Detail uživatele diskuzního fóra - bofalos

Datum prvního příspěvku
19.10.2022
Celkový počet příspěvků
114
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 114
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
AqrMSkgs 114

skip napsal:

Pánové ze sportovního úseku,šlo by prosím něco udělat s tím Béčkem, tohle už je katastrofa.......Děkuji. 

S ,,B,, mužstvem nejde nic dělat. Je to o nastavení klubu, nastavení náročnosti na mládež.která je na okraji zájmu. Když bude nejhůř,nastoupí polovina ,,A,, na pár zápasů ,udělá body aby se třeba nesestoupilo. (i když divize by odpovídala přechodu k dospělému fotbalu pro kluky z dorostu daleko víc). Je třeba si zvyknout a nějak to moc neřešit. Soutěž,kde hrají ,,B,, mužstva je stejně tak trochu z výše uvedených důvodů neregulérní. Když do toho připočteš třeba pár penalt z říše sci-fi např. pro Zápy,Ustí,Domažlice,Hostouň aj.je ještě s podivem,že se tady o tom bavíme.

Klokan z Černošic napsal:

Zajímavý postřeh, jaké nabízíš řešení? Nějaký nápad? Vnuk kope U15 a takové tréninky bych nechtěl absolvovat. Trochu jsem se kolem sportu motal (ne fotbal), ale naše tréninky 2 - x týdně a jejich 4x plus ...

Tak zkusím,začnu pomocí např.citací p.Bruknera.....,,trenérem jseš pro mne tehdy až dokážeš svoje vize svěřence naučit a ne tehdy,když dostaneš papír od komise,,....Pepi Bican ve své knize:,,Admira Vídeň pořádala nábor žáků a tak mi kluci jsme se byli podívat.Bylo nás za plotem asi sto a dívali se,jak nábor probíhá.Proč jsem nešel? Neuměl jsem v té době kopat levou jako pravou a tak jsem se styděl tam jít. Od té doby jsem levačku piloval každý den , za rok jsem vyrazil na nábor a byl jsem k mé obrovské radosti přijat. Ptáte se proč jsem nešel dříve a nenaučil se levou kopat až tam? Otec mi říkával,že šachysta jde s kůží na trh až bude umět táhnout všema figurkama a ne jen věží či koněm,,a na závěr p.Pospíchal:..,,hráč musí hrát za sebe,klub a za trenéra.Hapruje-li jedna z těchto věcí je něco špatně,,...A něco za mne...kluk musí mít něco pro sport(fotbal)jako vášeň,ne jeho rodič,aby byl ochoten dát sám od sebe něco navíc...a ještě maličkost,i když platí příspěvky včas,táta je třeba ,,sponzor,,klubu neznamená to místo v klubu(základu pro utkání) jako jistotu. Omlouvám se jestli to bylo nudný to dočíst až sem ale není to žádný návod ,,chytrolína,,jen takový pokec pomocí klávesnice. Mějte se fajn Klokani.

Tomba napsal:

Definoval bych je po dnešním zápase Béčka slovy klasika: Jste dřeváci. Prohrát s předposledním je ostuda a tohle byl od nás festival trapnosti. Jo a toho našeho zadáka co dělal kličku ve vápně před druhým gólem pošlete kopat ...

Naše ,,B,, mužstvo....to je obraz toho,jaký sportovní systém rozvoje klubu jsme si zvolili. Jdeme cestou nákupu hráčů a ne výchovou svých vlastních,to se samozřejmě projeví zejména na kvalitě hry a kvalitě samotných aktérů. Když by hrozil sestup či nějaká jiná ostuda(např.šňůra proher)nastoupí na pár zápasů širší kádr A mužstva a jede se dál.Je nějaký zájem o hráče končící u nás v mládežnických kategoriích jinde? Asi krom A tříd max.přeboru není. A tak jsou automaticky posunuti na nějaký čas do B,kde je to přeci jenom náročný. Je to už takový letitý evergreen. Změna by možná nastala,až by to někomu vadilo natolik,že by se rozhodl s tím něco dělat. Myslím si,že i tento problém rozvoje mládeže(co přináší regionu např. Vršovic a Prahy 10)může mít vliv  na rozhodování o budoucnosti, třeba našeho stadionu. Na rozvoj mládeže apod. dnešní politici slyší a my máme co nabídnout?

JohnZ napsal:

Koukám na přestupy a dneska Brno.Do naší 2.ligy přivedou nějakého Simona Faletta.Jenže tenhle borec(32 let) má odehráno víc než stovku zápasů v 1.ligách Francie,Německa a Turecka!Namátkou Brest,Metz,Eintracht a Fenerbahce.Docela zírám jaký přestupy jsou schopný v ...

Za mne by bylo dobré nastavit jasnou koncepci celého klubu(možná ji máme,nevím),lidi,kteří by ji byli ochotni dělat  na 100 a více%. To by mohl být dobrý začátek jak se nějak posunout,myslím,že už nějaký pátek přešlapujem s velkým úsilím na místě. No a ,,stavět barák,,od základů,některými kroky při doplnění mužstva začínáme stavět od střechy,záplatujeme díry. Jinak bod z Bazalů v 10ti je super,co by za to jinde dali ale doma jsme nemastný-neslaný. Tři bodíky s Olomoucí, Valda se chytne a ukáže,proč ho tady máme!

Bohemák12 napsal:

Je prostě škoda, že se nám v létě podařilo nalákat na poháry pouze neperspektivního Hybše a Hrubého. V zimě se ty přestupy už blbě honí.Hodně chybí Drchal. No letos se ještě zapotíme. Chtělo by to ...

Přestupy,hostování......stále stejná písnička,může někdo říct,proč teda máme ,,B,,mužstvo? Že tam není kvalita? A proč si ji tam nevytvoříme? ,,B,, slouží přece k rozehrání hráčů třeba po zranění.  Prý se tomu říká koncepce klubu,že pane Držmíšku.

rio napo napsal:

Tohle jsem úplně nepochopil. Valeš 33let, Reichl 31, Soukup 29. Pokud gólmana tak kolem dvaceti bych chápal. Ale v téhle věkové kategorii???? Asi přebývaly prachy a bylo nutné je nějak smysluplně utratit. Podobně jako na ...

Toto je jen potvrzení toho,že golmanům tady opravdu rozumíme. Tak možná je to první krok ,jak zde někdo poznamenal,že Bohemka jde správnou cestou.

kolina napsal:

Přesně tak, jo to vše o penězích, Drnovicím peníze došly a Plzeň peníze sehnala takže  nyní jsou tam kde jsou... Tím jsem chtěl říct, že "Zlatá střední cesta"  nebo ještě jinak ?? "Každý extrém je škodlivý"... Jasně ...

Při vší úctě k Vám a tradicím Bohemky musím, ač nerad konstatovat,že nejsem bohužel takový optimista,který by neviděl,že nejsme na dobré cestě, ani pomalu a ani jistě. Spíše si myslím ,že dlouhodobě stagnujem. 

bonano30 napsal:

Nemůžeme si přeci veřejně stěžovat, že máme velkou marodku.Vzdyt právě hráči náchylní na zranění,nebo po dlouhých zraněních jsou naše "priorita" při posilování.Proste tomu jdeme naproti.

Bohužel je to tak a to někdo psal,že posílení mužstva se tentokrát moc nepovedlo. No nic hráli jsme doma proti soupeři jiné kategorie,bránit jako celku nám moc nejde.Moc nechápu proč ,,jezdíme za teplem,,snad je to moda abychom ukázali,že na to máme a  aby se neříkalo oni prohráli protože byli (třeba) na soustředění v Roudnici. Já jen z jiného soudku. Docela by mne zajímalo má-li někdo chuť a názor na výsledek přípravy ,,B,, mužstva s Chrudimí 9:2? V brance Soukup a sestava celkem totožná s tím,co bude hrát v mistrákách. To je takový rozdíl v těchto soutěžích?

Aby se něco pohlo nějak a někam s jakýmkoliv stadionem,tak nám chybí opravdu velký hráč (typu Křetinský aj.),s oddílem lobbistů,který dá těm ,,správným,,lidem přivonět k penězům.To si myslím je ten jediný recept napříč politickým spektrem.

Do zahraničí se jezdí ohledně lepších terénů a tepla....pak se vrátíme a čeká nás zima a když někdo zapomene včas pustit vyhřívání tak nehratelný terén,odložení zápasu. Tak řečeno slovy klasika,,fotbal nemá logiku,, platí i pro tyto případy.