Detail uživatele diskuzního fóra - petrh
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 55 |
Ptejte se vedení Bohemky | 31 |
Tlachy a kecy | 1 |
Bug Reporting | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
e5+40MH5 | 30 | |
t6IsXaYv | 2 | |
kr1yHvJ6 | 1 | |
xGPDd/Y0 | 1 | |
DbiYWt06 | 1 |
DFB představenstvo napsal:
Ahoj, předběžně (!) se jedná o termíny 18.4. a 10.5. Těšíme se na viděnou.
Bezva, díky. Těším se taky.
Neví někdo kdy budou další díly Mistrovských hovorů nad Ďolíčkem? Myslím, že dát to vědět necelý týden před konáním je pro dost lidí na prd. Ani na stránkách divadla jsem to nenašel.
Pardik napsal:
Dobry den,myslite,že 2.dil knihy Bohemka je a bude,bude do Vanoc?Děkuji.
Když jsem v červenci psal dotaz do nakladatelství Epocha, dostal jsem informaci, že kniha vyjde na konci října. Ale je fakt, že se to už od loňska furt posouvá. Předtím kvůli covidu, teď ještě prý probíhají kontroly a korektury...
Bororo napsal:
Je to moc široky časový záběr. Já jsem tu databázi s Jirkovou pomocí dělal hlavně od r.1958, kdy se přešlo na systém podzim-jaro a taky jako klukovi mi to něco říkalo. Z předchozích let už málo, jen ... to že můj první zápas vůbec byl spojen s položením trávníku na Bohemce..1951. Zeptám se Zdeňka Pobudy, kde vzal k tomu Sedláčkovi podklady, já se po roce 2005 tam hrabal v archivu, no dost smutný pohled.. Tato období by nám ale spíš přiblížili Mirek Bičík, Mirek Fiala, dr.Pohunek (shoda jmen s fotbalistou), Mirek Štembera,pan Paukert a další aktivní té doby, ti už ale nejsou mezi námi. Já byl aktivní v Bohemce až po r.1973 a Jirka ten se do fotbalu oficiálně namotal přes Čekana až po revoluci, takže se vycházelo co kdo neměl na papíře, těžko se to ověřovalo. Teď dělám recenzi druhého dílu „Bohemka je a bude“ . Není to jednoduché, čas (hlavně pro paměť) není náš přítel. Když jsem dělal recenzi na první díl, mrzelo mě třeba , že už nebyl čas tam vložit více informací ze zájezdu v.1960/61 do Asie, kterého se zúčastnil právě Josef Sedláček, škoda. Ale nic nebude nikdy dokonalé…
Aha a já pořád proč se stále posouvá v čase vydání 2. dílu. Posílám do "Epochy" dotazy kdy už konečně kniha vyjde a postupně mi sdělují termíny: přelom 21/22, pak březen, druhá polovina července a naposledy říjen. Chtěl bych se zeptat zda kniha už letos konečně vyjde a bude tam zahrnuta i sezóna 21/22. Díky, PH (DFB 62).
Borek1 napsal:
Ten rozhovor nemá cenu ani tatranky. Když se člověk podívá na komunikaci klubu s fanoušky,tak patří k tomu nejhoršímu v lize,ostatně cena Lukáše Pribyla nás ocenila jasně! Práce Držmíška je přímo katastrofální. Takže k čemu ... jako ten rozhovor byl nechápu.....
Podle DJ prý Bohemka v sedmdesátých a osmdesátých letech neměla žádnou koncepci. V době kdy do týmu přicházeli reprezentanti - Dobiáš, Bičovský (málem i Ondruš s Masným) a ambiciózní hráči, ze kterých se reprezentanti později stali - Jakubec, Ondra, Němec, Čermák, Chaloupka, Zelenský, Sloup, Mičinec, Vl. Hruška. Mistrovský titul a řada sezón v evropských pohárech podle DJ zřejmě nebyly dosaženy koncepčními investicemi, ale díky šťastné náhodě. On jistě podobnou knihu jako je Fotbalová chobotnice nikdy nevydá. Psát o tom jak se Bohemka dvacet let "koncepčně" potácela na rozhraní první a druhé ligy nemá cenu...