Detail uživatele diskuzního fóra - rocknroll
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 744 |
Ptejte se vedení Bohemky | 25 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 2 |
Tlachy a kecy | 6 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
QiOiWeM3 | 186 | |
NVUkgP1/ | 60 | |
bbNEYs0T | 42 | |
m4hdDOnT | 42 | |
IklUCqUz | 41 | |
xpN6ri4A | 32 | |
6rKAB1fv | 29 | |
Exckg7rp | 18 | |
OJB8ufRO | 17 | |
3ahchYCU | 17 | |
Sk44wQBU | 14 | |
P2e/5lM8 | 14 | |
CZatUXqn | 14 | |
xzAWp+Ww | 13 | |
1AcfsV9D | 12 | |
/LH4+yzO | 12 | |
rjpX49Fo | 11 | |
IROOKBEH | 11 | |
4jLgZV9+ | 10 | |
DV5MozSs | 10 | |
LWrjCCQS | 10 | |
vIQfucnp | 9 | |
fqGuMN0z | 9 | |
pRdZ5qRt | 8 | |
nItLwMuC | 8 | |
/cglAtXg | 8 | |
95qvJyDj | 7 | |
podU6ET9 | 6 | |
j9PFjUBx | 6 | |
NYSrgTAm | 6 | |
MwZ0L2hH | 5 | |
yDvMbn5A | 5 | |
PBFEOQGR | 5 | |
rX62lrAC | 5 | |
UFubH7Gk | 5 | |
gaMF3Uv0 | 4 | |
0SP0iYBN | 4 | |
cHVbzVVL | 4 | |
Up9WoLhS | 4 | |
G4n6xyax | 4 | |
2ea8nNnl | 4 | |
2BA6LVut | 3 | |
3KojsGGs | 3 | |
BYvguYXl | 3 | |
0yexI+Iu | 3 | |
+M4jF2et | 3 | |
7iid5Q48 | 2 | |
AbbrdOXm | 2 | |
lgRPUSYS | 2 | |
fQSqU6Xe | 2 | |
lJbW1Fk6 | 2 | |
BUV/pAlv | 2 | |
ztsD1aN6 | 1 | |
iyXSPdYe | 1 | |
DuUrM/q5 | 1 | |
aAjhBAMN | 1 | |
XGfDMFE1 | 1 | |
SjEDrncj | 1 | |
UxE41Kiz | 1 | |
wAU1x5RF | 1 | |
11vWa7iW | 1 | |
VApCMvNn | 1 | |
er4mgn+i | 1 | |
+kJrHlbZ | 1 | |
+DGlJ22y | 1 | |
CYLIdY7k | 1 | |
fa+1626e | 1 | |
Bmq0P6Bv | 1 | |
MSAyxnh4 | 1 | |
lVaA5GOU | 1 | |
VM14lV2V | 1 | |
+ae2Prmc | 1 |
berjir napsal:
K tý penaltě.. já na to koukám trochu z jinýho úhlu. Pepa je persona, zkušenej, ,,táta týmu''. Jasně že na pentli půjde a tu zodpovědnost si vezme, čeká se to od něj - že bude ... zodpovědnej za tým. I když on sám ví, že penalty nejsou jeho silná stránka (naopak z přímáků už zavěsil a ty mu jdou). Občas to holt nevyjde, protože zkrátka penalty nemá v malíku. Ale co já považuju za smutný je, že ve fotbale penalta = gól. Mělo by to tak bejt. Už dětem se řiká, že penalta se nedá chytit, jen špatně kopnout. Hráči se z odpískání penalty leckdy radují jako z gólu, je to prostě jistá příležitost ke gólu. A my nemáme hráče, kterej je po tom gólu zadarmo hladovej. Pulkrab, Necid, Vaníček, Hronek i ten Květ... tlačej se dopředu, maj bejt gólový - ti by se tam měli o ten míč poprat. Ať jde klidně stoper, brankář, ale musí prostě chtít dát góla. A tam vidim já ten průšvih. To neni o nějakým určování, o tréninku, to je prostě o tom, že tam musí jít borec dát góla. A když tam nikdo nenakráčí a ten balon si neveme s tim, že ho tam dorve případně i s gólmanem, tak logicky Pepa, jako tahoun a srdcař, si ten balon vezme a tu zodpovědnost převezme.
Dovolim si nesouhlasit. V kazde praci (a fotbal neni vyjimkou) nejvetsi paka maji obvykle nejvetsi sebevedomi. Kdyby to bral vzdycky ten nejhladovejsi, tak by nam kdysi nas Tonicek tech penalt a trestnaku moc nepredvedl. Od toho jsou tam treneri, aby "objektivne" posoudili, kdo se na co hodi vic a kdo min. To neni o tom, kdo chce toho gola dat vic (doufam, ze kazdy hrac Bohemky by ho chtel dat), to je o tom, jak ktery hrac je schopny tu penaltu kopnout. A jsem presvedceny o tom, ze trenovani desitek zvysi pravdepodobnost uspechu.
Treneri by se nemeli vyhybat odpovednosti a urcit, kdo co bude kopat. A co se tyce penalt, nejenom urcit tri, ctyri hrace, ale i poradi, v jakem by to meli kopat. Kdyz se na to jeden nebude citit, vezme to dalsi v poradi. Kdyz si to takhle bez poradi vezme Pepa, tak kdo na hristi muze neco rict? Vsichni jsou ve srovnani s nim ucha.
Mam Klusacka v oblibe, ale tohle jeho vyjadreni by bylo na debatu: "Penalta je vzdycky o psychice, tu v treninku v podstate nenatrenujete." Jestlipak je vubec trenujou? Natrenovat se da vsechno a treneri by meli vedet, kdo v muzstvu nema nervy na pochodu. On by tenhle trenink prospel i nasim brankarum. Co si pamatuju, tak naposledy chytil penaltu Vales a to je uz dost davno. Na goly se nadreme (v tom nejsme nastesti jedini) a i proto bychom se na tyhle prilezitosti meli poradne pripravit.
karass napsal:
Dnešní penalty čínskejch a rudejch zmrdů mě utvrdily v tom, že je jedno jestli rozhodčí hodnotí chovanec, portugalec nebo mengele, čuměl jsem jen chvíli, ale stačilo to. BOHEMKA DO TOHO, ale je to smutné, smutné.
No ted to fouknul proti Sparte, ale ten Nita je na penalty opravdu dobrej.
Tvl nepodmazli jsme sudiho? Gonzales taky ctvrta zluta.
Tak Hubnik dostal ctvrtou zlutou.
sandy.kelt napsal:
Má to v hlavě srovnané, takže už bude jenom líp :-)
Jak to maji brankari usporadane v hlave, o tom by se mohla vest zajimava debata:-).