Detail uživatele diskuzního fóra - Martin0505
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 193 |
Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 1 |
Tlachy a kecy | 16 |
Bug Reporting | 3 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
4496bJ9s | 4 | RMCF, qwerd |
tyi4+gbS | 3 | |
ZUTka8A4 | 1 | |
3T6UMmqo | 1 | |
yqtJ1mc/ | 1 | |
FJPzNQiD | 1 | |
C//chZ3F | 1 | |
hHuiADtA | 1 |
clockan1 napsal:
Právě jsem navštívil stránky našeho fanshopu, synátor bude mít narozeniny, a musím bohužel konstatovat, že nabídka dětského zboží je tak žalostná, že holt nechám vyrobit triko s potiskem individuálně... Bohužel mi náš fanshop evokuje svým sortimentem ... spíš nějaký klub okresního formátu...A je mi to líto...
Pod tohle se podepisuji. Nevěřím, že by nebyla poptávka, aby nabídka byla v tomto ohledu širší/zajímavější. Pak je i trošku obtížnější vychovávat další generaci. :)
Vertigo napsal:
hola hola hola, Ázerbájdžán volá! Mám dvě místa v autě, kdyby měl někdo zájem...
Já to měl teda v plánu vlakem. :))
skrob napsal:
Ty vole ani nášivky, to je peklo.
Zkus napsat na info email fanshopu. Když jsem sháněl body pro nás, tak jsem se taky divil, že to v e-fanshopu není. Po komunikaci přes to info jsem to nějak sehnal. Ale už si nejsem jistý, jestli to šlo koupit online nebo jsem musel do prodejny.
Pokud by Vás zajímalo, kolik a z jakých výjezdů Bohemka (ne)přiváží body, tak jsem zas něco vytvořil: https://twitter.com/klokanech/status/1551624820982484994
Výjezd do Jablonce si stojí dosti podprůměrně, ale to tady ví asi každý. Jo a máte tam i hádanku. :)
Vysoký počet obdržených gólů v poslední sezoně mě přivedl na myšlenku, jak moc se ta sezona vychýlila od normálu. Tak jsem si trošku pohrál s daty a vyšla z toho jednoduchá analýza průměru obdržených gólů v první lize od znovuzrození Bohemky. Pokud by byl zájem, šel bych i více do detailu - doma, venku, v jakých fázích zápasů apod.
Odkaz na analýzu: https://twitter.com/klokanech/status/1550113833645064192
EDIT: moje stížnost ohledně permic a HP se v době psaní mého příspěvku napravila :))