Detail uživatele diskuzního fóra - TomBP

Datum prvního příspěvku
13.04.2014
Celkový počet příspěvků
328
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 303
Ptejte se vedení Bohemky 23
Online chat s vedením 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
mZ3aDpen 158
5ZB1hAUr 56
j/VYzwuU 41
auWnLohh 11
KBIDP/8i 4
57Z/g+3M 2 AFK11
oiNbiKkQ 2
OLlpYBdS 1
1jknITPj 1
WzSHHp5c 1
EIe6OlpB 1
0je1JaZS 1
MCeaBEWs 1 poustmen
tZ/KtYyi 1
AirB4S6J 1
pzA8SkVR 1
RwsOsQMU 1
GzEsXY/X 1
Sx6qp61n 1
bUENQqIA 1
5UWRFh7r 1
gxfU0vBN 1
6wFgu9pb 1
WLQj95gO 1
/QAMZ2bb 1
C0Bzr4yI 1 sasek
jybvDtUS 1 Lamas
r8FgmrA+ 1
fGS+t5Xx 1
DQiGX84X 1
77Sh7ROK 1 poustmen, Hrubajz
M/xcQSUh 1
vO8/xcxs 1

Někdy je lepší kratičká statistika našich dvou ofenzivních záložníků než tisíc slov. Robert Hrubý 23 zápasů, 1618 minut, bilance 0 - 1. Michal Beran 22 zápasů, 1428 minut, bilance 0 - 1. Ve Zlíně se předvedli oba. Každý zavinil po jednom góle. Hrubý je takový náš trest za to, že jsme nedali smlouvu Honzovi Morávkovi, který by se nám teď ohromně hodil, ale jeho smlouvu dostal právě on.

Nejmenší střízlík v lize, který ze všech soubojů odlítá jak papírový drak, se rozhodne tělem odstavit dvoumetrového chlapa. To je podobné, jako když dřeváci z obrany Sparty chtěli hrát ťukes na Anfieldu. Těžko k uvěření. Druhý borec se zase v šestnátce k míči točí bokem a zavírá oči. To snad nebylo k vidění včera ani v Měcholupech.

Herně byly druhé poločasy v Olomouci i v Ostravě již na úrovni loňského jara. Jenom tyto úseky roztáhnout i na první poločas a může to být zítra nádherná podívaná.

Pokud nám soupeř úmyslně zlikviduje jednoho z nejlepších hráčů a rozhodčí se tomu jenom směje, měli by vzít spravedlnost do svých rukou ostatní hráči, klidně i za cenu žluté nebo červené karty. Jinak se nám to bude dít i v budoucnu.

Hrozný výkon od Kovaříka. První gól po jeho zbytečné ztrátě a nesmyslném kličkování směrem k vlastní bráně. Sice asi s drobným faulem, ale to se Plzni nepíská. Druhý gól, zcela volný hráč v jeho prostoru a on tam pobíhá někde před gólmanem na malém vápně. Už minule přes něj ten Čmelík centroval a střílel, jak chtěl. Do budoucna už by si mohl odpočinout na lavičce, pokud tedy vůbec máme někoho místo něj. O poločase se nám rozcvičovalo pět útočníků (ofenzivních hráčů) a jeden obránce. A nikdo další. Doplnění kádru se tentokrát úplně nepovedlo.

Jestli pantáta opravdu zrealizuje celkovou rekonstrukci Ďolíčku, tak se navěky zapíše zlatým písmem do historie Vršovic, stejně jako pan Danner. Pro rozvoj klubu by asi s ohledem na možnou kapacitu, komerční prostory pro investory i další věci, bylo lepší stavět na zelené louce, ale jakákoliv varianta, která se podaří, bude pro Bohemku výhra.

Od radnice se žádná pomoc čekat nedá. Podpora sportu v Praze je katastrofální a to se samozřejmě netýká jenom nás. Na druhou stranu například Sparta dostala téměř zdarma k užívání celý spartakiádní stadión na Strahově a nyní by, také zdarma, měla dostat další prostory na Strahově pro výstavbu svého nového stadionu. To je určitě dobře, ale proč by pozemek pro nový stadion nemohla dostat také Bohemka?

Třetí zápas v řadě 0:0. To je pošušňáníčko. Je fajn, že se taky začínáme snažit vyvážet balón bez nákopů. Hůlka ale stejně dá všechny míče dozadu na gólmana na jistotu. Kdy jindy se to chce naučit, než v přípravě, kdy nejde o výsledek.

Je docela drzost, že FAČR prezentuje našeho trenéra ještě před dohodou s klubem. Správně by s ním před touto dohodou neměl ani vstoupit do jednání. To vedení našeho fotbalu nerespektuje pravidla, které samo nastavuje? Je to zoufalost co Fousek a spol předvádí. Od té šílené losovačky s lístky na Euro až po tento výběr repre trenéra.

Co se musí stát, aby taky dostal šanci Adam Kadlec? Obrana hoří, není schopná vyvézt balón, maximálně ho nakopnout. Když si to máme rozehrát, tak je to 150 přihrávek dozadu, dokud o to nepřijdeme nebo to skončí u gólmana, který to zase nakopne. Kluk, který by asi tu rozehrávku uměl, sedí na lavičce, protože v jeho věku přece ligu hrát nemůže, jak říkal Honza Morávek, co slyšel na našich trénincích.

Smrž se dotknul míče za celý svůj pobyt na hřišti jenom jednou. Bylo to ve vápně a rukou. Kovařík taky hodně špatný. Záhada, že oba nastoupili i do druhého poločasu. Naopak celkem příjemně překvapil Koza a tentokrát i střídající Mužík.

Pozitivní je, že už i s těmi týmy ze špičky umíme hrát celkem vyrovnaně a máme i pasáže kde dominujeme. I během těchto tří derby se to postupně zlepšovalo. To v loňské sezóně úplně nebylo.

Rozhodla penalta, kterou je možné vidět pouze v české lize. Obránce přeci může útočícího hráče odstavit tělem. Útočník se musí zpevnit, pokud to chce uhrát a ne že kouká do nebe a čeká až mu balón spadne k noze a předpokládá, že se ho nikdo nedotkne. Ale už předtím tam byly dva vymyšlené přímáky před vápnem, takže to k nějakému takovému vyústění směřovalo. A dalším českým specifikem je, že téměř po každém faulu domácích, na rozhodčího několik desítek sekund řve hlouček hráčů Sparty i jejich lavička. Vše bez patřičné odezvy. Na druhé straně samozřejmě žluté karty pro Prekopa i Reichla za lehké postrčení míče nebo mírné zdržení.