Detail uživatele diskuzního fóra - Vendelin
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 54 |
Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Ukoye7Ol | 10 | |
qs4SkJyb | 4 | |
XmkLNbXW | 3 | |
tcni0Wvx | 2 | |
fZkzDJDE | 2 | |
5XYIVnfT | 2 | |
v7tnP6Zr | 2 | |
LWyOyLFz | 2 | mimikry |
tsLG9P/E | 2 | |
SMFbJVY8 | 1 | |
rEDln2DS | 1 | |
oNeIaBMu | 1 | |
xOImAYW5 | 1 | |
dFTHZEgn | 1 | |
WJrL9/Ia | 1 | |
Tmw3iqZB | 1 | |
XLWGpfVc | 1 | |
CzZM2V2z | 1 | |
6tho9KNU | 1 | baca |
AIcWKObQ | 1 | |
aH4z6kOC | 1 | |
CGvNsqit | 1 | venca_65 |
kycTgMOo | 1 | |
QKT4TGh/ | 1 | |
9hu1RINZ | 1 | |
egPdPH1T | 1 | |
gbDQcNAn | 1 | |
Ps+xi+RO | 1 | |
So0MXsy6 | 1 | |
PqiFkGOE | 1 | |
gDgmaCb9 | 1 | |
I3QG6DtR | 1 | |
lUS9cd2o | 1 | |
x1vYjFOO | 1 | |
tBUiYiyI | 1 | |
9C1PHg3X | 1 | |
4VNjU2Lf | 1 | |
dOLynG83 | 1 | |
6Px/Hrkk | 1 |
Ahoj, vcera jsem na kole projizdel kolem treninkovyho centra, tak jsem se tam na chvilku stavil mrknout na zapas mladsich kategorii...zrovna nejaky kluci drtili soupere 5:0 ??...ale hlavne jsem nakouknul i na sousedni hriste kde trenovalo acko. Na webu se bohuzel moc neinformuje o aktualnim stavu zranenych hracu, tak me docela potesilo ze fotbalku, kde se jelo na plnej vykon, se uz ucastnil i Moravek. Ja osobne se na nej furt dost tesim a rikal jsem si ze zvlast ted kdyz mame plnou marodku lidi a navic nebudou hrat hraci z hostovacky (Plzen, Slavie) plus jeste karty, tak ze by se Moravek dost hodil. Cermak sice jeste nehral, ale uz aspon behal podel hriste. Dalsi hrace uz jsem svym slabym zrakem nerozlustil. Za zminku stoji jeste Vesely, ktery byl pri treninku pomerne rekneme durazny, coz me docela prekvapilo, protoze z rozhovoru jsem ho tipoval spis na takovyho hodnyho strejdu. Tak jsem rad ze asi umi bejt i vostrej :) Konec spionazniho hlaseni :).
BOFOR!
Demínka napsal:
Za me dnes nejlepsi trojice Jedlicka, Beran, Kostl. Jedlicka nekolik vybornych zakroku - drzel nas cely zapas. Beran - jediny hlavu nahore, nenakopaval, furt se snazil hrat fotbal, behal nahoru dolu. Kostl - proste dric ... a bojovnik, ktery nic nevypusti. Moc dobre taky Jindrisek, Kadlec a asi i Prekop. Naopak na Halu zacinam mit lehce averzi. Sice dal gol, ale jinak nebojuje, kazi snad vsechny centry ke kterym se dostane. Jak muze hrat Vondra se svou vyskou stredniho stopera - nechapu. Sice nic vylozene nezkazil, ale prijde mi to o strach.
Pridavam se k nazoru na Halu... obaval jsem se tady oslavnych reakci... casto se tu chvali hraci kteri daji gol i kdyz jinak je jejich vykon v celem zapase podprumerny. Me teda prijde ze se snazi a beha a bojuje ale proste mu to nejde. Vcera minimalne tri nadejny situace pohrbil alibistickym "odkopem". Rikal jsem si ze si jen neveri a po golu jsem cekal ze to z nej spadne, ale to se nestalo. Tak snad to jeste prijde.
Proti tomu Kostl!, i ja se pridam s pochvalou, sice to neni zadnej Messi a jeho utocny vylety jsou padenapade, ale kdyz to vyjde je z toho temer vzdy hodne zajimava golovka, coz je obrovskej prinos. Navic cloveka jeho hra bavi. K tomu jeho defenziva, kde se na jeho novem postu neda za me vytknout nic. Je to za me objev roku. Snad jen ta horka hlava...ale jakymu fanouskovi by to vadilo ze:).
Jinak vcera bych zminil kladne jeste Pepu, jako by se do toho zase vic a vic dostaval a jeho prinos v poslednich zapasech je na vsech mistech skvely tak jak to driv byvalo standartem.
Co me furt trochu strasi je nase obrana, i kdyz cisla jsou dobry a to je hlavni. Vylozeny sance souper ale ma a neni jich malo (i kdyz nemluvim tolik o vcerejsku) a zvlast Hulka je u nasi brany nebezpecnej. On to ale slusne kompenzuje pri hre dopredu, takze za me vlastne dobry.
Pak uz jen pridam chvalu na Berana. Libi se mi cim dal vic. Ma skvelou techniku, rychlost, furt maka a ted uz se k tomu zacina pridava i vetsi klid a prehled...to by mohlo byt jeste hodne dobry!. Fandim mu. Navic pojdme si rict ze Moravka asi moc casto na hristi neuvidime, i kdyz bych si to moc pral.
Tak jo, jsem uspokojen, celkove tym naprosto skvely, Vesely borec, tabulka uzasnej pohled, je ted radost fandit. Skoda jen te losovacky, ale asi nikdo necekal Budejky no :).
BOFOR!
Uf uf, jeste ze jsem neco popil a byl jsem trochu odolnejsi :), ale byl to velky navrat do reality, prohra mi tolik nevadi ale to jak nas prehravali respektive jak rozebrali obranu to bylo hrozny. Byl jsem behem pripravy natesenej jakej mame po dlouhy dobe skvely tym a to trva dal!, ale jedineho ceho jsem se bal byla obrana, protoze ta nam nefungovala a neprisel nikdo novy. Sice to trener trochu prehazel ale se stejnou partou se moc zazraku cekat neda a vcera se to bohuzel ukazalo. To nebyl zadny zapas blbec ale regulerne slaba obrana. Petrak na stoperu dostal poprve sanci se poradne ukazat a to se take stalo, to byly nepochopitelny reakce. Hulka je dobry jen na pulce soupere, to je bohuzel u obrance malo :). Dosty za me uz delsi dobu nestaci, mam ho rad ale sve si tu uz odpracoval. U Pepy jsem se trochu bal ze Spartanum nebude stacit, ale otazkou je jak hodne odnesl tu vzdusnou obranu celeho tymu, to pak clovek muze delat sebevic a nejde to. No a na zaver si malinko rypnu do Jedlicky, vim ze toho hodne chytil a urcite nehazim vinu na nej, mozna to bude super golman, ale zatim take dela chyby...predevsim vybehy vs stani na care mu obcas nevyjde a ukazal to uz i s Hradcem. Opakuju ze mu nedavam vinu a ze je to asi talent, jen nemam rad kdyz se z nekoho dela hvezda jeste driv nez se ji opravdu stane respektive nelibilo se mi ani kdyz se tu masivne kritizoval Vales za kazdou hovadinu a ted se tu naopak chvali Jedlicka za cokoliv. Jinak celkove se tesim na dalsi zapas a rozhodne nepropadam nejake zoufalosti, je dobry ze se nase velka slabina ukazala ted na plno se Spartou a je prostor a vetsi duvod neco udelat, ne ze nam obrana postupne projede zbytek sezony. BOFOR
klokan1975 napsal:
Přijde mi,že v záloze nám chybí síla,u Pepy už to vypadá na poslední půlrok- věk nezastavíš,a i tak je obdivuhodné,co dokáže v těchto letech zvládnout,gólman Jedlička zatím opravdu jako brankář prvoligových kvalit, A.Kadlec je nejlepší ... z obranné trojky,má rychlost,solidní rozehrávku,výbornou hru tělem,celkově hra zatím horší než předtím,ale je to stále jen příprava.
Tak jsem se na to mrknul, nicmene dle tohoto pratelaku bych vubec nehodnotil. Cely ten zapas byl takovy unaveny (tezko rict kolik toho maji v nohach) a ani souper tomu svoji pracovitou defenzivou moc nenahraval. Ani moc teda nedoporucuju na to koukat, vlastne se tam celych 90 min skoro nic nedeje :). Prislo mi ze do zalohy se mice dostavaly minimalne, tak ani moc nemeli sanci neco ukazat, bylo to tam nejak prehusteny, treba Janos mi prisel uplne nevyuzitej. Kdo na me v tomhle zapase jedinej zapusobil byl Kadlec (a to nemyslim za ten gol), ten az ziska jeste zkusenosti... ale uz ted hodne pekny. Za me uplne nesouhlasim s tim Pepou, jasne ze nema stovku za deset a starne, ale i tak patril v tomhle divnym zapase k tomu lepsimu a jako jeden z mala tam zkousel i trochu tvorit. Dalsi pozitivní zablesky uz jsem videl jen u Novyho jinak fakt nebylo k videni nic. I vpředu to bylo takovy slaby, dokonce i kdyz se to prostridalo a prisla vyssi kvalita stejne to byl spis zmar. No jak jsem rekl tento zapas neni moc ke komentovani a ani to asi nebylo jeho smyslem. BOFOR
Demínka napsal:
Docela Vám závidím ten všeobecný optimismus, který tu vládne. Výhra nad takřka divizním týmem (15. místo v ČFL) by měla být povinností. Nevidím v tom nic světoborného. I když 5 nastřílených gólů je hezkých. Oslabili ... jsme o dva klíčové hráče podzimu (dohromady 11+5). To je víc jak polovina nastřílených gólů. Za mě jediný přestup, který by se dal nazvat posílením, je Matoušek. Ovšem s velkým otazníkem. Podle stránek Liberce za ně JM odehrál 55 zápasů a dal 3 góly. Třeba se u nás dostane do formy(?) Návrat Vondry jako posílení neberu - maximálně bych řekl rozšíření kádru podprůměrným hráčem. Příchody Jedličky a Čermáka nám asi krátkodobě pomohou. Ale nějak nejsem ztotožněn s formou příchodu. Půlroční hostování bez opce je prostě zbytečnost - nebo lépe řečeno odkládání problému (gólman). Vím, že u Čermáka to ještě není jisté, ale dovolím si to tak nějak předpokládat (pokud podepíše dlouhodobější smlouvu, budu jen rád). Myslím, že oba tu jsou jen proto, že v Plzni se nechytli, končí jim smlouva a potřebují se zviditelnit a nabrat herní praxi před dalším - lukrativnějším - přestupem. Nesdílím optimismus (možná naivitu) trenéra Veselého, který má za to, že by tu třeba podepsali dál. Jinak musím říct, že podzim považuju za povedený a práce trenéra Veselého se mi velmi líbí.
Kdyz budu mluvit za sebe, muj optimismus rozhodne nevychazel z vysledku pripravneho zapasu, ten by byl takovy at by to dopadlo jakkoliv. Stejne tak me nebude trapit ani kdyz vsechny zbyle zapasy pripravy prohrajeme. Hodnotil jsem predevsim fotbalovost a kvalitu (technika, rychlost, prehled, kreativita) spousty nasich hracu, ktera tu podle meho nazoru v takovem poctu dlouho nebyla. Vy tu zminujete hlavne hrace co prave odesli a prisli, ale me se libi aktualni potencial mnoha jednotlivcu a to i tech kteri uz treba prisli drive. Proto ten optimismus. Hraci jako Moravek, Puskac, Drchal, Matousek, Cermak v kombinaci s Pepou, Janosem, Prekopem, Kovarikem, Muzikem, Novym atd...plus trener! samozrejme...me proste prijde ze ten tym je hodne peknej. Co z toho bude nevim, ale zatimco driv nas k vitezstvim vedla spis souhra nahod nebo vydreny vykon, tak dnes si realne dokazu predstavit ze bychom mohli pravidelne nadelovat. Tak uvidime no. Jak tu nekdo poznamenal, zatim jsou to fakt jen kecy :).
BOFOR
kolina napsal:
Já to dnes neviděl, ale můj osobní názor je, že nyní máme lepší mužstvo v porovnání s tím podzimním... No, brzo uvidíme a budeme mít možnost porovnat a hodnotit... ... BOHEMKA DO TOHO!!!
Já z toho měl i při pohledu na hřiště stejný pocit. Soupeř tomu sice kvalitou nahrával, ale i když si to člověk odmyslel a koukal jen na tu fotbalovost jednotlivců tak to jsem tu dlouho neviděl. Přijde mi že ti hráči s potenciálem ho začínají s Veselým ukazovat a ještě přišla nová síla a kvalita. V prvni půlce sestava u které jsem si říkal není to špatný, přitom když se to prostřídalo bylo to ještě vejš. Dřív jsem se na Bohemce bál kdy dojde základu dech, protože bylo jasný že střídáním zápas "končí" a teď se budu těšit kdo zajímavej přijde do hry. Na to že jsem myšlením spíš kritik, tak jsem teď plnej optimismu. (jen teda furt doufám že se něco vaří s tou obranou??...byla by strašná škoda kdyby to celé krachlo na tom, ta stávající sestava prostě nefunguje). BOFOR
PETMIC napsal:
me nejvice ze vsech kluku dnes zaujal martin novy, az me prekvapuje, ze to pisu, bud mu ten zapas vylozene sedl, nebo udelal obrovsky progres, sam jsem zvedavy na ligu a hlavne bych mu to ... moc pral, BOFOR !
Presne tak, ten se mi taky hrozne libil, s jakym prehledem hral a jak tvoril, ten zapas mu fakt sednul jak pises.. za me ale v tomhle pripade hrala velkou roli kvalita soupere...nicmene pokud tohle predvede v jakemkoliv zapase v lize, tak by to byla velka parada. BOFOR
Tak jsem se dnes stavil v Uhrinevsi a fakt se tesim na ligu. Kdyby to nekoho zajimalo davam par dojmu... co me obecne zaujalo je jak hodne siroky a pritom pouzitelny kadr mame, to nebyvalo zvykem, na konci roku by mohlo pomoci. Priznam se ze z navratu Necida jsem dvakrat nadseny nebyl, ale na lavicku proc ne...v pratelaku me nezaujal ale chapu ze dlouho nehral. To kdyz na konci spolu hrali Puska s Drchalem to je jina kava, to je fakt koukatelny i efektivni. Moravek se do toho dostava a me se moc libil i kdyz neco mu semtam uteklo, jeho klid a technika a prehled super. Zajimave se rozhodne jevil Matousek, toho clovek na hristi hned rozeznal, to je slusna rychlost ale i fotbalovost.. na konci kdyz hrali Moravek, Drchal, Pusky a Matousek, tak tam byla citit velka sila tymu. Samozrejme nezapominam na soupere, ale ja bych uz za Kveta i Hronka netruchlil kdyz jsem to videl. Vzadu jsem vyhlizel nove tvare marne, respektive na dost dlouhou dobu se na stoperu objevoval Petrak, tak nevim co to znamenalo..ale obranu moc hodnotit nechci protoze to v tomhle zapase moc nema smysl. Koho bych ale prece zminil je Kadlec, na to jak je mladej hral pekne a i nektery adresne smerovany centry byly hodne zajimavy. Kdo me dalsi mile prekvapil byl Cermak, i tam byla videt velka fotbalovost a potencial. Dobre makali Novak s Vranou i kdyz to mladi je tam za me furt znat, bavili me i Novy, Prekop, Muzik a Janos.... tady samozrejme tezko rict co by povolil silnejsi souper, ale tohle proste uz rozhodne neni tym ktery by nemohl hrat vrch tabulky!!!! Pak uz jen konstatovani ze jsem nikde nevidel Pepu, Kostl behal po kridle jak zajic a slo mu to, dokonce i pred brankou tradicne nezmatkoval (v obrane neni co hodnotit), Hulka rozdava na hristi hodne pokynu, Bartas se zapisnickem na stridacce take dobra poctiva prace :) BOFOR
No ty blaho, zacinam se fakt tesit. Jeste aby z tech zajimavych ingredienci (Matousek, Moravek, Cermak,..) nas trener neco poradneho uvaril, aby to chutove slo dohromady. Jen me furt strasi ta nase obrana, tady furt cekam na nejake nove jmeno, tady neni z ceho varit. Neverim ze by ale tohle nase vedeni nevidelo, celou letosni sezonu jsme prohravali predevsim chybama vzadu. Tak se tesim na nejake novorocni prekvapeni. Za me by nejvic helfnul nejakej zkusenej stoper, kterej by to cely zorganizoval a ucesal...ale kde takove vzit ze...vzdyt ani v repre takovy nejsou :). Klidne vzit nejakyho dedka...vzpominam kdyz to tu nejaky cas kociroval Rada, to bylo hezky pokoukani.
BOFOR!
Nemam ve zvyku kritizovat prichozi hrace ale .... Vondra zpet do Bohemky?! Tak to je pro me zklamani. Vondra je za me velmi prumerny hrac, ktereho jsem dost dlouho povazoval za vubec nejslabsiho hrace naseho zakladniho kadru. Je fakt ze casem se zvedl, ale porad to byl prumerny hrac, ktery pozitivne vynikal jen svou pracovitosti. Kdyz vemu fotbalovost, prehled, rozehravku nebo kreativitu pak vzdy patril k podprumeru. V kontextu toho ze potrebujeme vyrazne zkvalitnit hru nasi obrany tak to proste nechapu. V lepsim pripade jen nahradi stejne "kvalitniho" obrance.