Detail uživatele diskuzního fóra - Robert

Datum prvního příspěvku
20.07.2017
Celkový počet příspěvků
140
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 118
Ptejte se vedení Bohemky 22
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
5M9hhKSH 36
PlvR/WJi 34
hFu8er51 21
PvpQ7ruW 12
jQY2QrHN 12
Tgd5QpL8 2
Hp4V9ySl 2
L80wgrpJ 1
pSV25J4K 1 Mates87
wqzwFgXQ 1
9R2TY1z4 1
EGNy9mEp 1
c1/UST4+ 1
8ECVldEt 1
vNqbT338 1
CIBmwtBG 1
bsllT2WU 1
/clzz4UD 1
1KrcqSYs 1
4pJkbQCy 1
GLmMwndR 1
F7Jwdy1A 1
Rzo4NL+m 1
AOGhcsgy 1
D0ZVN9hb 1
U4S/7ntu 1
wg4S0pD1 1
XIFXqj+o 1

Za včerejšek moc díky. Za mě: včera hodně dobrý Valeš. Za mě pochvala.

Co je vlastně s Petrákem? Je to jeho zranění na dlouho?

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman",serif;}

sandy.kelt napsal:

Díky za stream. Mě mrzí zranění Petráka, na stoperu hrál dobře. Snad to nebude něco dlouhodobějšího.

Rozumím dobře tomu, že Kostl nesmí hrát ještě v Budějovicích? 1 x stop za červenou kartu, 1 x stop za 4 žluté karty? A co Morávek, nastopí ještě někdy za tu naší Bohemku?

Mrzí mě, že když se vyhraje je trenér nejlepší na světě, když se jednou prohraje už tomu je jinak. Neviděl bych to vůbec tragicky, právě naopak. Prohráli jsem, to se tak někdy stává. Včera byl den blbec a určitě bude lépe. Já za trenérem a mužstvem stojím. Je potřeba se podívat na tabulku: jsme pátí a to je super.

Nevíte někdo proč nehraje a ani není na soupisce Jánoš?

A co Morávek, ten je stále zraněný?

Jak je to vlastně s Jedličkou a Čermakem? Nikde jsem nezachytil jakým způsobem budou v Bohemce působit?

Ani v jednom přípravném zápase jsem nezaznamenal, že by nastoupil Dostál.

Jsou někteří, kteří nebudou spokojeni nikdy. Já myslím, že sportovní úsek odvedl skvělou práci a to jak v případě příchodů, tak i odchodů. Za mě je třeba super podpis Petráka, konečně budeme mít stopera s dobrou rozehrávkou. Jen mě trápí, že není dořešen příchod Čermáka a Jedličky. Nevíte někdo v jakém je to stádiu?