Detail uživatele diskuzního fóra - Kíša

Datum prvního příspěvku
20.03.2007
Celkový počet příspěvků
149
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 136
Ptejte se vedení Bohemky 6
Online chat s vedením 1
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Ik8FfB7A 12 tom2
tfUAIVKS 10
4YNhVQmJ 8
JvImIeG4 6
sfXzfOP8 5 tom2
dqk5NmMO 4
/2GFS8qu 4
k6ukaDSY 3
Xu1fdycl 3
aFgNxMNt 3
+dmdi3ep 2
itArD0/n 2
nUE3k+j0 2
liaxKWcK 2
Usi7p7cP 2 tom2
VCtG4lz0 2
7dC52ZtI 2
v/ysqLtG 2
/hCZYGu5 2
KwV+Te6W 2
MuQlYiVQ 2
JoIsUWX/ 2
2pRMLhyl 1
Awk26TLE 1
eyZhGSx+ 1
rAFh22WL 1
W3w16QSA 1
syUQ4l8t 1
vgpIy180 1
OPe5qWT1 1
slNFuuyQ 1
47lwvDTs 1
ZIbCqnFq 1
noweo0l6 1 kockolap
CsN/puBF 1
XhsTbZma 1
gx0vAhfl 1
Jj1GO76N 1
ovZYZ5D4 1
bJn2CmJF 1
faPB4xaB 1
5uGB79uY 1
7ygtnTe2 1
owJhliIJ 1
neB+BqpV 1
3xHb6wa0 1
jwmQ2xEJ 1
i7meRwQB 1
oIUUZZvl 1
TlMa1shv 1
mk63LVbI 1
X3lXy+e3 1
K2xoCZbx 1
ZjtjKQtP 1
IXSjHBot 1
cfz0n5qF 1
N51bb9Yl 1
b3AzBnYG 1
pnAJ7eK6 1
PZRY4P/e 1
7RQODYF7 1
T1sEJtaJ 1
tWnlMzVz 1

Klokan z Černošic napsal:

Díky za vysvětlení, ale vůbec mne nenapadlo, že AK, který je narozen 6.7.2003 by mohl hrát za U20??? Mně se zdá starý i na U21, jasně, vím, že jsou tam nějaká ale, v každém sportu ...

Jestli se nepletu, tak u reprezentačních kategorií se to řídí věkem hráče v daném roce, kdy se turnaj koná, resp. jeho věkem v období před konáním turnaje. Tzn., že když Adamovi bude letos 21 let, tak jelikož mu logicky někdy během letoška bylo ještě 20 (stále je), tak může nastoupit za U20.

Mohlo by se tak dokonce i stát, že např. za U21 nastoupí na turnaji hráč, kterému je už 22 let, jelikož mu v daném roce bylo nějakou dobu ještě pořád 21. Teda tak to chápu já, nicméně přesná pravidla jsem nečetl.

BlechaBerserk napsal:

Pořád zde čtu kritiku ať na toho nebo onoho a úplně to nechápu body z Vítkovic kde hraje Baník a z Olomouce jsou podle mne dobre ne že ne stačí kouknout na tabulku kde Baník ...

To množství zraněných hráčů už fakt není normální, hlavně to u nás není poprvé. Za posledních 5 nebo 6 let jsme měli jednu jedinou sezonu, kdy jsme měli velmi malé množství zraněných - a to byla sezona loňská. A hned jsme se dostali do top 6.

Zranění v této sezoně jsou hodně různorodá a asi nelze říci, že by byla převážně přetížením, nicméně nelze přehlédnout, že v loňské sezoně jsme v přípravě věnovali první dva týdny objemovému tréninku v nižší intenzitě. Letos jsme se v přípravě vrátili k předchozímu režimu (tedy bez objemovky v prvních týdnech) a zase tu máme hotový lazaret.

Jak říkám, vyloženě příčina to nebude, ale nějakou souvislost v tom vidět lze. Zároveň nám loňská sezona krásně ukazuje, jakých výsledků jsme schopni dosáhnout, když máme zdravý tým. Rozhodně nebude snadné tento problém vyřešit, ale ze sportovního hlediska by to měla být priorita, protože nás velmi omezuje.

skrob napsal:

Penalta. Realita je taková že obránce zasáhnul míč a přes něj nohu našeho borce, toť vše. Otázka je, co to dle výkladu pravidel je a to je ten problém se všemi výklady, oVARY a tím ...

Ofside čára bude, byla to jedna z podmínek tendru na vysílací práva. Je otázka, zda hned od začátku příští sezony, nebo později, ale bude.

clockan1 napsal:

Tak mě napadá - topíme ?

V týdnu trénivalo áčko v Ďolíčku, takže určitě topíme. Navíc bych řekl, že po odloženém zápase s Plzní pár let zpátky si to asi nikdo v klubu už znova zkoušet nechce.

hrdin napsal:

B:L, Betano liga?

Betano vyhrálo akorát výběrko na betingová práva, tedy přenosy utkání v nižší kvalitě pro streaming sázejícím (nevím, jestli to obnáší. Výběrové řízení na generálního partnera ligy proběhne myslím samostatně, aktuální GP Fortuna má smlouvu do konce června 2024 a platí cca 80 mil. ročně. Tipsport je údajně připraven jít do výběrka s nabídkou 150 mil. ročně.

hrdin napsal:

Drsný čtení... Čím dál tím víc myslím na Pivarníka, kterej to dělal úplně obráceně... Jakej to je asi signál pro celou naší mládež, když ti nejlepší slyší v Áčku tohle

Nedávno jsem tu o tom v rámci diskuze o mládeži psal, že těžko může naše mládež produkovat kvalitní hráče pro naše áčko, když ti nejlepší a nejnadanější z nich dostávají šancí poskrovnu. Logicky pak ti kluci nemají motivaci v Bohemce zůstat, když vidí, že šance reálně se prosadit do áčka je minimální, a pochopitelně pak vyslyší lákání jiných klubů.

Mori zmínil Vojtu Nováka a Adama Kadlece. Vojta je součástí áčka přes tři roky, ok, možná dříve nedával tréninku tolik, kolik by měl, ale když už nastupoval, tak téměř vždy patřil k tomu lepšímu na hřišti. Jeho technické a kreativní schopnosti jsou min. v rámci Bohemky nadstandardní, tak doufám, že až se uzdraví, bude šance dostávat. Adam Kadlec pak sem tam nějakou šanci dostane, ale je to málo. Rozhodně bych radši viděl na hřišti jeho než třeba Křapku (nic proti Tondovi, ale Adam je zkrátka rychlejší, má lepší rozehrávku a je tu potenciál budoucího výhodného prodeje). Tihle kluci prostě potřebují hrát - hrát často a náročné zápasy a ne jen pár minut na konci, ale minimálně poločas.

Ono když se podíváme na naši přestupovou politiku v posledních letech, tak je to na palici - radši podepíšeme několik hráčů kolem ve věku 30+ nebo po velkém zranění, než abychom dali šanci několika mladým klukům hladovým po úspěchu. V tomhle takovým Pardubicím trochu závidím...

bofalos napsal:

Nejde o přestavbu mančaftu ale o jasnou koncepci klubu s ohledem na budoucnost 5-10 let třeba.Není ani omylem nikoho okamžitě vyhodit nebo co ale vhodně doplňovat průběžně. Talenty jsou,třeba na ČAFC byl zajímavý kluk ale ...

S mládeží je to těžký, a teď nenarážím na to, jakým způsobem funguje naše mládež. Řekněme, že bychom dokázali skautovat kluky ze slabší špičky mládežnických soutěží, nebo prostě celkově nacházet zajímavé mladé hráče, kteří ale nevzbudili zájem pražských S. Že bychom je dokázali k nám přivést a rozvíjet je takovým způsobem, aby na konci každého ročníku vyplynul alespoň jeden hráč (ideálně více) v takové kvalitě, že po nějakém otrkání v béčku by mohl být alespoň slušným náhradníkem v áčku.

Tak přesně takovéto nadějné hráče nám pak přetahují pražská S. Ty kluby v dorosteneckých soutěžích o sobě vědí, informace se k nim dostanou, pak přijde skaut ze Slavie či Sparty na pár zápasů a když kluk naplní jejich představy, tak hned jednají. Mohou si dovolit dát i 15-letým klukům smlouvu na desítku měsíčně, nastíní mu, jak se v lepším mančaftu mnohem více rozvine, dostane pak šanci v áčku a když to vezme za správný konec, tak se třeba v budoucnu dostane i do zahraničí. Tohle vzbudí maximální nadšení zájem u kde koho, natož pak 15 letého kluka.

I kdyby rodiče byli zarytí Bohemáci, tak těžko asi zakážou klukovi přestup do Sparty či Slavie. To by musel ten kluk samotný být srdcem Bohemák, jinak to moc nadějně nevidím. Navíc když se podíváme na to, jaké šance a příležitosti v áčku dostávají nadějní kluci u nás a jaké ve Slavii/Spartě... Ano, máme v kádru Kadlece, Nováka, Valu a všichni podle mě mají na to, aby se z nich stali minimálně slušní ligový fotbalisté, jenže kolik prostoru dostávají? Kadlec sice občas udělá chybu a občas pyká za určitou mladickou naivitu, ale určitě není chybovější než Křapka, navíc ty jeho křižné centry na 60 m... Vala v přípravě ukazoval taky slušné výkony a vzhledem ke klesající rychlosti Dostyho by si při nejmenším v některých zápasech zasloužil pár desítek minut. Oproti tomu obě S nemají problém opakovaně dávat prostor mladým hráčům klidně i v důležitých a vypjatých zápasech.

Zkrátka než začneme skautovat a přivádět kluky z jiných klubů, je potřeba pozměnit strategii práce s mladými hráči a také do nich zainvestovat, dokázat jim nabídnout takové podmínky, že nebudou mít potřebu jít do Slavie, kde je čeká těžký boj proti dalším nadstandardním a hladovým hráčům. A pak ty nejlepší z nich opravdu zapracovávat do dospělých týmů, aby ti kluci viděli, že ta šance dostat se v Bohemce do ligy, tu opravdu je.

Průběžně sleduji soud s Berbrem, dnes byl na výslechu aktuální předseda FAČR Petr Fousek, a teda to je snad dokonalej politik. Vše okecá kolem dokola, ale hodnota informace nula nula žádná. Působí na mě buď jako naprosto neschopný člověk, nebo naopak všehoschopný, který ale dobře mate tělem.

Tak či tak z něj nemám dobrý pocit a jen mě to utvrzuje v tom, že po změně vedení se na svazu takřka nic nezměnilo a český fotbal si dál jede ve svém prohnilém bahně. Je mi z toho smutno.