Detail uživatele diskuzního fóra - Vendelin

Datum prvního příspěvku
28.08.2017
Celkový počet příspěvků
85
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 80
Ptejte se vedení Bohemky 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Ukoye7Ol 10
qs4SkJyb 4
XmkLNbXW 3
gN9Zmoq0 3
tcni0Wvx 2
fZkzDJDE 2
5XYIVnfT 2
v7tnP6Zr 2
LWyOyLFz 2 mimikry
tsLG9P/E 2
HWCzh4Kr 2
oqVR2RS7 2
ruYe17BN 2
tKFUcxJy 2
SMFbJVY8 1
rEDln2DS 1
oNeIaBMu 1
xOImAYW5 1
dFTHZEgn 1
WJrL9/Ia 1
Tmw3iqZB 1
XLWGpfVc 1
CzZM2V2z 1
6tho9KNU 1 baca
AIcWKObQ 1
aH4z6kOC 1
CGvNsqit 1 venca_65
kycTgMOo 1
QKT4TGh/ 1
9hu1RINZ 1
egPdPH1T 1
gbDQcNAn 1
Ps+xi+RO 1
So0MXsy6 1
PqiFkGOE 1
gDgmaCb9 1
I3QG6DtR 1
lUS9cd2o 1
x1vYjFOO 1
tBUiYiyI 1
9C1PHg3X 1
4VNjU2Lf 1
dOLynG83 1
6Px/Hrkk 1
JV59yvOc 1
CdmHsjco 1
oreScceo 1
7Qrja6l+ 1
NjZV048A 1
RBOXCdaJ 1
GqYiikWW 1
szvTcn9Y 1
NeIDXAbO 1
bP5UHqUd 1
b3nhgbDi 1
20+i6SmL 1
0mo214SG 1
EKm/sKdd 1
9WGRu9rO 1

Tak v cervnu konci smlouva Beranovi (slavka) a Hulkovi. Beran chce do zahranici, Hulka se pry zatim nijak nevyjadruje.

Kazdopadne to je v prdeli a vlastne dost klasika jestli Beran zmizi, celou tu dobu tady predevsim bezhlave lital po hristi a fotbalove toho moc neukazal. Kazdopadne s tou bohatou minutazi co tu dostal se prece jen v posledni dobe trochu rozehral...no a klasicky ted kdyz by mohl Bohemce konecne neco vratit tak zmizi. Kolikrat uz to tu bylo chjo.

Hulku doufam podepiseme, nenapadne se z nej stala opora se stabilnim vykonem.

Klokan z Černošic napsal:

Dobré jitro JohneZ, díky za naťukání, já se už nemusím dále vysilovat. Pravdivé, jasné; komentáře typu Křapka - slabina, k čemu to je? To přeci vidíme. Kdo ne jeho místo, už nevím, kdo to napsal, ...

...jinak taky text Jarka Nohavici :).

Mimochodem jeste vsuvka ke sraltanskejm fandum na nasem stadionu, psal jsem tu ze za mnou sedej uz jen reporteri a vetsinou jsou na jejich mistech kovany sraltani a je to hodne o nervy kdyz za vama na hlavni tribune rve deset typku gol...nicmene dnes spokojenost, zadne hlasite ohlasy, pritom to byly lozeny buzny... takze dik Bohemce jestli rozdala nejake noticky.

Co uz bylo ale dost hrozny, tak primo na namesticku se po skonceni (ja tam prochazel po dekovacce) sesla partička dost urostlejch sraltanskech hovad v cernejch trickach a vesele tam pred stankama vykrikovaly jejich hnusny pokriky. I tomu nejmensimu jsem koukal nekam do pasu a vylozene cekali na nejakou pobidku takze by slo o sebevrazdu, ale jestli to tu ctou nejaky hosi z tvrdyho jadra Bohemky, tak prosim jestli by se nedalo tohle priste pohlidat. Takhle je tam celej dav pantatu vcetne me musel potupne trpet primo v centru naseho deni a nikdo nenasel odvahu nic rict. To tak hezky doplnilo mou frustraci z toho zapasu.

BOFOR

Tak na Slavii jsem si dal par piv a sel rvat do kotle a zapas jsem si uzil. Na sraltu jsem sel na hlavni s tim ze existuje sance a ze to chci poradne videt... no nebyla to stastna volba :). To co predvadi Vondra s Krapkou proti jakymukoliv silnymu souperi je teda za me desny a pisu to tady uz vlastne roky ze s takovouhle obranou nedokazeme nikdy ty rozdilovy soupere porazit. Vim ze prvni pule o dost lepsi, ale vzadu to bylo cekani na gol od samyho zacatku. Bez lepsich obrancu to bude vzdycky stejny i kdybysme se vepredu pretrhli. Nejen ze to hori v obranny hre ale ono to u tech obrancu i zacina a tech akci co skoncilo jen tim ze to slepe odkopli nebo rozehrali zbrkle uplne mimo nase pozice a to i kdyz treba meli cas tak toho bylo hrozne moc. 

Tim jsem ze sebe dostal frustraci a pochvalim aspon Prekopa a zaroven ho i polituju protoze sam proti vsem nic nezmuze. Beran obcas taky dobry. Ristovski teda nevim, prijde mi ze kdyz se to pred nim otevre smer brana ze konci, jinak dost micu udrzi a vybojuje, ale dnes to nebyl jeho zapas. Kdo uz je za me na presdrzku (sorry) je Hala a tady to myslim doslova, protoze by se fakt uz mel probrat, krome autu je jeho aktualni prinos nula a pritom podle myho zrovna on na to i ma. Pochvalu naopak jeste zaslouzi Kadlec ze kteryho se stava pomalinku nase opora a kazdopadne velky talent i kdyz dnes ho tam taky nekdy vetrali (ale koho ne). Soukupa bych nijak nezminoval, rekl bych ze mame 3 vyrovnany golmany, kazdej v necem trochu lepsi, v necem horsi ale prijdou mi podobne dobry vsichni a na Bohemku to neni nic co by nas melo trapit.

Tak jsem to ze sebe dostal...resetoval...a uz se zase tesim na dalsi zapas :).

BOFOR

karass napsal:

Tak s tím naším (vaším) béčkem už jděte do prdele. Nestačí, že A dynamo BOHEMKA pravidelně drží nad vodou (kdoví, jak to bylo na podzim s tím chozením po place), oni musí dát před obědem ...

Taky jsem se byl podivat, stihnul jsem teda jenom druhou pulku a jeste jsem se musel venovat svymu 3letymu klokanovi, ale ani jsem moc nelitoval ze se nemuzu soustredit na fotbal protoze vlastne nebylo na co koukat.

Klokan z Černošic napsal:

Nebyl tam náhodou i zcela objektivní komentátor Bosák???

Právě že jsou to nějaký noname novináři a vlastně bůhví jestli jsou to novináři...řekl bych tak jeden z nich plus kámoši sralťani, takže to fakt nechceš. Sedět tam se mnou nějakej bitkař tak jde 100% do nich, to se nedá vydejchat... my na ně akorát pokřikujeme no :).

Tak já tentokrát nebudu hodnotit jednotlivý hráče, včera jsem si šel prostě jenom zafandit a pomoct do kotle. Měl jsem přání ať se hlavně co nejdýl o něco hraje a to se docela  povedlo, takže mě to včera vlastně bavilo. A prece jedno jmeno dám...i když jsem se posilnen nekolika pivky soustředil spis na choraly tak Hála se neda nevidet...neni to prvni zapas, nevim jestli tak prostě jenom vypada jeho projev, ale je to takovy namachrovany, jakoby to mel cely na haku...nevim no, jsem dost zvedavej na dalsi jeho zapasy...

Proti sraltě už budu každopádně zase klobásožrout na hlavni... respekt ke kotli ale ja jsem spis na to kibicovani :) a budu se chtít bavit fotbalem a hlavně vítězstvím. I když je sralta hráčsky teď nejlepší tým v lize tak má narozdil od slavky dost průměrnýho trenéra takže nejakou šanci snad máme (velká škoda tý marodky).

BOFOR

rio napo napsal:

Konečně se to tu zase rozjelo. Asi budu za fízla, ale pokud bych ve svém okolí na A3 viděl nějaké sparťanské symboly, šel bych na pořadatele, ať zjednají pořádek. Žádný šály, trika ani čepice nemají ...

Ja se pridavam s "nenavisti" vuci cizim fanouskum na nasi tribune. Ja mam treba permici do posledni rady a nad nama v "kukanich" sedi jen novinari teda spis vsichni kdo se tam pres novinare dostane a neprejte si zazit dostat od sralty gol a cela ta rada nad vama vstane a rve gol...to ve me blafou saze a jenom diky tomu ze nemam zapasnicky parametry tak se jen snazim hejtovaz ty hajzly ktery jsou tam skoro v prevaze. Parkrat jsme se tam trochu i postrkavali ale spis tak z legrace. Ja se normalne chovam dost slusne a s nadhledem, ale proste jsou takovehle chvilky kdy to prestanu ovladat a proto myslim ze jsou mista kde nikdo jinej nez klokan nema co delat. At jsou hezky ve svych sektorech nebo proste neviditelny.

To byla vcera parada, to uplne zahralo :). 

Vedel jsem ze jak zacnu nekoho kritizovat ze pujde nahoru :), psal jsem ze Beran uz by potreboval zmenit klub ze uz se u nas trapi a je videt akorat jeho splasene behani a uz minuly zapas zacal hrat trochu lip a tenhle se mu vylozene povedl.... jak se mu po golu zvedlo sebevedomi tak to bylo chvili az hvězdný :). Jinak Prekop super uz skoro standard, Hulka byl taky na svym postu silnej. Jsem hodne zvedavej na Petraka, zatim vykon spis prumer, neresi veci v klidu a zbytecne fauluje, pusobi trochu hloupe, ale pozicne to vypadalo ze vi kde ma byt a pokud ukociruje Vondru s Krapkou, ktery uz jsou vyhrany ale na stoperovi obcas bloudili, tak by nase obrana mohla byt po letech pevnejsi.Ristovski taky supr, podrzi spoustu micu, ale jako zabijak do koncovky to teda moc nevypada. Shejbala mam rad a bude super, ale vcera to bylo chvilema az tragikomicky, ten musel byt nestastny dostat se do tolika brejku :). Pak jsem rad ze Vales nedostal gola, takze si o nej nikdo nemohl vcera zacit otirat drzku :), za me minimalne velmi dobra dvojka, i kdyz s nim nemam problem ani na jednicce. Hala by mohl trochu pridat, stridavy vykony, ale verim ze az se poradne rozehraje tak bude rozdilovej. A malem bych zapomnel na Kadlece, toho zboznuju a vcera taky super, ten ma v sobe velkou fotbalovost akorat ty jeho fauly jsou takovy naivni.

No nic jsem zvedav co dokazeme s cirkusakama, Beran bude chybet, tady by se to jeho behani hodilo.

BOFOR

Rozmohl se nam tady takovy nesvar...kdyz se nedari tak je treba nalozit Valesovi... to fakt nechapu od jeho navratu zadnou velkou chybu neudelal a v pomeru ke kvalite hracu v poli a hlavne jejich chybam patri k nadprumernym hracum. Pak se tady dost casto kritizuje Hruby coz jsem dlouhou dobu chapal, ale posledni dva zapasy sel nahoru a opet bych rekl ze proti zhytku tymu alespon v techto dvou zapasech dobry (i kdyz s tema rohama me sral). Naopak treba Ristovski v poslednim zapase hruza i kdyz doposavad dobry. U Berana je tezsi hledat pozitiva a ten gol sel hodne za nim ale zrovna nez to podelal jsem si rikal ze konecne zkousi hrat trochu vic smysluplnejc a odvaznejc...i kdyz tady asi obhajovat uplne nechci.

Reaguju hlavne proto ze kdyz se nedari nektery fandove jen jednoduse vytahnou "oblibene" jmena a vubec neresi skutecny stav veci. 

BOFOR

Tak dnes vysledek relativne fajn, ale fotbal mi prisel divnej. Hodne tomu teda pomohla i Olomouc, to bylo za me hodne odevzdany, i kdyz v telce to komentujou jako zajimavy atraktivni zapas...nevim no. Ja bych dnes pochvalil dopredu Kadlece, to je co akce to nejakej dobrej napad vcetne dobry realizace. Na opacnej pol bych dal Berana, kterymu jsem dlouho fandil, ale ted uz mi prijde ze se tu trapi... dostal uz dost prostoru neco ukazat, rozehrat se, ziskat sebevedomi a misto toho jde furt vykonnostne dolu, prakticky jen beha jak silenej, ale herni situace nikam neposouva, spis je zhorsuje, casto hraje jen zpatky, vysoky balony prohrava (logicky) temer ve 100%...zacina mi vylozene vadit. Myslim ze je to ten pripad, kteremu by mozna pomohl prestup, tady uz je dost zablokovanej.