Detail uživatele diskuzního fóra - klokan1975

Datum prvního příspěvku
07.08.2007
Celkový počet příspěvků
259
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 189
Ptejte se vedení Bohemky 65
Tlachy a kecy 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dw9JiINW 11
DLmIUprX 10
41se9Dd8 8
IzSKWkR4 7
i9ybf35Q 6
/8Wo0OxD 6
l13XmDH4 5
SrRER7UD 5
/ACcATwb 5
AcS4tXpe 5
pIsdRud7 4
u8JNHBXO 4
pFrJLt9B 4
46sMDDB8 4
ivMr4b0y 3
+gASQl7T 3
UfAKA6wh 3
dg2i66Io 3
B6Bak7IY 3
fHQbxYpO 3
hyPQw42J 3
VCiCVF7S 3
CxzQPI6l 3
cIR/q/fj 3
+SjD7kkG 3
Gu52jSzy 3
Tg37A/dU 2
/VK6jeGU 2
fHjBCRc7 2
M8ImuBRP 2
qOf0OAM5 2
e6YcLB4w 2 petr.koukal
DlLJHBUq 2 FreeBeam
Y0c+9tTW 2
2F4FUuna 2
oUSYHYK8 2
3ug/H/7o 2
hnQnCHhf 2
cWIwd6Qf 2
HS5mvXRK 2
B4cIb7iF 2
a7yGSGSR 1
TUyuY1yC 1
WcXhNTau 1
0JLGW9aT 1
ZmaGKVAW 1
FJxWza7U 1 Japel, pachl1
CZPjoV73 1
SQ0CD2Ow 1
i56K+0Dq 1
lBCbDVl2 1
9FPjySTJ 1
FHBK7rwO 1 BlechaBerserk
KEBzBczv 1
E7v2p+PG 1
af/OWA3m 1
p048zo+o 1
e3V5EflM 1
t8cejRIt 1
yhGp8cTy 1
eG8k7T4d 1
dQ3WzYHq 1
3mw23No9 1
HTDy7jzS 1
iLi83bLd 1
saKi931R 1
ZQoaid8R 1
+PoG6yMT 1
SspN5bXE 1
Xh9G5kTz 1
oTVb6ZfP 1
KqPeK5fg 1
/2JzhLGG 1
VYIUt/HS 1
6Zgyt0Ww 1
R+xdYkJw 1
AWexBMSW 1
GdPCMDGZ 1

Klokan z Černošic napsal:

Já už to psal minule, že v malém vápně má mít míče brankář. To, že někteří zde to hází na Křapku je tak max. 50% pravdy. Dva góly hlavou z malého vápna, mám pocit, že ...

Jak to měl Jedlička chytat? To jsou 100% chyby ve středu obrany ...

Miklik napsal:

zase gol hlavou a zase z malýho vápna jako před tejdnem Vodháněl...Jedla si nechodí pro centry těsně před bránou...zůstává na lajně ...ovšem zásadní věcí je ta strašidelná obrana před nim.....

Nepřijde mi to jako chyba Jedličky,oba góly šly přes  prostor ,který má mít Křapka. Rozehrávka nekvalitní,pomalý a nepohyblivý. Dobře nehrál ani Hybš a Dostál. Byl vidět velký rozdíl při obranné činnosti  Hůlky a Hybše.Výhra MB zasloužená, my jsme vůbec nechtěli ani běhat.

Yusufa nikdo nehlídal..... byl úplně sám,zajímavý  hráč MB je krajní záložník Solomon. - rychlý ,běhavý,technický , takový typ hráče nemáme. Je to strašně statické z naší strany,nikdo nechce hrát.Snad jen Jánoš má snahu.

Hrubajz napsal:

Já tam prostě jinou možnost nevidím. Protože oni mu tam opravdu vlastně žádnou šanci nedali. Vlastně si koupili jen to,že proti nim nebude nastupovat. Ale u dnešní Slávie už mne nepřekvapí snad nic.

Ode mne to bude hodně subjektivní, Slavia a lidé kolem ní nemohou přinášet nic dobrého,trenér Trpišovský pro mne včera rozšířil řadu v čele s Tvrdíkem, Řehákem,Houšteckým ( i když včera o něm nebylo ani vidu ani slechu),Bořilem,Douděrou.... v realizačním týmu zůstali normální jen S.Vlček a J. Köstl,raději Sparta než zlá,alibistická , věčně uplakaná Slavia...příroda si s rodiči Řeháka pohrála,jsou to velmi vzdělaní a kultivovaní lidé,ale synek se jim opravdu nepovedl....zvláštní ..svůj k svému..něco na tom bude..to je Slavia,žádný jiný klub v ČR ve mne nevzbuzuje tolik co oni

rocknroll napsal:

To je skoda, goly davat umel...

Uměl ,ale bohužel na úrovni 3.ligy a nevypadá to,že by se mohl posunout dál,mám rád nasazování mladých hráčů a prudím s A.Kadlecem,který podle mne do prvoligového kádru patří a zaslouží si větší herní vytížení,tak o V.Zemanovi se to říct nedá a patrně to nebude ani 2.ligu.

rocknroll napsal:

Zpatky k Bohemce - dost neprijemne prekvapeni je, ze se Zeman placa v becku Taborska.  Doufam, ze se z toho vyhrabe, aby se po konci hostovani mohl vratit do acka Bohemky.

Upřímně tam ale  za B tým hraje oprávněně

Po dnešním derby  pražských S a rozhovorech s trenérem JT si člověk stále více uvědomuje, že naše bohemácká kultura je naštěstí úplně jinde, měl jsem ho za jednoho z mála normálních Slávistů......jen se zařadil k Tvrdíkovi,Řehákovi....nerad chválím,ale to se u nás s našimi trenéry nedá srovnat....

Příjemné ranní vstávání, včera výborný zápas od celého týmu za velké podpory fanoušků. Máme větší držení míče než v úvodních zápasech,sice to  nerozhoduje o výsledku , ale lépe se hraje,míň ubývají síly. Týmový výkon,výborné  vystřídání . U soupeře I přes zvláštní odchod  z Bohemians ukázal Vodháněl,že je výborný fotbalista a byl i z jeho strany projev pokory po vstřelení gólů,škoda,že se jej tehdy nepodařilo zpeněžit a neodešel v dobrém.....možná i ponaučení při prodeji hráčů ....

Klokan z Černošic napsal:

Opravdu nerozumím ataku na Hybše. Prosím napiš minuty, kdy něco zkurvil, ať se všichni můžeme objektivně podívat na záznam. Já si pamatuji jeho podklouznutí v útoku, kdy míč pak šel do autu, ale to je ...

Začněme zápasem v Plzni a obdrženým gólem.... ,nezlob se na mne  co to bylo za obranný zákrok ad 1), ad 2 )  vyškolení Kubalou bych pochopil u hráče z divize a ne zkušeným hráčem,rozehrávka....nákopy na nikoho...