Detail uživatele diskuzního fóra - karloss

Datum prvního příspěvku
26.08.2007
Celkový počet příspěvků
176
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 170
Ptejte se vedení Bohemky 5
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
xHuzphnu 31
cxj0I5ut 28
p1swp3Fs 20
afbelwjR 6
MijOX42K 5
swOauTOh 2 qwerd
Z0T1H7k3 2 Lombardos
2TI8Z/nX 1
nM20LJlg 1
kKi7IlmT 1
fXlG+B08 1

Podzim byl bídný to jsme všichni viděli, hráči bez formy a tahoun, hecíř typu Pepy(který pouze paběrkuje) není. Všechno se odvíjí od peněz a současný stav a úroveň Bohemky si myslím že je Darkův strop (nic ve zlém) pro klub toho udělal víc než dost, ale chtělo by to někoho k němu dalšího sponzora co do Bohemky nasype dukáty, ale tady nastává další problém a to moderní stadión což je základ a vlastně první stavební kámen k lepším zítřkům, ale podle toho co se píše to zrovna moc nadějně nevypadá. 

Všichni jsme byli namlsaní loňskou sezónou a pohárem a bylo vidět že to mezi fanoušky žilo. Pro mě absolutně nejvíc výjezd do Bodo a následná odveta na toaletný, vidět skoro plnou toaletnou zeleno-bílou pro mě osobně nezapomenutelný, ale byla to souhra náhod a rozhodně si myslím že se to dlouho nezopakuje, ale rád bych se pletl.

BOFOR

sasek napsal:

Máš samozřejmě pravdu, já bych to tak taky chtěl, ale má to jednu trhlinu, na kterou jsem ve svém příspěvku narážel. Za toho hráče musíš zaplatit. A máme peníze na to, abychom přivedli 2-3 talentovaný kluky? 

Toť otázka, je to investice a jako každá jednou vyjde jednou ne. To by chtělo skauta který se pohybuje na úrovni U20 a ví kde je jaký nedoceněný talent

sasek napsal:

Těžko můžeme stavět tým na mladých hráčích, když žádný vlastní nemáme. Když čtu, že dorost není schopný porazit Chrudim, tak o čem se tu bavíme… A brát mladý odjinud? Nikdo z ligy ti za pakatel neprodá dvacetiletého ...

Tady s tebou nesouhlasím. a proč nebrat mladý odjinud když z vlastních řad nic není, ano pokud je to talentovaný kluk tak za něj zaplatíš, ale rok dva v A týmu a prodejní cena může být několikanásobná.

Pokud budeme přivádět hráče po dlouhodobém zranění kolem 29let, tak to už je pouze loterie jestli se po zranění aspoň přiblíží formě jakou měl a co si budeme povídat, kdo nějaké vážnější zranění měl tak si sakra dává bacha.

Je to smutné čtení jak se hádá a dohaduje klokan s klokanem. Všichni jsme přeci na jedné lodi, všichni víme komu fandíme, všichni víme jaké jsou naše možnosti co se týče nákupu hráčů, tak se na to vys erte a držme pospolu ať ta naše Bohemka má nejlepšího hráče nás fanoušky.

Přiletěli jsme do Bodo pro bodo. Za chvíli odlétáme z Bodo bez bodo.

PS: ale stálo to za to.

Holas napsal:

Letí někdo do Bodo přes Oslo ve středu 26.07. ve 12:30 z Prahy?!

Čau Holasi, já s mladým letíme 26.7. ve 12.30

Ahoj Klokani, už se ví jak byla úspěšná akce NADRESU? Jestli se tam vůbec všichni vejdeme:) Nějak jsem to nikde nezaznamenal, díky za případné info a jinak už se těším jako malej kluk do NORGE :))

tomiisek napsal:

Ja jsem delsi dobu presvedcen, ze Jedlicka byl u nas frustrovany z tech 4- az 6-golovych pridelu, u golmana to muze vyrazne snizovat sanci na budouci atraktivni angazma.

No nejsem si tím úplně jistý. Určitě je lepší párkrát dostat nálož ale být v konečné tabulce na 4.místě, než prohrávat jenom třeba o gól a plácat se někde ve středu tabulky.

Přeci jen vidina toho hrát o evropu by měla být větší. U Jedly spíš bude problém peníze v Plísni už byl zvyklý na určitý honorář a u nás by mu tolik nedali, toť pouze můj názor.

Na druhou stranu si myslím že dostane větší šanci Souki a osobně si myslím že nás všechny mile překvapí a hlavně je náš.

Nechme to na trenérovi a vedení oni snad ví co dělají a hlavně co si můžeme dovolit.

BOFOR

Tak super, letenky mám, nocleh taky a lístky už bohužel ne. Pokud by někdo měl navíc 2 kusy pls na tel: 737608757 dikes.