Detail uživatele diskuzního fóra - avatov

Datum prvního příspěvku
19.04.2010
Celkový počet příspěvků
643
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 539
Ptejte se vedení Bohemky 65
Družstvo fanoušků Bohemians 17
Tlachy a kecy 14
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kRRp9ZDD 76
TRuPSMCq 74
Jx5sb3lP 16
xHNRIABZ 5
R+ts5WUs 4
krRNAFj9 4
GFogzu7g 4
FNI3ChkL 3
7Hwmidcn 3
pR+BK+uM 3
Q5ct0rup 3
eyz+9xOm 3
PGNDAFtW 2
LF0jBq4a 2
zM+qlz96 2
xckMMamK 2
c6sVGXRP 2
tHmA/0TC 2
phXPefOP 2
r81NnORG 2
XWea9l2H 2
T2rxId0D 2
WyoauJb4 2
zoSBDT61 2
hfIMA7es 2
Pk1iy29Z 2
PGye1qnt 1
MqjkWphB 1
ZD1jz1Rt 1
wOOmTOY+ 1 Bohemians Praha 1905
/rnYhnCm 1
sCImjuH1 1
vLUHJ7NW 1 jyrycek
rqNwJwjz 1
eCiyZAoG 1 Nick
hukOBLv7 1
FTe3CaYA 1
LIw/tf+Q 1
kN3GnGRQ 1
VhcskEpy 1
rCOKVb0D 1
Kgie0xlm 1
+XKiMBDJ 1
0bL/TjZH 1
9PXQcLad 1
DSKs6QUf 1
HNey+tXe 1
leDRcw5h 1
31l4YStc 1
X638yFJu 1
2F3fYCrS 1
g2bR1gqx 1
Zj+T7SF7 1
zNp6K02J 1
oBV6vg/f 1
A1sKXY/N 1
pNntrNbq 1
f8YWJi8v 1
f2yhGMsG 1
2L4KBMUc 1
lwVC3uhU 1
j/XZRA2P 1
dJLmk+Hi 1
UJkOTCtj 1
wWxmV7F0 1
JNVeQzvi 1
EbHo21tv 1
AaEl5oAh 1 betr
cPhV47vJ 1
gu56fGEL 1
/mqPwIQu 1
9cCTEQQf 1
zL5L1sA9 1
5PNzYKnZ 1
MIboHAVb 1
ndfHdwhF 1
rYSyhp0D 1
IxF1kLnK 1
cl/XyAwF 1
/eHeuqsG 1

Nádhera,  krasny den... Velký den Bohemky, ta je  každým zapasem lepši a lepši... Pepa náš kapitán dostal dnes k svátku super darek.... 

Vertigo napsal:

taková druholigová holomajzna s dobrým výsledkem. Ofenziva bídná, souhlas že aspoň Beran s Köstlem se trochu snažili hrát fotbal. Strýček Jedlička jednička.

Pred rokem jsme s Pardubicemi meli problémy, dnes čtvrtý flek. Co si vice přát. Kluci jsou jedns parta... Diky !!!

JohnZ napsal:

Jo.ten zápas mám taky v paměti.Bohemáci stáli na ochozech blíž k trati.Legendární dřevěná tribuna,jinak všechny ochozy k stání.Výborná atmosféra.Narváno.Trénoval nás Petr Packert.Chudák Honza Sanitka a jeho předčasná záhadná smrt. Ve starým Edenu si pamatuji vršovický ...

Psal se rok 1960 ? Celá má hostivarská fabrika šla na derby Dynamo Praha - Stalingrad Praha. Byl plný Eden. Stalingrad tedy Bohemians, vyhráli 4-1. Upicka posila Josef Sedláček se uvedl gólem nůžkami o kterém mluvila celá Praha.... Vyhra Bohemians byla to velká sláva.... Já šťastný šel domů k Orionce.

JohnZ napsal:

Jo.ten zápas mám taky v paměti.Bohemáci stáli na ochozech blíž k trati.Legendární dřevěná tribuna,jinak všechny ochozy k stání.Výborná atmosféra.Narváno.Trénoval nás Petr Packert.Chudák Honza Sanitka a jeho předčasná záhadná smrt. Ve starým Edenu si pamatuji vršovický ...

Psal se rok 1960 ? Celá hostivarská fabrika šla na derby Dynamo Praha - Stalingrad Praha. Byl plný Eden. Stalingrad tedy Bohemians, vyhráli 4-1. Upicka posila Josef Sedláček se uvedl gólem nůžkami o kterém mluvila celá Praha.... Vyhra Bohemians byla to velká sláva.... Já šťastný šel domů k Orionce.

Posun v kvalitě je viditelný.Kde jsme byli pred rokem ? Dnes výborný Drchal, Jánoš, Prekop, Beran, Jedlicka, Dan K,....ale i Hůlka, Vondra. Brno mělo pohyb má kvalitu, má Řezníčka, .. a i ti dva černoškové byli výborní. Ty dva body nebyly ztracené. Michal fandil s námi. Bylo to dojemné a patří nám to ke cti. Diky !!

Spíše mě vadila ta pohroma se Spartou. Budějovice + Nikl,....naši bez karet, gól v poslednich minutách. Nevyšlo to, ale Brno je důležité.... 

Tatkam napsal:

Kurva jste mě nasrali, dál nebudu psát, slušně to po dnešku neumím. bylo to takové neslané, nemastné, asi blbý počasí nebo nálada nebo mokrá tráva nebo co. Vždycky, když si myslím, že ten progres nastal, ...

Dle počtu žlutých karet, musim kvitovat vzájemnou ohleduplnost až úctu. Ještě ze stihli před koncem zapasu ten gól. 

Kapitan Pepa dnes slavi 42 narozeniny. Poděkujme mu za jeho věrnost a poctivost, prejme mu vše nejlepší. Bojoval vždy do posledni minuty  nevzdaval to. Je příkladem i těm mladičkům kolem něj. Kapitan jakého nám závidí....

Život jde dal ! Zápas blbec. Sparta byla lepší, ale naše kvůli tomu nezatratíme. Jsme Bohemka. Vyhrajeme v Budějovicích...

Návrh k zamyšlení. Žijeme nyni v oblacich, využijte toho. Knížka "Bohemka je a bude", se jistě nyni dobře prodavá, přesto možná jen drobnost k podpořeni prodeje. Fotografie mužstva s jejich podpisy včetně realizačního teamu.... Návrh k zamyšlení...