecy 44
Jiná komunita 12
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
b3fx64mE 241
iXnqjCIt 161
5s3IL6ID 61
jDILmdht 61
pnr07Bx1 58
llV5t1iy 52
biuB3Zhm 47
8FlPuNMP 43
Bz2ho0Ox 40
gQrLyB8j 27
mc0TZb5X 22
t8oIsb8M 21
+Lydl4Nj 20
XIZ4mJGS 19
vtleplQy 18
RnN2mKDs 9
JY0HbtI2 5
vfkaA68Q 5
w5bm3xBh 4
ddAO8iey 4
iqlfYwrD 3
/HHfQHfN 2
OOhwwLH5 2
chYjyC2q 2
8rGcap0h 2
8FCoYOyr 1
mhbwMbAe 1
eV9NBNuv 1

Tondo, přeji vše nejlepší....hlavně zdraví a pohodu..a díky za vše, co jsi pro zelenobílé udělal.-)

doublefish napsal:

V kolik hodin bude rozhodnuto, jestli se bude hrát?

v tomhle hrát je podle mě blbost....zranění, zničený trávník, s fotbalem to nebude mít nic společného, málo lidí, nedáš si pivo....prostě hnus...:-((((

rio napo napsal:

Hodnocení Sportu Jedlička 9, Prekop, Beran, Hůlka, Vondra 7, Smrž a Kovařík 5, ostatní 6.

Prekop 4ŽK

Tatkam napsal:

Jasně, hráli jsme blbě. Ale ono se v podstatě nehrálo. Zlín zdržoval od začátku, pořád tam někdo ležel a simuloval. Hazení autů od zlína to byla parodie, neustále měnili hráče, míče a pan rozhodčí černý ...

v podstatě souhlas...měli jsme hrát líp..ale rozhodčí dnes totální zoufalost.((

MarekC20 napsal:

Moc to sem nepatri ale neda mi to. Ty tresty nechapu. Borilovi bych klidne strihnul do konce sezony, protoze to agresivni h*vado slo s cilem tomu Haraslinovi zlamat hnaty. Krejcimu 2 zapasy take slabota. Samotnou kapitolou ...

naprostá trapnost...:-(((

zeli napsal:

Měl spíš zkusit přehodit toho posledního obránce a současně přes něj provést čtverný vrut, dopadnout do telemarku a o břevno, pravou tyč a prdel gólmana skórovat.

ale jinak buďme rádi, že to udělal, jak udělal...nádhernej a duležitej gol.-)

karass napsal:

Jasný souhlas. Jinak béčko si snad ze všech dělá prdel, když v relativně silné sestavě prohrává o půli doma s Pískem.

už vedou 3:2...Kozák, Bartek, Vondra...

Robert66 napsal:

Aha! Už jsem se bál, že jde o něco důležitého. :-) To, že si Jedličku můžou případně ti plzenští exoti stáhnout po konci podzimní části, je dnes běžná praxe...  Že je také možnost, že k nám ...

myslím, že tady jde o časový rozměr.....-)

Georg55 napsal:

Zdravím, dnes to byla obrovská bída, nedalo se na to dívat, žádný náběh, aktivita, rychlejší zpracování nebo střela...no katastrofa. Každopádně bych rád reagoval na ty fanoušky, kteří tady píší o tom jak jsme klub , který nikoho ...

v podstatě máš pravdu...ale já myslím, že většina byla naštvaná už minulý týden...:-((

MarekC20 napsal:

Cest tem kdo tam jeli. Borci si takovy fanousky vubec nezaslouzi.

a hlavně doufám, že bude "Hoši děkujem"...:-(((