Detail uživatele diskuzního fóra - pišta
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 2293 |
Ptejte se vedení Bohemky | 78 |
Tlachy a kecy | 44 |
Jiná komunita | 12 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
b3fx64mE | 241 | |
iXnqjCIt | 161 | |
5s3IL6ID | 61 | |
jDILmdht | 61 | |
pnr07Bx1 | 58 | |
llV5t1iy | 52 | |
biuB3Zhm | 47 | |
8FlPuNMP | 43 | |
Bz2ho0Ox | 40 | |
gQrLyB8j | 27 | |
mc0TZb5X | 22 | |
t8oIsb8M | 21 | |
+Lydl4Nj | 20 | |
XIZ4mJGS | 19 | |
vtleplQy | 18 | |
RnN2mKDs | 9 | |
JY0HbtI2 | 5 | |
vfkaA68Q | 5 | |
w5bm3xBh | 4 | |
ddAO8iey | 4 | |
iqlfYwrD | 3 | |
/HHfQHfN | 2 | |
OOhwwLH5 | 2 | |
chYjyC2q | 2 | |
8rGcap0h | 2 | |
8FCoYOyr | 1 | |
mhbwMbAe | 1 | |
eV9NBNuv | 1 |
Tondo, přeji vše nejlepší....hlavně zdraví a pohodu..a díky za vše, co jsi pro zelenobílé udělal.-)
doublefish napsal:
V kolik hodin bude rozhodnuto, jestli se bude hrát?
v tomhle hrát je podle mě blbost....zranění, zničený trávník, s fotbalem to nebude mít nic společného, málo lidí, nedáš si pivo....prostě hnus...:-((((
Tatkam napsal:
Jasně, hráli jsme blbě. Ale ono se v podstatě nehrálo. Zlín zdržoval od začátku, pořád tam někdo ležel a simuloval. Hazení autů od zlína to byla parodie, neustále měnili hráče, míče a pan rozhodčí černý ... se otočil zády, aby jako nic neviděl. Když jsme se mohli dostat do tlaku, tak si tam nějaký kopáč od zlína lehnul a zase se nehrálo. Faul na matouška od tý černý huby byl na hraně s červenou - ve srovnání, za co dostal červenou na slovácku mareček z teplic. Rozhodčí, kterej excelentně pískal derby pražských s najenou neviděl nic, to zdržování bylo nechutný, horší zápas jsem dlouho neviděl. Hráč zlína si opravuje botu ve hrišti, rozhodčí ho vykazuje za lajnu a on ho máv pí.., ani se nehne a rozodčí neřeší. Vrchol všeho, když zlín hází aut pod tribunou u kotle, a vysřídají se 3!!!!! hráčí, 2x vymění balon, furt se nehraje a kokot černý na to čumí, otočí se zády a jemu to jedno. Hnus. Zápas baník - pardubice, to byl fočus, od brány k bráně, všichni jezdili a taky proto, že rozhodčí petřík byl přesný, vše pískal, proti domácím foukl pentli a domácímu trenérovi hapalovi dal žlutou za keci. ano, mohli jsme hrát líp, ale ten dnešní rozhdčí byl divnej, spíš koupenej.
v podstatě souhlas...měli jsme hrát líp..ale rozhodčí dnes totální zoufalost.((
MarekC20 napsal:
Moc to sem nepatri ale neda mi to. Ty tresty nechapu. Borilovi bych klidne strihnul do konce sezony, protoze to agresivni h*vado slo s cilem tomu Haraslinovi zlamat hnaty. Krejcimu 2 zapasy take slabota. Samotnou kapitolou ... je Rehak. Disciplinarka rekne ze je v recidive a jednim dechem mu da 2 zapasy? Kde to jsme? Do konce sezony a nazdar. Nedovedu si predstavit jak by zacvicili s nami. Je to fraska.
naprostá trapnost...:-(((
Robert66 napsal:
Aha! Už jsem se bál, že jde o něco důležitého. :-) To, že si Jedličku můžou případně ti plzenští exoti stáhnout po konci podzimní části, je dnes běžná praxe... Že je také možnost, že k nám ... pak, po konci hostování, příští rok přestoupí... Z toho mám bejt naštvanej?
myslím, že tady jde o časový rozměr.....-)
Georg55 napsal:
Zdravím, dnes to byla obrovská bída, nedalo se na to dívat, žádný náběh, aktivita, rychlejší zpracování nebo střela...no katastrofa. Každopádně bych rád reagoval na ty fanoušky, kteří tady píší o tom jak jsme klub , který nikoho ... neláká, nezaplatí, nic nenabídne... Jste normální ??? Až do toho budete vidět a srazíte se s realitou, budete to muset vést a financovat sami, asi změníte názor. Nevidím v celém českém fotbale klub (kromě první trojky), který by pracoval jinak. Já do toho nevidím a vím o tom asi stejné kulové jako vy, ale aspoň si odpustím takovéto dem... komentáře. Po dnešním výkonu jsem hodně naštvaný, ale tyto kecy tady asi nikdo nepotřebuje. Takže kabino, změnit přístup a za týden za tři body !!! Bofor
v podstatě máš pravdu...ale já myslím, že většina byla naštvaná už minulý týden...:-((