Detail uživatele diskuzního fóra - simot

Datum prvního příspěvku
04.01.2019
Celkový počet příspěvků
22
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 22
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
PIbGLz3b 3
Bn+gHCcZ 3
9OrbjHZF 2
e6VMkKmn 2
kDxpLfO3 2
xuMEGMSh 1
x9x9ZNqK 1
lAIgsXFA 1
FvMem6dZ 1
Sn2tzm6M 1
nnCzq7SU 1
FLTvkrUI 1
Wxr1m+9i 1
WxvqzkmN 1
gOY4Fnn4 1

V souvislosti se jménováním trenérů nároďáku jsem si vzpomněl na jednu velkou osobnost, se kterou je spojena historie jak tehdy ještě národního týmu Československa, tak i jméno Bohemians - doktor Václav Jíra, hráč, trenér, sportovní diplomat a funkcionář evropského a snad i světového významu. Třeba jednou budeme mít Memoriál sparťansko - slávisticko - bohemácké trojice, memoriál HKV. https://www.bohemians.cz/clanek/22625/pred-100-lety-se-narodil-dr-vaclav-jira

Po fázi velkého jarního očekávání přišla i letos fáze podzimního zklamání. Netřeba zoufat - fáze zklamání bude jako obvykle vystřídána fází opětovného očekávání. To je takový klasický cimrmanovsko-bohemácký cyklus. 

Z komise rozhodčích FAČR: "Bohemians měli podle KR těsně před koncem prvního poločasu zahrávat proti Karviné pokutový kop. „V souboji hráče hostujícího družstva č. 37 (Krčíka) a hráče domácího družstva č. 33 (Prekopa) došlo ke vzájemnému držení rukama za dres, kdy se nejednalo o přestupek,“ popisuje první část střetu KR.„Potom následovalo kopnutí pravou nohou hráče hostujícího družstva č. 24 (Čurmy) do levé nohy hráče domácího družstva č. 33 (Prekopa), za které měl být nařízen pokutový kop. Jednalo se o složitou a nejednoznačnou situaci, pád domácího hráče nebyl zcela přirozený, VAR správně neintervenoval,“ upozorňuje však komise rozhodčích v komuniké. Říká tím tedy, že lepší varianta byla odpískat pokutový kop, ale nejednalo se o zásadní pochybení, do kterého by musel vstupovat videoasistent Ondřej Berka." ===> Jako zásadní pochybení se hodnotí stejná situace, pokud se jedná o velkoklub. Podražen byl jenom bohemácký Prekop.                      .

Pořád stejná hra - odkopnout kamkoliv dopředu, sem tam kop dopředu najde nabíhajícího hráče. Soupeři tenhle stereotyp přečetli. Kdyby příčina spočívala v tom, že v horkých srpnových vedrech se nedaří, pak by chladnější podzim byl nadějí. Komentáře trenéra se už taky staly stereotypními.

Demínka napsal:

No, moc dobře to nevidím. Norové vedou ligu - z 11 zápasů jen jedna remíza, skóre 32:9, momentálně 5 výher v řadě... Sezona v plném proudu - budou rozehraní... V kádru pár reprezentantů...

Neprohráli od loňského října. Na hřišti mají umělku a v noci bude jako ve dne. Musíme bojovat i za delfíny a velryby, které jsou chráněné, ale Norové je lovit mohou. Za Bohemku, za velryby, za delfíny!

Van Buren zakopne o svoji nohu ... a Hůlka dostane za to žlutou kartu. Link: https://twitter.com/acsvory/status/1655247859623550976?s=48&t=8N0k9bKD5dotiZjutx5CsA     Jurečka fauluje Kadlece, ale gól platí!? Když stejně zahrají Drchal nebo Prekop, to rozhodčí málem rozfoukne píšťalku. To se to potom blbě hraje. Ale jak řekl trenér Veselý- tenhle zápas byl důležitý pro Slávii. Hrdinům, co klnuli od TV během zápasu našim vzkazuji - najděte těch pár korun a odvahy a zajděte někdy do Edenu. Fandící Bohemáci to nemají na cestě do Edenu i v hledišti lehké. Od bedny TV v obýváku, to se to beztrestně nadává vlastním!