Detail uživatele diskuzního fóra - Saskia

Datum prvního příspěvku
16.02.2019
Celkový počet příspěvků
76
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 59
Ptejte se vedení Bohemky 17
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
KwQPlWns 46
EsWQ/jWy 25
VDYXeVyZ 2
js9eoURg 1
qKFFxKsE 1
bumU09Vy 1

Je to marný, je to marný, je to marný, jak se říká v jednom českém filmu. Raději ani nebudu počítat, kolik jsme podobným a nepochopitelným způsobem ztratili v posledních zápasech bodů. Nemyslím si, že máme marný tým, šance si dokážeme vytvořit docela často, ale potom to zoufalé zakončení! Takhle naivně promarnit výhru, to se moc často nevidí. Ano, sestava není ideální a pořád jsou zde zranění. Ani ten Valeš neudělal zatím mnoho chyb, protože toho na něho v poslední době moc nešlo, i když mě jímá hrůza, jak zůstává vždy stát zabetonovaný na čáře při rozehrávce rohového kopu. Mám vztek na způsob zahrávání rohových kopů Hrubým i Kovaříkem, kteří centr buď překopnou anebo trefí prvního hráče soupeře. To všechno se ale dá přece natrénovat! Chybí mi křídelní hra, kolmé přihrávky na útočníky atp. Často se tady skloňuje jméno Berana. Myslím, že je velmi pracovitý, ale často běhá bezcílně a neužitečně. Jak tentokrát zmínil komentátor přenosu - "na umělecký dojem se ve fotbalu nehraje". Věřím, že by se dal využít lepším způsobem, ale to je na trenérovi. Pořád doufám, že to nakonec v té středové skupině dokopeme a vyhneme se baráži.

Tým chce rozhodně omladit. Když odejde Beran, Necid, Puškáč, ale třeba i Smrž, bude to k prospěchu pro obě strany. Potřebujeme především kreativní záložníky. Tým je pomalý, bez šťávy a bez nápadu, chybějí kolmé přihrávky, pořádné centry, neumíme kopnout roh a střelba ze střední vzdálenosti vlastně chybí. Proto nedáváme góly. S takovou zalohou a bez přihrávek mohou sebešikovnéjší útočníci těžko něco dokázat. 

Ten Jedlička je tam dneska jen pro ozdobu jako sněhulák. Dal bych mu mrkev.

Je škoda, ale bohužel naše dlouhodobá mizerie, že máme problém vstřelit branku. Včera se mi líbila kombinační a hlavně rychlá hra Liberce se Slávií. Chybí nám křídelní hra! Hrajeme pomalu! Útočníci nedostanou kloudnou přihrávku, stále jen spoléháme na dlouhé nákopy od obránců. Hůlka je zcela z formy, prosím nechat ho odpočinout! Kadlec by měl dostávat šanci pravidelně. Málo střílíme ze střední vzdálenosti. Chtělo by to možná nějaký nový impuls od trenéra.

Také mě docela štve prohra se Slováckem. Soupeř byl na nás dobře připravený, věřím, že i náš trenér dělal, co bylo v jeho silách. Jako hlavní příčinu našich problémů vidím v malém pohybu hráčů a těžkopádné záloze. Chybí nám nějaký špílmachr, který umí podržet balón a vytvořit konstruktivní rozehrávku. I když je mým velkým oblíbencem, Pepu Jindřiška bych už spíš využíval pro bránění a naopak Daniela na pozici windbeka, která mu určitě hodně sedí. Velmi nám chybí Vondra a Jánoš. Mám radost z výkonů brankáře Reichela. Ukázal, že patří mezi opravdové opory. Ten Matoušek by měl být spíš na hrotu. Je to takový šikula a hračička. Moc nechápu nominaci Necida. Ten je zpravidla neviditelný, nerozumím tomu, jaká je jeho úloha. Postrádám křídelní hru. Dlouhé nákopy z vlastní šestnáctky většinou končí na kopačkách soupeřů. Hrajte kombinačně a po zemi, hoši!

Rád bych jako věrný a dlouholetý fanoušek poděkoval celému realizačnímu týmu, panu trenérovi a našim hráčům za skvěle odvedenou práci. I v našich skromných podmínkách lze dělat fanouškům radost. Peníze jsou sice důležité, ale bez srdíčka to prostě nejde. Jsem šťastný, že můžeme mít konečně z předváděné hry, nasazení a taktiky, radost. Po těch mnoha bídných a útrapných letech, si to konečně můžeme společně užívat. Nevadí, když napoprvé v pohárech neuspějeme. Doufám ale, že budeme bojovat jak se na Bohemku sluší a patří. Zároveň také věřím, že se konečně vedení Prahy probudí a začne realizovat mnohogenerační touhu všech Klokanů - totiž zrekonstruovat Ďolíček v krásný a reprezentativní stánek pražského fotbalu.

Lidi - no, za těch 50 roků, co fandím Bohemce, jsem už zažil leccos. Se Slávií těžko můžeme sehrát třikrát za sebou vyrovnanou partii, to je fakt. Hoďme dnešní prohru za hlavu, nic jiného s tím stejně nemůžeme udělat. Nakládačku dostaly jiné slavné kluby, takže klid. Soustřeďme se na důležité zápasy, které jsou teď před námi - Slovácko, Olomouc, Plzeň. Nějaké body bychom snad mohli uhrát, že, takže 4. místo by nakonec nemuselo být až tak nereálné. Věřím, že v příštím týdnu naši hoši svoji reputaci napraví. 

Vážení,

dnes to byl prostě zápas blbec. Zlínu tam dneska spadlo všechno. V první půli jsme hráli jako bez života. Možná si naši chlapci mysleli, že se Ševci porazí sami. Jenže jim i Vrbovi jde o život. A pak nás zaskočily dva slepené góly. Ten Dostál na druhé straně byl naprostý úlet. Mimochodem - dnes byla naše obrana jako cedník a ani Jedlička nijak nezářil a nepodržel - v podstatě co rána na bránu, to gól. Naprosto nefungoval náš přechod do útoku /to nás trápí dlouhodobě/, záloha nebyla vidět. Možná bych třeba očekával nasazení Morávka nežli zbytečného Necida. Hodně nám chybí Čermák, který umí tvořit hru. Holt - není vždycky posvícení. Tak snad nám to hoši s Jabloncem v neděli vynahradí!

Chtěl bych celému realizačnímu týmu, našim chlapcům i panu trenérovi poděkovat za včerejší zážitek. Takový zápas jsme už dlouho neviděli! Konečně jsem si zase vzpomněl, jak dříve hrávala naše Bohemka! Všichni nechali na hřišti maximum! Když si uvědomíme, jak širokou lavičku má Slávia, když si uvědomíme, že má takřka 10x větší rozpočet než Bohemka, tak je to neuvěřitelné! Vyhrát pohár by bylo krásné, ale - chceme-li se stát zase velkým týmem, kterého budou brát soupeři vždy vážně, chce to nějaký čas, tým stabilizovat, obstarat si spolehlivé sponzory a konečně postavit náš nový a důstojný stadión - haló - pane Primátore - budíček ! Ještě jednou všem děkuji a přeji hodně štěstí do dalších bojů!