Detail uživatele diskuzního fóra - URI

Datum prvního příspěvku
25.03.2023
Celkový počet příspěvků
21
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 18
Družstvo fanoušků Bohemians 2
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
fXoITP5J 3
aSmaH4MP 3
tXcKIoxJ 3
CgBLNCZ0 1
ejTCquZe 1
9qfAFpny 1
hriJ3zvr 1
6+w5a1Yk 1
gBzo7ymu 1
VUwUwxvV 1
CSlQBbcc 1
KNvTB5dy 1
Hx1Yj8FP 1
hfM5BuJK 1
u+UEUrDl 1

Čau Klokani,to jakože bude ve středu lepší sněhová situace,to asi nééé a o návštěvsti ani nemluvím,všichni jsme se těšili na dnešek,ale jsem teda kurva zvědav,kolik Klokanů příjde ve středu.

Nazdar Klokani,když čtu některé Vaše názory zde,tak je mi úpřimně z toho smutno,my jsme přece Bohemka,Bohemáci,kteří si prošli a procházíme něčím,co jiné kluby prostě nezažili a asi nikdy nezažijí,Bohemka je prostě srdce a jestli chcete jen každý zápas oslavovat výhru,tak fanděte Slavii.Jinak včerejší zápas se mi celkem líbil,ano první půle nic moc,to je pravda,ale druhá půle,to jsme měli tlak ,jako kráva,kor,když vběhl na hřiště Bery a jako vždy tam jezdil ,jako motorová myš,tak to prostě rozjel,divím se ,že to trenér nezmínil,jinak Preky super,tvrdej chlap,překvapil mě Dosty,včera dřel,ani nepamatuju.Takže Klokani,příští sobotu,ať jsme všichni v Ďolíčku a zažijeme si tři body.

JohnZ napsal:

V minulých dnech tu bylo trochu napětí,tak se pojďme zase spojit.Zbytečný hádky.Všem nám jde o dobro naší největší životní lásky.Minule jsem já blbec předpověděl,že dostaneme gól od Osmančíka,tak to musím napravit.Dnes se to začne lámat.Ďolíček bude ...

Kdyby jsi tak měl  pravdu,to by byla nádhera:-)Jinak všichni dneska do Ďolíčku.

Stano napsal:

Jsem na sebe pyšný. Když se dnes ráno pani na kase v Bille zeptala "Sbíráte body?" odpověděl jsem s klidem až stoickým "ZATÍM ne". Zítra všichni do Ďolíčku!!!!

Ahoj,možná jsi mohl odpovědět,,Možná od zítřka,,:-)))

Robert66 napsal:

OK. Ale on raději řekne, že to chce dalšího útočníka, že je to tím, že netrefíme branku. Jen v tom, ten náš zásadní problém přece v žádném případě není. Poprvé mě naštval! Jdu na pivo! :-) ...

Tak na zdraví.

Nazdar Klokani,jsem pořád hodně nasrán,čtu dole ty příspěvky,každý má asi svojí pravdu,ale dokážete si představit,kolik dostaneme naložíno od Sparty,nebobo Slaávie????

Ahoj Klokani,to ,co jsme dneska předvedli v Budějkách,byl absolutní zmar.Jsem zvědav,jak to zhodnotí trenér,lituju ty Klokany,kteří tam byli.Ale nicméně,kdo může,tak příští neděli přivítáme Votroky.Ikdyž jsem totálně nasrán,tak jsem pořád Klokan!!A my vačnatci jsme tak nějak na to zvyklí.

Ahoj Klokani,teď jsem se díval a pořád je na čtvrtek přes 4000 lupenů,vypadá to,že by nám mohlo fandit i počasí,tak kde to vázne?

Ahoj Klokani,mám dotaz,na čtvrtek jsou volné vstupenky do C3,C2,A12,A24,kde budu nejblíže kotli,tzn.bubny-speakr,je to tam nějak průchozí,jelikož znám Letnou jen ze sektoru hostí?

Ahoj Klokani,vyprdněte se na řešení co bylo v Norsku,to už nevrátíme,soustřeďme se ,co nás čeká,tzn.odveta doma,sice na Spartě,ale zase jediná Sparta nám dala slušnou cenu,já jí za to děkuji,jen pro info 3 krát méně,nežli třeba náš soused Eden.Něco pro zlepšení nálady,znáte?https://www.youtube.com/watch?v=3plIf21SbUQ&list=PLPjP_ElyODgnTnIncUE-_zcl2nffL1Vqq&index=10&ab_channel=TheFatalSuccess