Detail uživatele diskuzního fóra - pop

Datum prvního příspěvku
17.09.2004
Celkový počet příspěvků
458
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 411
Ptejte se vedení Bohemky 37
Tlachy a kecy 8
Jiná komunita 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
pVU9uJMm 6
oHrPrX3k 4
G9waXCOx 4
SxlJFLwv 3
v5j1+Y9T 2
M4Uf2r7k 2 batoh
Bxb4noqh 2
YrCIj4jh 2
825yss1c 2
0aAhgo7p 1
xd9pbSsC 1
tTnhWAA9 1
ACgaIlfj 1
GbDKZ0cY 1
yFgrsvIi 1 cossacs
XfbZZ+o1 1
wQv6Hwfb 1
Hx3CSebl 1
HgEKhExX 1
pUxgxqMD 1
z7P984rR 1
OW8znqib 1
d4zVYE7W 1
k+30LvUF 1
xUKTS57q 1
avxmQj4c 1 vituscz
nQz52S+s 1

CarlUweSteeb napsal:

Co Chramosta - Latal ho moc nechce.

Tak to mě také napadlo, když jsem sledoval ,,Dohráno", kde se Kobylík velice podivoval nad absencí Chramosty. Když jsem si k tomu dosadil prohlášení Veselého, že chce ještě útočníka... Jojo, bylo by to fajn. Ale asi přání otcem myšlenky. Uvidíme.

babus1966 napsal:

Vzpomínám si dobře, Ipswich ani nevěděl jak to přežil jen se dvěma obdrženými góly. První gól dal hned na začátku zápasu Mičinec, druhý v úvodu druhé půle Tonda. Bylo narváno - asi 15 tisíc. Po zápase ...

Jj, nezapomenutelný zápas. Fanoušci Ipswiche seděli na tribuně A5 a po zápase tleskali hlavně našim fotbalistům. Sice ta prohra bolela, ale byl jsem neskutečně hrdý na Bohemku. Postup je asi utopie, ale fandit budu od první do poslední minuty s tím,  že opět zažívám hrdost, že jsem klokan. BOHEMKA DO TOHO!!!

petr.koukal napsal:

Link na předprodej bude na HP i SoMe za okamžik. Ale všichni permanentkáři, kteří uvedli platný e-mail při nákupu ho dostali už včera večer newsletterem přímo do schránky.

Newsletter mi pravidelně přichází, ale tentokrát jsem nic nedostal. Ale v klidu, když to bude na HP, tak ok. Díky.

Dobrý den. Slibovaný link na předprodej? Ano, ještě je čas - až za hodinu a půl začíná předprodej... Jen jsem se díval na prodejní síť Enigoo a tam je prodej lístků zatím pouze na nějaký fotbalový spolek z Letné... Tedy jestli jsem to nepřehlédl. Děkuji.

Lamas napsal:

Předpokládáš špatně, Chramosta v Jablonci prodloužil smlouvu.

Uff. Tak to mi uteklo. Škoda, docela jsem se na něj těšil. 

Bohemák12 napsal:

Bylo by super kdyby se nám podařilo udržet Jedličku,Čermáka a Drchala. K ním bych zkusil Osmančíka a sehnat jednoho fakt kvalitního stopera. A ten kádr by teoreticky stačil. Nedokážu odhadnout kdo odejde. Tipl bych Nového, ...

Předpokládám, že Chramosta chce stále ještě k nám, navíc mu končí v Jablonci smlouva, takže doufám, že ho v Ďolíčku uvidíme. Anglické týdny, to bude fofr...

Krásné ráno. Děkuji všem, že se Bohemka vrací tam, kam nepochybně patří. Pane Držmíšku, teď je to na Vás, ukázat svoje manažerské schopnosti!

Barrymore napsal:

Skoro švagr bohemák mi říkal, že jede v sobotu na chatu. Jak může jet někdo v sobotu na chatu když jde o všechno. Prej je to už ložený...

Hmm.. Až se pohárový podzim zeptá, cos dělal na jaře?... ryl jsem zahrádku...škoda. Takovýchto utkání bohužel moc nehrajem a když po dlouhých letech to konečně přijde, tak jsem opravdu čekal, že už v pondělí bude vyprodáno a zde budou nyní zoufalí fanoušci snášet hory-doly za lístek.