Detail uživatele diskuzního fóra - pišta

Datum prvního příspěvku
02.02.2007
Celkový počet příspěvků
2298
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 2181
Ptejte se vedení Bohemky 78
Tlachy a kecy 26
Jiná komunita 12
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
b3fx64mE 241
iXnqjCIt 161
5s3IL6ID 61
llV5t1iy 52
jDILmdht 48
biuB3Zhm 47
8FlPuNMP 43
Bz2ho0Ox 40
gQrLyB8j 27
mc0TZb5X 22
XIZ4mJGS 19
t8oIsb8M 14
RnN2mKDs 9
vtleplQy 7
JY0HbtI2 5
w5bm3xBh 4
/HHfQHfN 2

Lamas napsal:

40 let od titulu by se splnil sen řady generací klokanů.......ale radši o tom nemluvit a nezakřiknout to...ale je to blízko....

Kamil napsal:

Měl jsem to stejné, čekal jsem , že naše góly nebudou uznány, zejména když kostlík se rozhlížel, zda není v ofsajdu :-)) ...a ono nic, rozhodčí jim odpustil pár karet, nastavil dost, nicméně jsem čekal, ...

tak samozřejmě Koestl v ofsajdu byl...ale prostě mu nahrál hráč Plzně.-)

rio napo napsal:

Ahoj všichni, trochu jsem si pohrál s tím co nás čeká. Máme na 7. HK náskok 7 bodů a následující programy obou mančaftů jsou takové: My                        ...

sice se v tom vůbec nevyznám..ale taky věřím..navíc máme lepší vzájemný zápasy....teda netuším, co vůbec rozhoduje.-)

ale jak už někdo psal.....vyhrát 3 zápasy a mělo by to stačit....(možností je víc..doma Slovácko, Boleslav a Jablonec...venku Zlín...)

tak výhra v Plzni po dlouhých 27letech....naposledy v roce 1996...

agentj23 napsal:

No super výsledek. Jen by mě zajímal poměr faulů, zdálo se mi, že Viktoriáni to brousili fest. Přitom světe div se, červená u nás, i když si to rozhodčí snadno obhájí, Kadlec byl poslední. Mj. ...

dle livesportu fauly 11:12

webera napsal:

Valda se dnes vykoupil!

zápas jsem neviděl...ale jeho zákrok v 94.min. úžasný.-)

Hrubajz napsal:

Velká gratulace! Po dlouhé době se k nám přiklonilo i štěstí! Ale to přeje připraveným. Paráda. Jen škoda mladého Kadlece.

vzpomeň jak začínal Koestl......Kadlec bude nadprůměrný hráč......-))

Kelik napsal:

Nějaký koment k té žluté Prekopovi? To už se nesmí oslavit gól? Kdo chce koukat na fotbal bez možnosti projevit emoce....nová doba je prostě divná....

taky jsem moc nepochopil....dres tuším nesundal....nějak jsem v radosti nesledoval.-) takže příště bez Jedličky, Čermáka, Prekopa.....

Klokan z Černošic napsal:

Ahoj kamarádi, dneska lepší, než v ČB, překvapivě nemám na koho nadávat, jen asi lehce na trenéra, zase se mi zdá, že střídá pozdě a když, tak vytáhne eso s č. 12. Ale po pravdě, nevšiml ...

přesně tak...jejich gol nechápu....:-(