Detail uživatele diskuzního fóra - Sejejs
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 753 |
Ptejte se vedení Bohemky | 172 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 5 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 1 |
Tlachy a kecy | 28 |
Bug Reporting | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
9KIwstYn | 83 | |
DgsH5TQK | 27 | |
oOK1SN8b | 9 | |
TSUTqnDI | 7 | Babojedy |
+gU/HiQx | 2 | |
FqClAbVz | 2 | |
FMho1Qih | 1 | |
Mcu95pIH | 1 | |
94/EXOK7 | 1 | ludvavestec |
HSRThy4J | 1 | |
hLNqnoAK | 1 | |
bXDDQ1AB | 1 | |
JN14FuC9 | 1 | |
/naoJkp1 | 1 | |
RfIlNHs0 | 1 | |
ngIAbkwT | 1 | |
GQLx8eCN | 1 | |
znNaYWBd | 1 | |
yenOLKOH | 1 | |
HBfJQcM6 | 1 | sektor1905.cz |
tHQ8/wr2 | 1 |
V 11:04 rozhovor s Tondou na ČR Dvojka, případně zde https://www.youtube.com/watch?list=PLl59mgJJqqKD7c079zbXW2c5nDgQYOmoO&v=mbgTuT60sDA&feature=emb_logo
Z rozhovoru Hofti v iSportu:
Mám to tak nastavené. Je hodně hráčů, kterým mohu kdykoliv zavolat. Ptám se jich nejen, jak se mají, ale i na osobní postřehy v případě, že sháníme některé hráče. Hodně komunikuju třeba s Honzou Morávkem, s Milanem Škodou.“
Jedna věc je něco říkat, druhou pak to doopravdy dělat. Když chtěl Vladimír Poór prodat Trnavu, na Slovensku ceněnou značku, moc dobře vím, kolik zájemců se hlásilo. Vlastně nikdo…
Chtěl jsem přivést Matěje Pulkraba, byli jsme v kontaktu, bohužel se mu obnovilo zranění. Řešíme další hráče, komunikujeme se Slavií. Potřebujeme ještě, aby nám dva tři kluci přišli okamžitě do základu. Zase postavíme silný tým.“
pekulka napsal:
Dobojováno ještě není, ale při vší uctě k našim borcům, nedalo se očekavat, že tahle nadstardandně dlouhá šňůra vítězství bude trvat věčně, jednou to přijít muselo. Má obava z Budinského se bohužel potvrdila. Nemít ho, ... Boleslav by byla poloviční. Škoda, že jsme mu nevěnovali trochu větší péči. Nevím jak vám, ale mě se zdálo, že se před prvním gólem Fulnek na lajně dostal před Vodháněla tím, že ho zatáhl rukou, ale to je teď už jedno. Závěry poločasů nám prostě nejdou, není to poprvé. Největší opory se dnes nepotkali s formou, třeba Hronka jsem dnes zaznamenal párkrát v prvni půli, ve druhé vůbec, kdy uz dáme jednou z rohu gól? Přesto hoši tisíceré díky a klobouk dolů před vámi. Udělali jste velký posun, závěr sezony byl pohádkový. Tak a teď se zdravě naštvěte a doma je poražte. Bohemka do toho !!!
Hronek o půli střídal :-)
Dnešní výkon má asi sloužit k otupěni míry nasranosti, až to v úterý před fotbalem odpískají a do EL pošlou Peltov...
Jděte už s tím Ticketportálem fakt někam... Zase budete psát, že nikdo nekupuje lístky, když to nejde - dvě permice, u obou opakovaně hlásí, že ověření kódu selhalo...
Fousic napsal:
3 body jsou super.zaplať pánbu za ně.Ale několik poznámek. 1.Je hanba dostat 2 góly od soupeře ,který hraje celý poločas v oslabení. 2.Brankář Valeš mě zase nezklamal ,pustil obě střely které šly na bránu.Co při prvním gólu ... dělal na malým vápně,kde ho hráč Budějovic lehce přehodil. 3.To,že si hráči neumí přesně nahrát a ani zpracovat balon s tím už nikdo nic neudělá.to se měli naučit jako žáčci.Vlastně jim to jde jen směrem dozadu(Květ). co tam pohledávají nemehla typu Puskás,co zákrok to faul. Trvat to jěště 5 min.Tak to Bohemka prohrála.Snad si ale tím zachránili.
ad 2) to jako fakt? :-) Trochu soudnosti...