Detail uživatele diskuzního fóra - hm71

Datum prvního příspěvku
03.02.2010
Celkový počet příspěvků
225
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 177
Ptejte se vedení Bohemky 42
Družstvo fanoušků Bohemians 4
Tlachy a kecy 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Nbrzs0dl 12
yOmUEJVw 9
B+125Y28 9
E4/SlghX 7
ZSuxI/tP 7 dykovka
hXfUFYoe 6
h+i0vkBt 5
wkibSlee 5
yJl9IaqR 5 dykovka
4Bc2Pbxq 5
GkwD+dSP 5
UwDb54wv 4
zd1R6aqF 4
YMidFu2R 4
9Huu+52u 4
jNCAG+Z4 4
FhjR+j4H 4
YSaKu2/3 4
KqzSuW9u 3 dykovka
KJW3P7Ib 3
3lAPrbaz 3
fruPaUHX 3
1aE8WoOr 3
FYyR/mYF 3 sasek
MaWraroQ 3
NOKY4QX6 3
g5NZQQGm 2
k/H9eSDr 2 ludvavestec
wTCq0M+G 2
xy5pvBiQ 2
iMQFBxHj 2
C/E6emL9 2
/yOghn1B 2
iFHSTz4q 2
cxckcmw1 2
f8/hg7iT 2 Fans
rEQp5yZN 1
ZX5Hbrak 1
sfLg7Zi6 1 Fans
gerHhaJx 1
nBQPQNB7 1
wpovtBDg 1
GPQQHsFl 1
UzDOQY7d 1
JERXzogR 1
BERb/ZFw 1 berjir
AcV6pEGg 1
uv/HsUSk 1
UV19R8/U 1
u6lkqTks 1
adXKg0J+ 1
qUN3Q7wg 1 Bohemians Praha 1905
S+k7ALxK 1
DofeOdOt 1 berjir
Twijdbdr 1
HEX5u2Ot 1
t1LlYQBD 1
DXbtQXsR 1
7QjLnGfI 1
Ju9iD2IP 1 dykovka
ye6CD8DQ 1
UtAkmyYm 1 berjir
YKTRIef5 1 sasek
uBmfrAZ0 1
B7TRM3Pf 1
MI6axqKL 1
+6CwzFnm 1
4fFvcGsW 1
Rn99dPrl 1
DOmaPzLe 1
8YwdZHVH 1
7H0NyJUE 1
o38yRP0o 1
ETHUmntL 1 Slamak, dykovka
ljpTWhis 1
aA55xNQ3 1
geM5Wfuj 1
UNVzsxf7 1
1tLBPgiT 1
yGkEMabA 1
cPuxoDPq 1

Moc často se tu nevyjadřuji, ale hodnocení dnešního utkání je jasné.

Velmi kvalitní výkon našeho mužstva i přes tu personální nouzi.

Ve fotbale se nic nezměnilo, Sparta,Slavie a Plzeň mají vždy od rozhodčích víc. Vymyšlené zákroky, přísná penalta, kterou by na druhou stranu jistě nepísknul, tolerování pořvávaní na sebe od sparťanských nedotknutelných namachrovanců, neudělení jasných karet Sparťanům.

Tleskání za to že se Kostl, Vondra a Překop nedali a taky něco rozdali.

Komentátoři O2TV jsou stejní jako před fotbalovou revoluci absolutně " nestraní" 

Víc to nebudu komentovat

Prosím Vás kdo to hrál dneska s tím marným Zlínem? Bohemka? To si děláte prdel, ta byla ještě marnější.  No tak to si mě v práci zase podají kam to ten klokan vlastně doskákal.

berjir napsal:

Muzik v lize letos 89 minut, Kozak 228. Kozak hral celej zapas v Budejcich a nejak to nevytrh. Me teda z dvojice Muzik, Kozak neni herne sympatickej ani jeden.

Jenže když hraješ jeden zápas po dlouhé době tak to není moc dobrý. Musíš pro kvalitu mít jistotu a to rozhodně jeden zápas a obzvláště s Budějovicemi kde to nevyšlo nikomu nepomůže. V přípravě hrál a jak mu to tam padalo. 

Ja bych se také rád zeptal zdejších odborníků na jednu věc. Zajímalo by mě, když nám to nejde v útoku, proč nepostavíme Matyáše Kozáka od začátku utkání ať má možnost se do toho dostat, byl to náš nejlepší střelec přípravy a v lize dostava vzdy pár minut na konci utkání, no nezlobte se na mě, ale myslím že střelec je to lepší než Matoušek a rozhodně než Mužík.

Nebudu hodnotit výkon mužstva, prostě mu to nejde. Ale mám jeden dotaz, možná mi tu někdo z místních odborníků poví. PROČ nestavime Kozáka nejlepšího střelce v přípravě ? Nic proti trojici Matoušek,Prekop,Puškáč, ale......

Kluci nebuďte vulgární, tak jsme prohráli, svět se nezboří. Prostě a upřímně jsme na to dnes neměli. Sparta byla prostě lepší. 

Příště vyhrajeme a vrátíme se zpět do hry o čtvrtou příčku. 

Co mi spíš vadí je chování fotbalistů Sparty, kopyta Kuchty a uplakaného Čvančary a kretena Wiesnera. Všichni na přes hubu.

Bohemka do toho.