Detail uživatele diskuzního fóra - BONANO30
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1680 |
Ptejte se vedení Bohemky | 228 |
Online chat s vedením | 3 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 12 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 2 |
Tlachy a kecy | 14 |
Jiná komunita | 9 |
Bug Reporting | 7 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Nn2bqrNT | 669 | klokyn |
t/DWPjkr | 16 | |
pknL0t8G | 9 | |
HZpr+DyI | 7 | |
/TvkKIeg | 7 | |
AeJ1Qlmg | 5 | |
1nWSIkbW | 5 | |
g7UGgdXz | 5 | |
R09tpwCT | 5 | |
9KM/l8LS | 4 | |
OxPryVaO | 4 | vasek71 |
egoIGu2M | 4 | |
dwB/W4Cu | 3 | |
J9hxs8n7 | 3 | |
yXbiN4Qu | 3 | |
ScO2sjFF | 3 | |
MbTYklY5 | 3 | |
YiygwQbL | 2 | |
w2UqwM5o | 2 | Mates1905 |
fW7IQ0xQ | 2 | |
/3XA5ZCC | 2 | |
+gC0ewi4 | 2 | |
e/oYvLjM | 2 | |
BamxolnT | 2 | |
dx2jaVOc | 2 | |
NXJ88SvU | 2 | |
cPcf0box | 2 | |
GSTbp2HW | 2 | doublefish |
BHm3IsBx | 2 | klokon |
Ml94frFV | 2 | |
11ycYsB1 | 2 | |
NQ4i/T2Z | 2 | |
QBf7PI5c | 2 | |
xLnU4LSo | 2 | |
qBsZIyDH | 2 | |
sQqUihmW | 2 | |
AKV+nk7Q | 2 | |
l0ZiS8lT | 2 | |
2GsoZwFv | 1 | |
rkAXKHOg | 1 | |
6xLTicIy | 1 | |
0XmMD1jD | 1 | |
loGYScGl | 1 | |
z2UY0O6O | 1 | |
QqXtMh3Z | 1 | |
wEZ3qHUI | 1 | |
ZaC8iY11 | 1 | |
g/FHxXEE | 1 | |
hk9Kakh7 | 1 | |
MBmz66GJ | 1 | |
Z++rSwWt | 1 | lombardos, Kamenda |
/BHmQKoU | 1 | |
i3WxA7Gh | 1 | |
+Vw1nUXz | 1 | |
SmxCe491 | 1 | |
/yfcfdVB | 1 | |
ocatvdOm | 1 | |
4t493/sI | 1 | |
gwbUDXdm | 1 | |
tqpSE1Up | 1 | qwerd, Nick |
0WXxRtXc | 1 | |
OiaRF6My | 1 | |
r1d/2k8C | 1 | |
2goXr43w | 1 | |
cwgO4Nhl | 1 | |
MnInCunr | 1 | |
NQdEQeB1 | 1 | |
b+i11E90 | 1 | |
nb73LL+a | 1 | |
ESEfrZrP | 1 | |
UzroOtHW | 1 | |
AM3ptQL/ | 1 | |
4AE2YGRO | 1 | hrdin |
815eZ5Nq | 1 | |
MJlpfSk8 | 1 | |
CnHojea2 | 1 | |
IpnisFGf | 1 | |
LIPs+hdX | 1 | |
AbMbjBNN | 1 | |
YfnW3VxJ | 1 | |
+rdRrUkJ | 1 | pjmajer |
8O6PqGS9 | 1 | |
aApLzyFh | 1 | |
uvJQhT0c | 1 | mikisek |
yKeudFQW | 1 | |
z+bv95EI | 1 | |
b3Labvqd | 1 | tyfoon |
Fyxuyuuc | 1 | |
Wr78plE7 | 1 | |
+bdTLs6+ | 1 | |
vf/hX/v0 | 1 | |
J6ZiyLDa | 1 | |
9iFw+sOi | 1 | |
4kngGPul | 1 | |
vR4Hdyx1 | 1 | |
V/benL9l | 1 | |
9NOSPArS | 1 | |
6tivqDJ3 | 1 | |
rmV5oBO9 | 1 | |
hbNRIMDK | 1 | |
Steg4pse | 1 | |
tZ6fQ8s+ | 1 | |
KcW5GnnS | 1 | |
b5YHCfL7 | 1 | FreeBeam |
431048Ml | 1 | hrdin |
IV8jqhky | 1 | |
TIZOpkpE | 1 | zeppelin |
10aigLqg | 1 | |
FIl9sQQk | 1 | |
5ZSpt7Fa | 1 | |
QA4kk2AH | 1 | |
6i/AhyC5 | 1 | |
VpkGNx90 | 1 | |
iUXKmCIy | 1 | |
i4OJqlr+ | 1 | |
hnKRL43y | 1 | |
NgsDhQc+ | 1 | Malstr |
+xKAg+pE | 1 | |
YitO9fUy | 1 | |
8THjDg1W | 1 | |
PowfDxax | 1 | |
dAh57EaI | 1 | |
nTvU4c+8 | 1 | Holas |
Z+LhqqIL | 1 | |
XUubiU1c | 1 | |
2qcGS6jR | 1 | |
iCcDJOln | 1 | |
GG7m6NNv | 1 | |
inShu03o | 1 | |
cpzenRoF | 1 | |
9qQm59p7 | 1 | |
MMAw+T67 | 1 | |
hyG07YCj | 1 | |
x9h7KlBk | 1 | |
/F1Zspy/ | 1 | |
jYAT0oO1 | 1 | |
7ZBvl+UX | 1 | |
iAatfy2Z | 1 | |
WBpcRoqQ | 1 | |
/miVE2+R | 1 | |
W6CU6aX4 | 1 | |
UUblYjVX | 1 | |
v9s6PilH | 1 |
Fans napsal:
Dobrý večer pane majiteli, jaká bude předpokládaná cena permanentních vstupenek na další sezónu(samozřejmě chápu, že v tuto chvíli nevíte, v jaké lize), ikdyž k šíři a kvalitě našeho kádru dozajista v první. :-)v našem svatochramu? ... A kolik dalších šťastných zážitků nám fanouškům ještě dopřejete za ty léta radostí, co jsme se za Vašeho vedení klubu dočkali? Děkuji za vyčerpávající informace a Vám přispěvatelům na zdejším fóru, za cokoliv....,co by vyvrátilo můj názor o tom, co jsem zde psal před 10lety...Dneska se všichni posouvají, tak by mě zajímalo, kam jsme se tedy posunuli My., myslím Bohemians...? Úplně nevím,asi tomu nerozumím... Malinko pro Vaši informaci se zeptám. Proč odešel E. Brabec?
E.Brabec chce nejspíš pracovat v klubu který má nějaké ambice se posouvat vzhůru,nebude sázet na vyčpělé hráče bez zájmu makat a chce být k hráčům náročnější než náš současný hl.trenér.Ale je to jen moje domněnka.
cossacs napsal:
Tak už je jasné proč chtěl Levín pryč. Byl to jeden z faktorů, které rozhodly o mém příchodu na Slovácko. Trenéra Svědíka jsem poznal jako náročného a pracovitého trenéra a jeho práce se mi zalíbila. Troufnu ... si říct, že máme i podobný přístup k fotbalu. Maximální náročnost a oddanost fotbalu,“ prohlásil pro klubový web.
:-) to vypadá, že u nás je to spíš takovej wellnes oddíl.Pohodička,žádná dřina....
Koukatelnějši fotbal hraje i většina mužstev z FNL..... bohužel.Ale trenérovi se náš fotbal líbí,tak je vše v pořádku.
Hrubajz napsal:
To je největší problém Bohemky...... Nemáme žádné ambice! Cílem Bohemky je jen zůstat v lize. Kdokoli má nějaký sportovní cíl, tak od nás prchá a nebo k nám nejde! Tady se nikam neposune, tady si ... o evropu nezahraje ani nezabojuje. Jsme jeden z mála týmů co nemají 35 let žádný sportovní úspěch! Ostatně kdo si poslechnul rozhovor s panem Držmíškem kde to přímo říká, že na nic jiného nemáme.............. Ještě jeden až dva roky takové bídy a opravdu nebude na stadionu nikdo. Mimochodem už i manažer velké firmy co nás sponzoruje říká, že takhle dál v Bohemce pokračovat nebude.
Možná by to měl pan manažer oznámit i DJ.Ta spokojenost a podprumernost je už moc dlouhá.Takhle se klub nikdy nikam neposune.
kolina napsal:
Byl to dnes od nás hnus, zoufalost a zmar! No, ale víš co je nejhorší, že všeobecně každý "krásu" vidí v něčem jiném, takže největší problém je v tom že náš trenér vidí "krásu" jinde než ... fanoušci Bohemky... Teda zcela vážně, já bych dal trenérovi určitě ještě šanci proti Zlínu! No a když už vyměnit trenéra tak určitě s ním i SPORTOVNÍHO ředitele! Myslím to teď fakt vážně, On Darek už nějaké zkušenosti má, chodil na Bohemku ještě dlouho před tím než se stal ředitelem a má Bohemku rád, tak jen doufejme že do toho během února "pořádně šlápne"! BOHEMKA DO TOHO!!!
A já doufám, že na Zlín už s novým trenérem.Ale vím, že DJ žádný krok k výměně neudělá i s ohledem na jeho dnešní rozhovor na idnesu.
suicideblond napsal:
říkal jsem v říjnu - VYHODIT KLUSÁČKA
Darek má bohužel jiný názor.Vyhazovem by přece znicil letitou práci trenéra.Co na tom,že ta práce stojí za hovno a není vidět žádné zlepšení.
Jak jsem psal dávno,na ty naše netáhla by snad platil trenér-magor.Kdyz slušňák nic nesvede.Pulpit je sice extramagor,ale já bych jim ho přál :-)
Prosím,ví někdo k čemu slouží HERNÍ soustředění?Nechápu jeho účel,když vidím tu hru.