Detail uživatele diskuzního fóra - Fousic

Datum prvního příspěvku
02.02.2017
Celkový počet příspěvků
406
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 405
Ptejte se vedení Bohemky 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
V2+aaZUa 404 Miloslav Prochazka
L0PDkBRm 1
uAk9MHt1 1

dusa5 napsal:

A Prekop dal gól, ale jinak je na hřišti uplě na hovno. Stejně jako každý zápas. A to ho mám rád.

A to nebyl sám.takovejch se tam motalo nejmíň 6.Kdo přitáh to kopyto Ristovskýho a další?Mám dojem,že se trenér zbláznil.každej zápas jsou na určitý hráče alergie a ejhle, příště jsou tam zas.

Neskutečný kopyta.Co se dá nato jinýho říct.Všichni hráči ,a to nemyslím jen Bohemku, nemají absolutně žádný cit pro balon.

vapno80 napsal:

Ano, mě se dnes herní projev líbil a že nepadl gól? To se holt stane, stejně dobře nás mohl na konci popravit Kušej a naštěstí přestřelil.

Bohužel,na krásu se ve fotbale nehraje.Už jsem to tu psal, v dorostencích přišel starý pán trenér.Hráli jste dobře? kolik jste dali gólů ,Nic?Tak ta hra stála za hovno.Styďte se!

Když neumíte dát góly tak jděte hrát kuličky.

A pro zajímavost:kdo má nejubožejší útok ligy?  Viz tabulka.

Sympatické bylo,že celý zápas útočí,aby dosáhli vynikajícího výsledku 0:0 !Kdyby někoho zajímalo,kdo má nejubožejší útok ligy ať se mrkne na tabulku

Robert napsal:

Když to zde čtu, tak skoro samá kritika. Ale proč? Vždyť jsem hráli 1:1 na hřišti Baníku a 2:2 na hřišti Olomouce. A potom, včerejší druhá půlka byla z naší strany velice dobrá. Proč stále ...

Co na tý druhý půli bylo dobrý?Kdysi náš starý trener v šatně řekl:vy mi tady tvrdíte že po půli jste je mleli jako žito že to bylo výborný?Kolik jste jim nasázeli gólů.Jo .žádnej.Tak ta půle stála za hovno!

Beny1111 napsal:

Olomouc v 2. poločase úplně odešla, tohle měly být 3 body. 

to máš pravdu II.půle herně docela jo,ALE!S takovým ubohým, nulovým zakončováním .je nemožné cokoli vyhrát.Dejme tomu,že se podaří sehnat jakéhos --takéhos střelce.

a co se stane ? jeho šutérské umění zablokováno"Duchem"Bohemky.

Už nepamatuju ,kdy dal někdo z Bohemku 12 nebo15 gólů

Budu muset navtívit nějakou aby mi řekla co s tím.Pak to samo  vyslepičim v Ďolíčku A NIKDE Jinde

Hezkej večer věem

kolina napsal:

No jo, když Beran před  gólem odpadne ze souboje... Jo, asi jsem proti němu zaujatej, ale dle mého neubrání vůbec nic a tvůrce hry to teda také není...  Tak snad to ještě otočíme,            ...

To si piš,že to otočíme.Takovéhle zoufalce nevím jestli pamatuju za mejch 65 let co chodím a fandim Bohemce.

Prej  bojovat o body do Ostravy. jo pěkný hovno:mě ta hra něco připoměla.Jo ,už vím:jak si klucí hrajou na plácku.Úžasný.