Detail uživatele diskuzního fóra - avatov
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 588 |
Ptejte se vedení Bohemky | 65 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 18 |
Tlachy a kecy | 16 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
kRRp9ZDD | 76 | |
TRuPSMCq | 74 | |
Jx5sb3lP | 16 | |
GFogzu7g | 14 | |
xHNRIABZ | 5 | |
R+ts5WUs | 4 | |
krRNAFj9 | 4 | |
Pv1Csfmq | 4 | |
FNI3ChkL | 3 | |
7Hwmidcn | 3 | |
pR+BK+uM | 3 | |
Q5ct0rup | 3 | |
eyz+9xOm | 3 | |
PGNDAFtW | 2 | |
LF0jBq4a | 2 | |
zM+qlz96 | 2 | |
xckMMamK | 2 | |
c6sVGXRP | 2 | |
tHmA/0TC | 2 | |
phXPefOP | 2 | |
r81NnORG | 2 | |
XWea9l2H | 2 | |
T2rxId0D | 2 | |
WyoauJb4 | 2 | |
zoSBDT61 | 2 | |
hfIMA7es | 2 | |
Pk1iy29Z | 2 | |
io7ba/MK | 2 | |
xyS4GtIW | 2 | |
Wr5Bj2uU | 2 | |
4vIeZoYT | 2 | |
ExzZgHGl | 2 | |
Es7DS654 | 2 | |
PGye1qnt | 1 | |
MqjkWphB | 1 | |
ZD1jz1Rt | 1 | |
wOOmTOY+ | 1 | Bohemians Praha 1905 |
/rnYhnCm | 1 | |
sCImjuH1 | 1 | |
vLUHJ7NW | 1 | jyrycek |
rqNwJwjz | 1 | |
eCiyZAoG | 1 | Nick |
hukOBLv7 | 1 | |
FTe3CaYA | 1 | |
LIw/tf+Q | 1 | |
kN3GnGRQ | 1 | |
VhcskEpy | 1 | |
rCOKVb0D | 1 | |
Kgie0xlm | 1 | |
+XKiMBDJ | 1 | |
0bL/TjZH | 1 | |
9PXQcLad | 1 | |
DSKs6QUf | 1 | |
HNey+tXe | 1 | |
leDRcw5h | 1 | |
31l4YStc | 1 | |
X638yFJu | 1 | |
2F3fYCrS | 1 | |
g2bR1gqx | 1 | |
Zj+T7SF7 | 1 | |
zNp6K02J | 1 | |
oBV6vg/f | 1 | |
A1sKXY/N | 1 | |
pNntrNbq | 1 | |
f8YWJi8v | 1 | |
f2yhGMsG | 1 | |
2L4KBMUc | 1 | |
lwVC3uhU | 1 | |
j/XZRA2P | 1 | |
dJLmk+Hi | 1 | |
UJkOTCtj | 1 | |
wWxmV7F0 | 1 | |
JNVeQzvi | 1 | |
EbHo21tv | 1 | |
AaEl5oAh | 1 | betr |
cPhV47vJ | 1 | |
gu56fGEL | 1 | |
/mqPwIQu | 1 | |
9cCTEQQf | 1 | |
zL5L1sA9 | 1 | |
5PNzYKnZ | 1 | |
MIboHAVb | 1 | |
ndfHdwhF | 1 | |
rYSyhp0D | 1 | |
IxF1kLnK | 1 | |
cl/XyAwF | 1 | |
/eHeuqsG | 1 | |
KA+PSEqC | 1 | |
GzFNO/WZ | 1 | |
FHFngXYE | 1 | |
FHbyvXST | 1 | |
kJoEvPRU | 1 | |
zuNo7/BA | 1 | |
lrtRDUPM | 1 | |
uEsj8Y0L | 1 | |
ZqJ4wrZq | 1 | |
83F8M3Ac | 1 | |
T1t8wBij | 1 | |
blKih0Li | 1 | |
kg+FGQpP | 1 | |
Kee1vfSO | 1 | |
ZUXM7CsI | 1 | |
J16oEoQ/ | 1 | |
PPCH0/bB | 1 | |
D6/Azzzi | 1 | |
W7gUXHpl | 1 | |
zXVQFlZd | 1 | |
JN+Y/XcR | 1 | |
tW5Z9guM | 1 | |
X5yaLY3P | 1 | |
5p5cweKo | 1 | |
8sFB21eO | 1 | kolina |
O850mphn | 1 |
Peníze jsou až na prvním místě.... DFB by mělo tedy více motivovat své členy k výběru příspěvků. Mnozí členové dali svůj první a poslední příspěvek kdysi dávno při svém vstupu do DFB, a to ještě mnozí jen část své základní povinnosti. Takže jsou také členy DFB ? Mají stejné výhody jako ti poctiví ? Zde by měla platit důslednost. Nezaplatil jsi, nejsi člen. Podobně by DFB mělo zveřejňovat (aktualizovat) pravidelně stav výběru příspěvků. Ne tedy jednou za rok, či za delší dobu. Nemotivuje to členy k dalším příspěvkům... Jde i o pořádek.
kolina napsal:
No, ale mě je přece úplně jedno zda za Bohemku budou kopat výhradně odchovanci, nebo pouze afričané či jihoameričané, nebo zda se vytvoří nějaký MIX... Prostě jen mám pocit, že omezené prostředky kterýma BOHEMKA disponuje je ... nutno využívat maximálně efektivně! No a to mi největší smysl dává s angažováním Československých fotbalistů. Jasně, jinde to jde i jinak, ale mají k tomu i jiné možnosti a jiné důvody... BOHEMKA DO TOHO!!! Já chci vidět na Bohemce Poháry a Mistrovské tituly a je úplně jedno kdo to za Bohemku vykope, to je podstatné... (Mírná nadsázka)
Ctim nazor, vazim si ho. Přesto několik důvodů k zamyšlení. Cesky fotbal neni jen o bodech. Kluk treba odněkud z venkova musí mit nadeji uplatnit se treba v zelenobilem drezu, tedy najit misto v cs. fotbalu. Kluk z Afriky teprve podpisem se neco dovi o klubu. Proč jit cestou postavenou na Africe ? Jsme český klub, ktery dá šanci českému klukovi. Náš fotbal, ale i jiny sport, to neni jen poradi v tabulce.
Kelik napsal:
Tak se nám Darek vyjádřil a nastolil pravidla.... Malá poznámka k jeho prohlášení... Zaujalo mě info o vstupu zdarma pro řádově desítky osob z řad ultras.... Jako dlouholetému držiteli několika permic mě tato informace trochu zvedla tepovku....hrajeme si ... na bohemaky ale kačku nepustíme? Ještě asi před pěti lety jsem měl permice na hlavní,kterou jsem s nárůstem ceny a počtem permic z jednoho rozpočtu vyměnil za permice do kotle ...už tehdy mě zaujal počet lidí na hlavní s lístkem na kterém byla cena 0.....ano...0.... Teď se dozvídáme že čtvrtka kotle taky neplatí.... trošku mě napadá myšlenka....kolik teda je na stadionu lidí co ty prachy za lupen opravdu reálně dala.... Další věc co je k zamyšlení...kontroly u stadionu.... Necháme se osahavat a kontrolovat dámské kabelky od podivných členů sekurity u vchodu a při tom to co nemá být na stadionu už je tam dávno přineseno bez kontroly....???? Vzpomínám když jsem měl ještě dítě v kojeneckém věku a přemlouval jsem členku ochranky že plastová kojenecká láhev plná čaje pro dítě opravdu neskončí na hrací ploše..... Přijde mi trochu že normální člověk je tak trochu ojebáván..... Nemáš známosti,tak si v klidu jezdí 100 km daleko,plať vstupný ,fanšopik navštěvuj a klub vyvolených si bude hrát na bohemaky zdarma.... Pro mě všechny ty permice za roky zpětně v šuplíku ....řádově přes sto kulí mají teda osobní hodnotu.....a jsem na to hrdej..... Až zase někdo bude chtít majiteli co to platí že svého bude chtít určovat pravidla....měl by se nad sebou zamyslet.... Fandi...ale zůstaň člověkem!!!!
Přesně řečeno. Jde o zneužití privilegia, musi platit stejná pravidla pro všechny ! Majitelé jsou součástí nasi pospolitosti, a proto musi citit podporu od nás fanoušků.
Stále mě schází jasná podpora od vedeni DFB. Predpokladam, že většina fandů podporuje cestu kterou razí vedeni klubu. Darek J. rozhodně nechce platit za rachejtle a podobné ptákoviny co patří možná někam na Silvestra. Penize si netiskne...
Tvrdé prohlášení, ale nedivím se panu D. Jakubowiczovi. On má pravdu. Na jedné straně chceme hráčskou kvalitu, ale zároveň ty peníze na její získání blbě vyhodíme... Za každou chybu se platí ! Kdo z hříšníků na tuto pokutu přispěje ? Asi nikdo... ? Nebo opět ti slušní. Na jedné straně obětavá cesta fanoušků za mužstvem téměř, až na severní "pól", na druhé straně statisíce za nějakou zbytečnou a blbou rachejtli. Není to poprvé. DFB by mělo v této věci reagovat...
BOHEMKA JE A BUDE. Díl druhý. Narozeninový dárek na letní chalupářské čtení. Připomínka i mého mladi.... Posilam sve poděkování všem co dali svůj čas pro tuto nádhernou knihu, plnou faktů o slavné historii Bohemky. Nadherný dokument plný fotografii a statistiky. Kdo jiný než Bohemka se může pochlubit timto almanachem...!!! Ale i dokument o vzniku DFB a o záchraně našeho klubu. Děkuji. DFB 1604
Souhlasím, český klub český fotbalista. To by byla moje priorita. Jistě jsou i vyjímky... Český kluk by měl prožívat svůj sen, tedy hrat za Bohemku. Jistě asi i Slovák... Asi tak... Bohemka je tradiční český klub... Prožívám ty čtvrteční ovace. Plna Letna. Nadhera. Je to i pošta ci vyzva pro primátora... pozadujrme skutky misto volebnich kecú
Jsme Bohemka, nic nevzdávame... Nevzadali jsme to ani v roce 2005 kdy Bohemka byla na dně. Presto znovu povstala, zázrak, který zna celý fotbalovy svět... Daleká cesta 700 fanoušků na sever to byl dalši fenomen věrnosti ke klubu. A včerajsi plna Letná i přes prohru v Norsku, predvedla vsem co je věrnost k Bohemce. Kdo jiný to dokazal ? Veřejnost i hraci to cítí, hrát za Bohemku je dnes cti a snem. Proto diky i za ten včerejší sváteční den. Bojovali jste, nic jste nevzadali !!
Ono to půjde i přes to trápení. Všichni až moc chtěli, včera i ve čtvrtek. Ale to neznamená, že zapomněli... Bohemka má svou sílu, zvedne se.... A MY JSME STALE S NÍ !
Jsme Bohemáci, po letech boje o zachranu klubu, dnes prožíváme svou velkou radost. Denně přichází zprávy o naší cestě až za polarni kruh. Bohemka a jeji věrní fanouškové vystupují z fotbaloveho stínu, jsme v záři zájmu medií. Vime ale i co je zklamání, nevzdáme to, ani když to přijde. Jsme součástí klubu, tak jako naši predkové, co dnes stoji na nebesích s námi. Ať žije slavna Bohemka. Smekám před těmi co vyrazili tisice kilometrů za jeji podporou. Neskutečné.... díky nám všem za tu věrnost. Zelenobilá barva září za polarnim kruhem !!