Detail uživatele diskuzního fóra - karloss

Datum prvního příspěvku
26.08.2007
Celkový počet příspěvků
164
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 159
Ptejte se vedení Bohemky 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
xHuzphnu 28
cxj0I5ut 27
p1swp3Fs 20
afbelwjR 6
swOauTOh 2 qwerd
Z0T1H7k3 2 Lombardos
2TI8Z/nX 1

Chtěl bych se omluvit trenérovi, před sezonou jsem nevěřil ve zlepšení, teď se klaním a smekám co za necelou sezonu s Bohemkou dokázal. 

To je něco nepopsatelného když se někde bavíte se sešívkou nedejbože sralťanem a oba S chválí jak nám to šlape a že se s námi musí počítat. To je nepopsatelná Bohemácká hrdost.

Tímto prosím vedení o podepsání pana Veselého minimálně na 5let, děkuji.

Martin Kurka napsal:

Kotel Bohemians na MOL Cup je vyprodaný, ještě tak 100ks do našeho sektoru vedle.

a těch 100ks se dá koupit kde?

Ty vole jooooooooooooo, je to tam 3 bodíky v plísni to je supeeer, díky hoši

Ze včerejšího zápasu se ponaučit, rozebrat co bylo špatně a rychle zapomenout, prostě byli lepší a hlavně efektivnější. Od včera mi chodí spousta zpráv od sralťanů a taky to mám na háku, tak jsme prohráli no a co hlavně se z toho neposrat.

Čeká nás ještě spousta zápasů kde musíme dokázat že naše postavení v tabulce není náhoda. 

BOFOR

Já bych chtěl našemu vedení, hráčům a trenérovi poděkovat že aspoň první tři kola jsme si mohli užívat tabulku z říše snů a bylo to opravdu super. Myslím že už i ostatní týmy museli mít chvění v trenkách když mělo dojít na mač s námi.

Bohužel dostáváme se opět do horšího průměru naší kapr ligy a jenom můžeme doufat že to nebude taková bída jako poslední sezony. To už vážně nikoho nebaví strachovat se do posledního kola jestli ligu zachráníme.

A jestli tohle našemu vedení stačí pak by se měli zamyslet jestli má smysl vlastnit fotbalový klub a nebo sehnat nového majitele, který bude chtít vrátit Bohemku kam patří co nejdřív ne v horizontu 30 let.

Marně přemýšlím o hráči naší ligy kterého nikde nechtějí, je mu kolem 30let a vice a je po zranění:-)

To byla sranda, doufejme že to bude vážně posila s velkým P, protože to posilování všech týmů okolo a u nás nic je až hrozivé.

BOHEMIANS FOREVER

My fanoušci tu nebrečíme i když to tak možná vypadá, my se bojíme co s naší Bohemkou bude dál. Z vyjádření pana ředitele jsem měl pocit že jsme jen otravný hmyz který ho ruší v jeho dobré práci pro klub, nic proti, pro Bohemku toho udělal opravdu hodně, ale i fotbal se vyvíjí a tady nám opravdu ujíždí vlak a to už několik sezón. Co se týče analýzi loňské sezóny, tak si myslím že to jde jako vše poslední dobou ,,Pomalu" žádná změna.

DJ je úspěšný podnikatel tak si myslím že tak by měl řídit i klub když už si ho pořídil a myslím si že kdyby barvy-laky byli dva roky v červených číslech určitě by reagoval rychleji a nečekal na analýzu neúspěchu.

Co se týče mladého DJ tak možná to je největší fanoušek Bohemky, ale jak je vidět stále to nestačí. 

My nechceme pravidelně hrát o titul, nám obyčejným otravným fanouškům by zatím stačilo když pravidelně nebudeme hrát o sestup.

Že je něco špatně a že to v klubu nefunguje jak by mělo musí vidět úplně každý a jestli to majitel nevidí, tak hlavní viník je ON.