Detail uživatele diskuzního fóra - zzz
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 60 |
Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
Tlachy a kecy | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
lA8VWBgS | 16 | |
OcJoyx8u | 3 | |
O3cvDv3d | 2 | |
JB2pNeT1 | 1 | |
r8lCWjk3 | 1 |
Hrubajz napsal:
Fotbal jsem hral dlouho, ale opravdu jen amatersky. :-) ale vzdy a vsude platilo, ze za vysledky a herni projev tymu nese zodpovednost vzdy a jen trener. Trener si vybral hrace, trener je trenuje, trener ... pripravuje taktiku a trener urcuje sestavu.
Tak to jsi asi zápas co zápas byl nejlepší na hřišti, škoda že u nás nejsi aspoň jedenáctkrát.
Jak to, že se tu nikdo neopře do konkrétních hráčů v poli? To tu nečtu
Hrubajz napsal:
Naopak Vas nazor je naprosto v poradku, ale na druhou stranu si promitnete posledni domaci zapasy s Duklou, Libercem, Pribrami, Teplicemi a s Olomouci a uvidite, ze rozhodne neni vsechno v poradku. Ten tym pusobi ... predevsim v utocne casti absolutne bezradne! Rozhodne nemuze za vse trener, ale on si velkou vetsinu hracu vybral a tudiz on je za vykon zodpovedny! A v poslednim zapase s Olomouci zapas vylozene spatne postavil zalohu kdy nasazenim Filipa Haska uplne utlumil Vacka, Filip hrat v tomto dulezitem zapase nemel. Protoze nam pak vylozene chybel stitovy zaloznik, ktereho mel hrat zcela zdravi a pripraveny Pepa! A pokud si pustite obdrzenou branku zjistite, ze prave diky absenci tohoto hrace jsme ten gol dostali............ A tady nastava otazka, byla to jen chyba M. Haska nebo za kazdou cenu nasazeni jeho syna? Ja doufam, ze to prvni jen proste lidska chyba.
On si vybral hráče a tudíž je za jejich výkon zodpovědný?? Ty jsi asi nehrál fotbal a já zase takovým jako jsi ty nikdy neporozumím.
sandy.kelt napsal:
V porovnání s Tebou snad nemůžu být chudákem a internetem se opravdu necítím býti . Dotaz : narozen zde mohu chápat jako virtuální existenci ? :-)
Tak já se ti představím osobně, ty hrdino.
sandy.kelt napsal:
Děkuju za poklonu , cizinče :-)
To si zrovna ty děláš prdel, ne? ??
sandy.kelt napsal:
Doufám , že se mnou diskutuje pravověrný Pražák , jen nedopatřením narozený třeba v Bruntále , Šumperku nebo Žulové . Kamarádi : promiňte !!:-)
Nedělej ze sebe většího chudáka.. Buď si jistý, že jde o narozeného zde.. možná to je právě ten rozdíl mezi náma ty internete
Všichni mi tu přijdete připosraní! ...a teď do mě
sandy.kelt napsal:
Rudá palice rudou zůstane ,potažmo sparťanem až navěky . Žádná sebereflexe , omluva za opravdu pitomá vyjádření , hledání problémů všude možně , jen ne u něj ... A ještě jako dodatek uražená arogance . Díky ... svazáku , už nastala doba rozsévat fotbalovou genialitu o dům dál . Letná je těhotná vzrušením , kdy už konečně trenér desetiletí zvedne jejich herní úroveň alespoň srovnatelnou třeba s tím Realem. Tam kde chybí pokora , je každé srdce tak trochu zbytečné...:-(
Ty jseš chytrej jak rádio. Takovej valašskej mudrc.