Detail uživatele diskuzního fóra - nohava
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 992 |
Ptejte se vedení Bohemky | 98 |
Tlachy a kecy | 27 |
Jiná komunita | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
LOZwQ4b5 | 231 | |
sgxOBUwT | 66 | |
SwnRvNct | 46 | |
IPxGDb+u | 20 | |
7aeqKDvk | 16 | |
HKVDYo7e | 1 | |
uEzzt+9s | 1 | |
iRQEytWQ | 1 | |
pb4zFuol | 1 | |
+xXiFiR5 | 1 | |
RIUbDg/O | 1 | |
SsNKSYDu | 1 | |
EpmRLwcA | 1 | |
p4DW/TLO | 1 | |
SfAjElcE | 1 | |
pkRqdTBc | 1 |
Honzis21 napsal:
Máte pravdu, že brejkové situace nebyly řešeny dobře, ale co ten kompaktní presing a bránění? Popřípadě kombinace z prvního poločasu na útočné polovině mezi Necidem, Hronkem, Vaníčkem a Květem. Ačkoliv Vám neberu Vás názor, tak ... si myslím, že takticky bylo mužstvo připravené skvěle :-)
ok v pořádku od toho je diskuze. Skoda tech brejku, mohlo to být bez nervu do konce
Nic proti Ludkovi ale prislo mi že jsme je porazili spíše individualními vykony a nasazením , prijde mi ze v tom týmu nejsou moc automatismy , protože to řešení brejků bylo otřesny . ale dívam se na to laickým pohledem tak to berte s rezervou
Fousic napsal:
Tak jsem viděl záznam Pardubice-Příbram. To byl úžasnej nápad pronajmout hřiště Pardubicím.Vždyť mohli hrát na Strahově. Tím pádem hrací plocha je totálně zničená.je to regulérní oraniště.To teda nevím ,jak se na tom má hrát utkání ... s Brnem.I v tv říkali,že tolik písku na hřišti ještě neviděli.Vypadá to hrozně.Uválcovat a nastříkat celé hřiště na zeleno.To hřiště ve Slivenci je proti tomu Wembley.Je to smutný
vzhledem k tomu ze se hraje bez diváku tak to klidne muzou hrat snad kdekoliv
Já symbolických 200 CZK kurz 5.34
Voe ty naše brejky ????
Pico Hulka
Voe proč nekopal Kvet ??asi nikdo neměl koule se k tomu postavit
Voe proč nekopal Kvet ??asi nikdo neměl koule se k tomu postavit