Detail uživatele diskuzního fóra - PETMIC
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 554 |
Ptejte se vedení Bohemky | 2 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 1 |
Jiná komunita | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
BWzGUb2x | 24 | |
0r7UhwKj | 10 | flippy |
SuZziStP | 4 | |
E9yQmNB0 | 2 | |
vo+gjXd2 | 2 | |
LBr8WM3J | 2 | |
ydHC5aet | 1 | |
F5uorUUU | 1 | |
+3fyW+By | 1 | |
PmH0/ig1 | 1 | |
+7xJ3yeF | 1 | |
YoN1EshP | 1 | |
W8WUUynZ | 1 | |
5b7dIfPk | 1 | |
Mdo9H5jV | 1 | |
mgWdLTzY | 1 | |
3LAOULzN | 1 |
prave jsem zaparkoval ... BOFOR !!!
honziku, uz jsem se bal, ze se nedockame, mam ohromnou radost a vitej doma ?????? BOFOR !!!
libil se mi ten kluk z pribrami, co nam dal jejich prvni gol, nebyl by na prodej ? ?? BOFOR !!!
libil se mi ten kluk z pribrami, co nam dal jejich prvni gol, nebyl by na prodej ? ?? BOFOR !!!
dle meho to honzik moravku nebude, spise nejaky utocnik, ale vubec me nenapada kdo.
BOFOR !!!
dekuji fotbalivym pravidlum, ze je za remizu 1 bod ...
premyslim, proc vlastne fotbal na bohemce delame, kdyz nebavi ani hrace, ani divaky. zajimalo by me, jak vypada nas trenink, muzou udelat klicku ? muzou se alespon trochu radovat ze hry ? nebo se vsichni musi tvarit jako kvet ? me to proste nebavi, naserte se nekdo, kluci, zarvete nekdo na tom hristi, vyskluzujte nekdo protihrace, proste ZIJTE !
to musi byt zamer, ze jsme rezignovali na fotbal, jinak to nechapu. tezkopadnost, predposranost, alibismus, typicky amatersky fotbal v soucasnych bohemians, pomoooc !
neztracejme cas hledanim dna a konejme ! pane klusacku, jestli jste chlap, tak to konecne zabalte, majitele se vas snad boji nebo uz nevim, tak bezvyznamne jsem se jako bohemak necitil uz hodne dlouho …